Kirjan kuvauksista

Olen maininnut aiemmin, että työstän fysioterapeuttini Anne Purasen kanssa kirjaa, joka kertoo kivusta ja sen selättämisestä. Kuntoilu ja kuntoutus ovat kaksi eri asiaa, siksi koemme, että oli tarve tehdä opas juuri erilaisista vaivoista kärsiville. Aina voi tehdä jotain oman tilanteensa parantamiseksi. Oikeanlainen ja oikea-aikainen liike on lääke. Vääränlainen ja liiallinen treeni sen sijaan myrkkyä. Puhumattakaan liikkumattomuudesta. Nyt on tekstit kasassa, viimeiset kuvauksetkin kuvattuina. Luvassa siis elettyä, koettua, opittua ja parannettua. Rutkasti viimeisintä tietoa ja liike-ohjeita, virheellisten liikeratojen ja treenitapojen korjausta. Opas kohti kivutonta, toimivaa kehoa!

Tässä muutama tuokio valokuvaaja Jouni Haralan studiolta. Kuvissa mukana fysioterapeutti Viivi Kettukangas, joka jakanut Annen kanssa vastuun meikäläisen kuntoutus-prosessista.

Numero uno. Eka luku, siitä se lähti.

Numero uno. Eka luku, siitä se lähti.

 

Painavalle jumppapallolle kyytiä!

Painavalle jumppapallolle kyytiä!

 

Kahvakuulat ylös hii-op!

Kahvakuulat ylös hii-op!

Välillä keksittävä kikka kolmosia….kun ei ollut vapaata seinää, oli sellainen kehitettävä.

Feikkiseinää vasten, toisella puolella Anne vastapainona

Feikkiseinää vasten, toisella puolella Anne vastapainona

 

Kuvasten työporukka: fysioterapeutit Anne Puranen, Viivi Kettukangas sekä kustannustoimittaja Heli Bergius

Kuvasten työporukka: fysioterapeutit Anne Puranen, Viivi Kettukangas sekä kustannustoimittaja Heli Bergius

Lopuksi vinkki: vettä kannattaa juoda pitkin päivää. Mutta jotta se pääsisi kudoksiin saakka nesteyttämään kehoa, pitää kroppaa myös liikuttaa ja vetreyttää pitkin päivää!

Kameran takaa

Kameran takaa, VETTÄ!

Tässä kohtaa suuret kiitokset Annelle ja Viiville, jotka ovat saaneet meikäläisen tekemään oikeita, korjaavia treenejä ja lepäämään riittävästi. Koko tästä matkasta sitten kirjassa Raxun mukana, kivusta tasapainoon, joka ilmestyy elokuussa. Alla linkki, josta voit lukea kirjasta lisää:

https://www.docendo.fi/raxun-mukana-kivusta-tasapainoon-raakel-lignell-anne-puranen.html

Aurinkoista kesäkuun alkua kaikille! Ylös, ulos ja lenkille!

  • Raakel
Kommentit
  1. 1

    Anonyymi sanoo

    Jestas tämän aamun habitustasi Hyvässä elämässä?! Eikö siellä nyt kukaan ole ammattitaitoinen a) maskin määrässä ja sävyissä 50-vuotiaalle b) vaatteen sopivuudesta niin ettei vieraiden – ja katsojien – tarvitse nolostua juontajan puolesta! Yhä kohoavasta painosta et näemmä enää piittaa…tiedän että tv-kuva lihottaa mutta onhan se kauhean surullista kun näytit kooltasi ainakin kaksinkertaiselta vieraisiisi verraten. Kevyempää kesää toivottaen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *