Sadepäivän terapiaa

Aamukahvin jälkeen tokaisin, että oikeastaan aika kivaa kun on välillä pilvinen päivä. Puolisolta tuli melkoinen mulkaisu. Siltä kuitenkin tuntui. Eilen pasahti migreeni kotimatkalla, ilta meni toipuessa. Tänään oli ihana herätä ilman kipua ja edessä vapaa viikonloppu. Suunnistin perinteiselle käynnille taimitarhalle. Rakastan haahuilla taimi-lavakkojen seassa, keräillä paperikasseihin toisiinsa sopivia sävyjä. Nimikkeistä ei aina edes tietoa, hamstraan täysin ja ainoastaan estetiikka edellä. Siis ruukku-kukkia. Toki pihamaan istuttelu on eri asia. Tänä vuonna päätin pyhästi, etten osta kukkia liikaa, vain muutamia ruukullisia. Luulen pysyneeni päätöksessä. Puoliso ei ole vielä ostoksia nähnyt, sieltä kuuluu  sitten totuus.

Takakontillinen kukkaterapiaa

Takakontillinen kukkaterapiaa

Luvattu rankkasade ei vielä ainakaan ole saapunut Sipooseen saakka. Vähän ripottelee, luonto tykkää ja ilma puhdistuu. Ehkä istutan tänään, ehkä huomenna. Rennoin rantein.

Vera tykkäsi heti ruusun tuoksusta

Vera tykkäsi heti ruusun tuoksusta

Vapaa, laiskottelupäivä. Lounaskin sen mukainen. Lautanen täyteen rucolaa, puolikas mozzarella, muutama tuore-tortelliini. Raastettua parmessania, loraus öljyä ja balsamicoa. Mustapippuria päälle. Valmista 3 minuutissa.

Laiska lounas

Laiska lounas

Ottaisko nyt nokoset vai kirjan? Varmaan molemmat. Vettä saa tulla jos on tullakseen. Viltin alla nyt täydellinen paikka!

Leppoisaa viikonloppua!

  • Raakel

 

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *