Juuresta hiuksikin kasvaa – kohti syksyä vahvistunein kutrein

Kaupallinen yhteistyö: Plantur39

Kun hiukset ovat silkinpehmeät ja untuvaiset, ne tuntuvat ohuilta, vaikka niitä olisi paljonkin. Ja kun haluaa pysyä nuoruuden värissään blondina, vaalennus entisestään rasittaa hiusta. Puhumattakaan töiden takia päähän suihkuteltavista lakoista, puutereista ja mitä kaikkea kampaajilla arsenaalistaan löytyykään. Ihanaa tietenkin saada näyttäviä kampauksia, mutta hiusten sietokyky on kovilla kaikesta tupeerauksesta ja kihartamisesta.

Kameran takaa

Kuvauksissa kameran takaa

Vaihdevuosien hormonaaliset muutokset toivat myös hiuksille mukanaan kurjan jutun – hiukset ohenivat. Pahin myrkky kuitenkin hiuksille, kuten myös koko elämälle on stressi.

Keväällä hiukset olivat todella piipaa-kunnossa. Tuntui, että hius murenee sormien väliin pelkästä kosketuksesta. Sain testattavakseni Plantur39-hiustuotesarjan.

Kevään blogipostaukseni aiheesta tässä: http://blogit.apu.fi/raakellignell/2017/05/

Plantur39 tuotteet

Plantur39 tuotteet

Plantur39-tuotteet sisältävät fytokofeiinia, joka imeytyy nopeasti päänahkaan virkistäen sitä, tavoittaa hiusjuuren auttaen sitä saamaan energiaa. Tuoteperheeseen kuuluu shampoo, huuhtelubalsami, hoitoneste sekä hiuskapselit.

Shampoota on kahta sorttia. Värjätyille ja rasittuneille hiuksille tarkoitettu shampoo sisältää fytokofeiinin lisäksi luonnollisia vehnäuutteita sekä provitamiini B5:sta. Aloitin tällä shampoolla, tunne hiuksissa pesun jälkeen oli ihanan pehmeä, samalla päänahka tuntui raikkaalta. Varmaankin juuri kofeiinin vaikutuksesta.

Shampoo ohuille ja hauraille hiuksille taas sisältää hiuksia hellävaraisesti hoitavia aineita, jotka eivät kuitenkaan latista hiuksia. Tähän shampooseen siirryin kesämökillä, kun hiukset saivat levätä kaikesta puunaamisesta ja myös muu stressi laukesi. Kaivovesi on hellää ja tämä shampoo tuntui juuri sopivalta tuomaan ihanan puhtaan ja ilmavan tunteen hiuksissa.

Rannalla

Rannalla

Shampoo jätetään vaikuttamaan hiuksiin pariksi minuutiksi ennen huuhtelua, jotta kofeiini ehtii perille hiusjuuriin.

Huuhtelubalsami on kehitetty niin, ettei se heikennä shampoon kofeiiniyhdisteen vaikutusta. Hiukset tuntuvat pehmeiltä ja kosteutetuilta, vaikka tuote ei laittaessa tunnu tyypillisen balsamin paksuiselta, vaan on juoksevampaa ja riittoisampaa.

 

Plantur39 shampoo ja hoitoaine

Plantur39 shampoo ja balsami

 

Shampoopesun jälkeen kofeiinin vaikutus hiusjuuressa on havaittavissa jopa 24 tuntia. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi  hoitonestettä käytetään päivinä, joina ei pestä hiuksia shampoolla. Neste levitetään päänahkaan jakaus jakaukselta, hierotaan ja annetaan vaikuttaa hetki.

Hoitoneste päänahkaan

Hoitoneste päänahkaan

Hoitonesteen jälkeen kampaus ja normi muotoilu. Kesälomalla se on tarkoittanut hiusten luomu-tilaa. Ilman mitään muotoilutuotteita. Ihanaa lepoa niin mielelle kuin hiuksille! Sama pätee ihoon. Meikitön kesä on luksusta!

Kesäloma-mood myös hiuksilla

Kesäloma-mood myös hiuksilla

Olen tukenut tuotteiden vaikutusta myös sisältä päin. Terveellinen kasvis-kala-painotteinen ruokavalio sekä Plantuir39-sarjan hiuskapselit, joiden sisältämä sinkki on tärkeä hivenaine iholle ja päänahalle, biotiini ja seleeni tukevat hiusjuuren ja päänahan toimintaa. Kapseli otetaan aamuin, illoin.

Plantur39 hiuskapselit

Plantur39 hiuskapselit

Muutaman kuukauden Plantuir39-tuotteiden käytön jälkeen ovat hiukset selvästi tanakoituneet. Käydessäni tällä viikolla piilottamassa juurikasvun, kampaaja päivitteli, miten paljon hiukset olivat kasvaneet kesän aikana. Huonot latvat saivat saksilla kyytiä ja tervehtynyt hius tuntuu leikkauksen jälkeen entistä paksummalta.

Kesän vapaus, tuulenvire hiuksissa

Kesän vapaus, tuulenvire hiuksissa

Myös päänahan kunto on kuulemma nyt erinomainen. Huomaan sen kiristyksen ja kutinan katoamisena. Kun päänahkaa ei muista, se taitaa silloin voida hyvin. Ja tosiaan, hiukset ovat testi-jakson aikana kasvaneet kovempaa kyytiä kuin yleensä.

Hiukset vahvistuneina

Hiukset vahvistuneina

Kun tilanne on selkeästi kohentunut niin päänahan kuin hiustenkin kunnon suhteen, tässä kävi nyt niin, etten tohdi lopettaa Plantur39-tuotteiden käyttöä tähän testikauteen. Haluan terveet hiukset ja päänahan, myös jatkossa!

Nyt saa arki ja työkausi taas alkaa. Pää on vahva ja hyvinvoiva – päältä ja sisältä!

Työminä, meikit ja hiukset kohdillaan

Työminä, meikit ja hiukset kohdillaan

Ihanaa syyskauden aloitusta kaikille!

  • Raakel

 

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *