Arjen ilot

Tämän maanantain ihanat asiat:

Herääminen ilman herätyskelloa.

Päivä kotona – kirjoitushommia, laskujen tekoa. Helpotus kun saa tehtyä rästi-hommat! Ja saa olla pieru-verkkareissa, tukka pesemättä ja meikitön naama.

Aurinkoinen sää ja kävely puolison ja koirien kanssa!

Kaapista löytyneistä jämistä tehty lounas. Koen suurta mielihyvää kun kaapissa ”ei ole mitään” ja siitä saa tehtyä maittavan aterian! Meikäläisen kokkailun vahvin puoli!

Jämäruokaa <3

Jämäruokaa <3

Päiväunet sohvalla Veran ja Demin hellässä hoidossa.

Päiväunet Veran ja Demin kanssa

Päiväunet Veran ja Demin kanssa

Kevään varmin merkki kun voi lähteä kuntosalille croscsit jalassa! Vapiskaa kaikki tyyliniekat….tämän nastempaa jalkinetta ei ole muuta 😀

Crocsit jalkaan, autolla salille!

Crocsit jalkaan, autolla salille! Aika nopeet sukat osui jalkaan :-)

Tujakka salitreeni, vaikka mennessä vähän kehtuutti. Ja kuntosalin ihana rentoutustuoli!

Olkapään elvytystä salitreenin päälle

Olkapään elvytystä salitreenin päälle

Koti-ilta! Jokin uusi sarja pitäis nyt löytää….

Maanantait ei oo ollenkaan hassumpia! Tällaiset kotipäivät ovat mun luksusta!

Valoa kohti!

 • Raakel
Kommentit
 1. 1

  Nanna sanoo

  Awww! Sä käytät sanaa ”kehtuutti”! Tuli mun jo muilla maille lähtenyt, rakas savolainen mummoni mieleen. ❤

 2. 2

  Marikki sanoo

  Samaa mieltä tällaisten aikatauluttomien kotipäivien luksuksesta; tuntuu, että ne rentouttaa eniten, vaikka siinä ohessa tekisikin kotiöitä/rästitöitä. Lyhyelläkin lomalla itse haluan järjestää kotipäiviä enkä olla reissussa koko lomaa.

 3. 3

  Liina sanoo

  Miten tuosta Janista saa tällä kaudella melkoisen ikävän kuvan opettajana? Sun kanssa vaikutti erilaiselta, onkohan liian kauan ollut tuossa ohjelmassa. Hymytön ja pinkeä tosikko.

  • 3.1

   Pike sanoo

   Ihmekös tuo, jos on jo leipääntynyt kun kaudesta toiseen mukana. Samasta syystä ei enää ko. ohjelma huvita, niin kyllästyttää aina sama tuomarikolmikko ja opet.

 4. 4

  Airi sanoo

  Mukava lukea että sinuakin tehonaistajoskus kehtuuttaa kuntosalille meno. Itsellä sama ongelma joskus, mutta pakko mennä. Lonkkaleikkauksen jälkeen saatava lihakset kuntoon. Minullakin pisti mukavasti silmään tuo kehtuuttaa sana! Tuttu sana.

 5. 5

  Pirkko sanoo

  Hei Raakel, olen pitkään jo seuraillut blogiasi ja huomannut että et juuri vaivaudu vastailemaan niille jotka kommentoivat. Mielestäni blogien kirjoittelu on vastavuoroisuutta ja kirjoittajien pitäisi vastata kommentoijilleen jotain, edes tyyliin kiitos kommentista, muutoin jää todella yksipuolinen kuva ja hieman tulee välinpitämättömyyden tunne. Sumarin Hannalla on ihana tyyli kommentoida hänen blogissaan. Samoin on Nanna Karalahdella. Suosittelen samaa sinulle.

 6. 6

  raakel lignell sanoo

  Nanna, savolaisen isoäidin eprua on tosiaa ”kehtuttaa”-verbi 🙂 Iloa sinulle kaikkeen!

  Marikki, kotipäivät todella sielun parasta lääkettä! Nautitaan niistä!

  Liina, Janin puolustukseksi sanon, että ihan sama hieno tyyppi hän on kuin aina ennenkin, jokainen kausi on erilainen, parin kanssa kemiat omanlaisensa ja myös insertit leikataan tietyllä tyylillä eri kausina. Että ole huoleti, mukava tyyppi ja huikea tanssija ja ope Jani on edelleen! Harmi, jos välittyy outo kuva.

  Pirkko, kiitos huomautuksestasi! Toki pyrin vastailemaan kommentteihin, myönnän, etten aina sitä tee. Pahoittelut siitä! Lupaan parantaa tapani! Aurinkoa ja iloa!

  Keväisin terkuin,

  Raakel

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *