Siirtymäriitti

Kuopus on täysi-ikäinen. Itse täytän pian 50. Nyt on vääjäämättä väli-tilinpäätöksen hetki. Elämä on ollut rikasta, täyttä, intensiivistä, väripaletin kaikkia nyansseja on mahtunut mukaan. Miten tästä eteenpäin?

Olen reissussa Alanyassa,Turkissa. Kuntoilu-loma. Jumppaa, lepoa, merelle tuijottelua, kävelyä rannalla auringon noustessa.

 Aamulenkin maisemat

Aamulenkin maisemat

Hotellissa ihana hammam-osasto. Kun makasin siellä pestävänä ja möyhennettävänä juuri kuopuksen syntymäpäivänä, tuntui kuin kuvainnollisesti jokin tähän astisen elämän nahka kuorittaisiin pois. On uuden aika. Tulevaisuuden valinnat ovat itsestäni kiinni. Elämä aina yllättää eikä mikään mene niinkuin luulisi, mutta oman asenteen voi valita. En halua käpristyä ja erakoitua – se olisi helppoa. Haluan avata uusia ovia, haastaa itseäni, kuunnella ja katsella elämää ja läheisiäni. Ehkä merkityksellisin päätös on kuitenkin luvata kuunnella omaa itseä. Tajuan täällä poissa arjen ympyröistä, että palautuminen ja oikea lepo on liian vähäistä. Tai vaikka lepää, ei palaudu. Nyt on tehtävä konkreettisia valintoja, jotta tilanne muuttuu. Mutta ei hätiköiden.

Auringonlasku ja kaikesta puhtaaksi kuurattu nainen

Auringonlasku ja kaikesta puhtaaksi kuurattu nainen

Joku joogi on joskus sanonut, että se, millainen hallinta ja tasapaino lantion seudulla on, kertoo siitä, miten oma elämä on tasapainossa. Jos tähän on uskominen, meikäläisen tilanne ei ole hanskassa…mutta pienin, sitkein toimin kohti tasapainoa. Elämän joka alueella. Optimaalia tilannetta ei saavuta koskaan. Siksi pyrin eroon tulevan huolehtimisesta ja eilisen murehtimisesta. On vain nyt. Sydän pumputtaa, hengitys kulkee. Tällä hetkellä edessä ulappa ja auringonlasku. Kotona rakkaat omissa touhuissaan, kuopus ylpeänä mamman auton ratissa tuliterä ajokortti taskussa. Tilasin kotiinkuljetuksen lentokentältä. Ihmeellistä!

Välimatka kirkastaa näkymää arjen oloihin. Perspektiivi selkenee. Uuden nahan luominen alkakoon!

Pidetään huolta <3

  • Raakel

http://mywellnesstravels.com

http://clounge.sunprime.net

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *