Yö messukeskuksessa

I love me messut on minulle aina vuoden kohokohta. Messut, joita alan odottamaan heti edellisten messujen päätyttyä. Minulla on ollut kunnia päästä messujen VIP-bloggaajaksi jo neljättä kertaa peräkkäin. Muistan vieläkin sen ensimmäisen kerran, kun sain tietää, että minut oli valittu messujen VIP-bloggaajaksi vuonna 2013, olin hyvin otettu kunniasta. Ajattelin, että ihanaa, että messukeskus osaa antaa arvoa myös keski-ikäiselle bloggaajalle. Seuraavina vuosina minua on aina pyydetty mukaan messukeskusen taholta. Viime vuonna nauroimme messukeskuksen henkilökunnan kanssa, että olen messujen oma maskotti.

i-love-me-2016-1

Siinä on etunsa kun on päässyt useamman vuoden olemaan bloggaajana kyseisillä messuilla. Hyötyä näytteilleasettajille, koska monet ovat oppineet tuntemaan minut ja hyötyä messukeskukselle, koska he ovat oppineet tietämään, että miten työskentelen. Hyötyä on myös minulle ja lukijoille, koska opin joka vuosi uusia kivoja vinkkejä, joita voin jakaa hyvissä ajoin etukäteen ennen messujen alkamista. Toistan aina, että messuista saa aina eniten irti silloin, kun etukäteen valmistautuu messutarjontaan. Minä tutkin usein etukäteen suurennuslasin kanssa näytteilleasettajat ja myös messutarjoukset.

Yö messukeskuksessa I love me -messuilla 2017

Viime vuonna minä ja Minäkö keski-ikäinen blogin Tiian kanssa olimme mahtava tiimi. Kolme päivää vietimme messuilla aamusta iltaan. Viimeisenä messupäivänä seisoimme messukeskuksen rappusten ylätasanteessa ja katselimme messuvilinää. Sanoin Tiialle, että ”tiedätkö, että olisi muuten aika kiva yöpyä messukeskuksessa”. Sitten aloimme yhdessä miettimään, että eräällä osastolla on iglu, että siellä voisimme nukkua ja yöllä voisimme tutustua näytteilleasettajien tarjontaa. Voi, että se tuntui meistä heti ihan mahtavalta idealta. Meitä nauratti kovasti ajatus. Kuitenkin olimme molemmat heti ihan tosissaan ajatuksemme kanssa. Omasta mielestämme tämä idea oli ihan mahtavan hyvä. Tiedättekö sen tunteen kun toinen sanoo jotain ja toinen jatkaa sun juttua. Näin meille tässä kävi.

i-love-me-2016-1-5

Sitten lähdimme kahville messujen lehdistökeskukseen. Siellä istuikin messukeskuksen tiedottaja Riikka. Minä sitten heitin Riikalle heti lennosta meidän mahtavan idean ja näin, että Riikankin silmiin syttyi kipinä.

Kului puoli vuotta ja messukeskus kutsui bloggaajia palaveriin miettimään syksyn messujen ohjelmaa. Siellä otimme taas tämän ideamme esiin ja päätimme, että nyt muutkin bloggaajat pitää saada innostumaan meidän ideasta sekä messukeskuksen väki. Olimme Tiian kanssa keskenään puhuneet aiheesta  aina silloin tällöin. Tuossa tilaisuudessa messukeskuksen suunnitteluväkikin sitten lopulta taisi ottaa kopin ideallemme. Idea oli mahtava, mutta silti ajattelin, että voisiko se koskaan toteutua.

Nyt kuitenkin tämä idea toteutuu ja meillä on siis ihan mahtava tilaisuus päästä kokemaan yö messukeskuksessa. Kun olen tiennyt tämän asian nyt puoli vuotta, että tämä toteutuu, niin on ollut todella vaikea pysyä housuissaan. Tiian kanssa odotamme kovasti tätä yötä. Tiedän, että ihan heti ei tällainen tilaisuus toistu. Tästä tulee niin mahtavaa ja suunnittelemme pitävämme lukijat ihan varmasti ajan tasalla tuon yön aikana. Saattaa olla, että messukeskuksessa ei tuona yönä nukuta.

Välillä on hyvä puhua ääneen ideoitaan, tämä oli taas oiva esimerkki siitä, että ideat on tehty toteutettaviksi.

Tästä tulette kuulemaan varmaan monissa kanavissa. Tämä juttu on nyt ihan spesiaalia. Tuskin jaksamme odottaa.

Maiju

Kommentit
  • 2.1

   sanoo

   Saataiskohan me joskus messukeskukseen joku oma kauneusmiitti 😉 Sellainen, että vietettäisiin yksi tai kaksi yötä ja päivää messukeskuksessa kauneuden parissa 😉 Olisko vähän mahtavaa.

 1. 3

  sanoo

  Ihan mahtavaa, jään odottamaan paikalta raporttia, jos sais vaikka livelähetyksen Facebookiin olisin tyytyväinen! 🙂

 2. 4

  sanoo

  Hih arvaa mitä ihanuus, omissa mielikuvissa taisin jo ekana messuaamuna todeta, että messuhallissa olisi mahtavaa yöpyä, kun meidän poikakin on siellä yöpynyt, että mäkin olen sitten yhtä cool. Heh sanoinko ääneen, mene ja tiedä, mutta tämä kertoo siitä, että me ollaan sun kanssa niin samoilla kanavilla ja aaltopituuksilla, että meidän mielet vaan kulkee niin yksiin.

  Messuyöstä tulee ikimuistoinen, sellainen juttu, jota muistellaan vielä mummoikäisinä. <3 Otan sitten ne moottorisahakuulokkeet mukaan, koska mä kuorsaan. 😉 Jihuu ei enää pitkä aika.

  • 4.1

   sanoo

   Varmasti muistellaan. Ja ajattelepa sitä, että kuinka hyvä on lausua niitä toiveitaan ääneen. Sillä toiveet, jotka lausutaan ääneen toteutuvat. Tästä edes kaikki asiat, joita vaan mieleen tulee, pitää lähteä viemään eteenpäin. Usein ne vaan jää omiksi puheiksi, mutta ei meidän kohdalla. Minä kun ajattelin vaan iglua (kerran siellä maanneena), mutta tästä tuleekin jotain vielä isompaa. Sitähän me ei osattu edes haaveilla. Me haaveiltiinkin vaan iglusta 😉

 3. 7

  sanoo

  Hauska idea ja mahtavaa että saatte sen toteuttaa! Minäkin jään innolla odottamaan miten yö siellä sujuu 🙂 Messuja odotan myös kovasti, sieltä saa aina ihania ideoita, tuotteita ja jos oikein hyvä tuuri käy, ehkä bongaan muitakin bloggareita 🙂

  • 7.1

   sanoo

   Olisi kyllä ihana nähdä sut. Ollaan tiiviisti kyllä kolme päivää siellä. Ehkä jossain vaiheessa kerrotaan, että josko meitä voisi jossain tavatakin.

 4. 8

  Koti meidän / Tuija sanoo

  Uskomaton tempaus! Toivottavasti iglussa saatte hyvät unet! Kauneusunet! 😍 Tuija ps. Täytynee kutsua sinut kesäyön viettoon 🍀

  • 8.1

   sanoo

   Itse asiassa nyt ei nukuta Iglussa. Ajatus on kyllä sieltä lähtöisin, mutta nyt siellä on yhteistyökumppani, jonka toimesta rakennetaan meille makuupaikat. Joten katsotaan, että miten asia etenee.

  • 9.1

   sanoo

   Varmasti saatte kukkua. Kerromme sitten lähempänä, että mistä meitä vo seurata. Teemme varmasti myös Tädit tubettaa kanavalle matskua.

  • 10.1

   sanoo

   Idea oli niin hyvä, että se oli pakko saada toteuttavaksi. Tästä voimme sitten jatkaa sarjaa
   – yö tavaratalossa
   – yö lentokentällä ym. ym.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *