Kaartit perusteilla?

Suomessa taidetaan kohta olla vähän samassa tilanteessa kuin ennen sisällissotaa. Äärijärjestöt värväävät jäseniä estoitta ihan sen takia, että vastapuoli järjestäytyy ja todennäköisesti aseistautuu. Syvä epäluottamuksen ilmapiri vallitsee puolin ja toisin. Vähänkään historiaa tuntevia tämä kehitys rupeaa hirvittämään. Juuri näin sisällissotakin alkoi; valko- ja punakaartit alkoivat aseistautua, kun epäilivät vastapuolenkin niin tekevän.

Finnish Defence League FDL on muun Euroopan vastaavien liikkeiden suomalainen vastine. Facebookissa yhteisö on avoin, joten jokainen voi halutessaan lukea siellä olevia kirjoituksia. Esittelytekstinsä mukaan FDL toimii radikaalia islamia vastaan demokraattista oikeusvaltiota kunnioittaen ja sharia-lakia vastustaen. Se ilmoittaa olevansa ehdottomasti ei-rasistinen.

Lyhyt vilkaisu sivulle osoittaa, että FDL toimii ääriradikaalin islamin lisäksi kaikenlaista islamia vastaan. Siellä ei tehdä minkäänlaista eroa islamin eri muotojen suhteen, vaan kaikki muslimit ovat todennäköisiä terroristeja. Suomessa noudatetaan vain Suomen lakia ja kansainvälisiä sopimuksia, joten sharia-lain erikseen vastustaminen kertoo lainsäädännön perusteiden huonosta osaamisesta. Kummastusta herättää myös se, että sivun ylläpitäjät eivät esiinny oikeilla nimillään. He käyttävät agenttityyliin numeroita. Lienevätkö itse huomanneet, että varsinkin jäsen 007 herättää vakavista puheistaan huolimatta myös hilpeyttä ihan vain numerona.

Aseelliseen toimintaan FDL ei yllytä, mutta puheet ovat kovia.

Suojeluskuntia vaaditaan ja on jo kauan vaadittu perustamaan vähän siellä sun täällä. Niitä tarvitaan tietenkin pistämään salaperäinen kulttuurimarxismi ja epämääräinen viherpunikkiaate kuriin. Tästä ovat nokkelimmat kehittäneet myös hyvän bisneksen myymällä “aitoa” suojeluskuntatavaraa historiankirjansa lukematta jättäneille.

Entäpä sitten vastapuoli? Facebookissa toimii ANTIFA Suomi -niminen porukka. Siihen joukkoon pääsee vain erikseen pyytämällä, joten on tyydyttävä esittelytekstiin. Sen mukaan yhteisö on tarkoitettu antifasisteille, jotka ovat valmiita toimimaan militantisti fasismia ja rasismia vastaan. Ryhmän tarkoituksena on organisoida militanttia antifasistista toimintaa Suomessa sekä tiedottaa “nasujen” toiminnasta.

Voi hyvä helvetti tätä ihmisten typeryyttä. Pohjantähden Janne Kivivuori oli viisas mies. Hän pysytteli visusti erossa punakaartista ja vastusti aseellista toimintaa äänekkäämmin kuin kukaan muu. Niinpä hän säilytti henkensä myös sisällissodan loppupuhdistuksessa, vaikka moni olisi mielellään hankkiutunut hänestä eroon. Tämä vain pienenä vihjeenä ja selityksenä sille, miksi minua on ihan turha pyytää yhtään minkään vihaporukan jäseneksi.

Kommentit (7)
  1. Markku Hämäläinen
    28.7.2011, 12:26

    Minä olen aktiivinen kommentoimaan asioita, minun lähtökohtani kaikelle on kuitenkin aina ihmisyys toista ihmistä kohtaan.

    Jostain kumman syystä se aina sotketaan kommunismiin, vaikka ei kommunismilla ole mitään tekemistä ihmisyyden kanssa.

    En ole kommunisti, ääripäissäänhän kommunismi eikä kapitalismi juurikaan eroa toisistaan, kuten niin monesti voi huomata.

    Olen puhunut ja maalaillut synkkää tulevaisuutta, sen takia että kansan syvät rivit alkaisi heräämään ruususen unestaan, sekä vaatimaan itselleen sitä oikeutta mikä meille demokratian mukaan kuuluu.

    Toki tajuan sanojeni rajallisuuden sekä lukijakuntani pienuuden, sekä sen että suurin osa minua lukevista on jo valmiiksi samanmielisiä. No onhan tässä sentään vahvistavaa joukkovoimaa, jos ei muuta.

    Nythän nähtiin ikävän masentavalla tavalla, miten vaalien tulos vesittyi, uusi hallitus on entisen toisinto, erona vain se että nyt siellä murenee koko vasemmistoaate, koska vasemmistoliittokin opportunistisesti lähti mukaan EK:n sanelupolitiikalla toimivaan hallitukseen mukaan.

    Demareitten pyhät puheet tuloerojen kaventumisesta ovat vielä täysin näyttämättä, näin alkuunhan he venyttivät haitaria auki päin, valmisteveron nostamisen hyväksymällä.

    Jospa he sitten puristavat palkeet kasaan ja raha alkaa virrata miljonäärien laareista alas kulutukseen ja talouden rattaisiin.

    Se on vielä näkemättä. Enpä tässä nyt ennustele enempää…..

    Kaikille kuitenkin lienee on selvää, ettei mikään laki, eikä mikään ”maan tapa” olisi estänyt sitä, että kokoomus olisi heitetty oppositioon ja maahan olisi saatu todellinen asioita muuttava hallitus.

    Minun vahva käsitykseni on että tämä ei ollut mahdollista, koska narut on niin tiukasti elinkeinoelämän käsissä, että vaikka vasemmistolla ehkä olisikin halua (mitä epäilen) heillä ei ole voimaa murtaa rahamaailman eliitin mahtia.

    Minä ymmärrän että tämä on jo alkanut herättää vihaa, ja viha ikävä kyllä synnyttää väkivaltaa.

    Eliitti on tämän lienee jo ottanut aikaa sitten huomioon.

    Ei kai maahamme ole turhaan perustettu valmiusjoukkoja, on varmaan jo kauan odotettu koska alistettujen pinna katkeaa.

    Me ei ikävä kyllä niille mustakaapuisille valmiusjoukoille pärjätä ilmakivääreillä eikä kivillä.

    Kaikki fanaattiset liikkeet menettävät aina todellisuuden tajunsa, kun hurmahenki valtaa porukan.
    Silloin aina se porukan hulluin lietsoo vihan ja verenvuodatuksessa ei katsota kuka on syyllinen ja kuka ei. Ihminen on villittynä peto ja tappaja.

    Itse kavahdan Sakarin tapaan kaikkia ääriliikkeitä, sekä kaikkea fundamentalismia.

    Itse uskon vain sanan voimaan. Suuren joukon yhteinen mielipide on mahtava voima. Mutta vain ilman väkivaltaa.

    Väkivalta saa aikaan vain sekasortoa, sekä tyrmässä viruvia ”rikollisia”.
    Tästä on historiassa osoituksena mm. väli – Amerikan tapahtumista ihan tarpeeksi.

  2. auvo rouvinen
    28.7.2011, 14:44

    Sille vaan ei voi mitään että kun leivästä tulee pula, alkaa kaulat katkeilla, ei monikaan ole valmis kuolemaan nälkään ilman vastarintaa. Ellen väärin muista, 17 tapahtumat laukaisi elintarviketilanne. Ruandassa loppui viljelysmaa mikäli en väärin muista Noam Chomskyn tekstejä.

    Eikä auttanut Allendeä väkivallattomuus, sen kummemmin kuin USA orjia tai viimeksi irakin kansaa. Että aloin ounastella joskus 5 vuotta sitten rasismin, fanaattisuuden ja hulluuden leviämistä. En koe arvanneeni väärin. Sisäministerinä on henkilö johon verrattuna norjan ampuja on vaaraton, hän tappio vain sata, kyseinen ministeri taas paasasi viidelle miljoonalle ainoaa oikeaa totuutta.

    USA:ssa on muistaakseni 1% väestöstä vankilassa. Haitissa 100% työttömyys. Kreikka konkurssissa jne.

    Eli on erittäin vaikeaa pysäyttää alkanut kaaoksen voittokulku. Tämän päivän lehdessä mainittiin Iranin olevan vaikeuskissa koska USA estää öljystä maksamisen. Ellen väärin arvaa, tavoite on vapauttaa Iranin öljy ja siinä sivussa teurastaa 70 milj iranilaista koska he valitsivat demokratian nukkehallituksen sijaan.

Kommentointi suljettu.