Minä ja Leon

leon-ja-saku-2-26212

Näin kommentoi Leon Degrelle alias Klaus Elovaara eilistä juttuani omassa fb-profiilissaan. Heti perään hän tilasi päivitykseni. Huomasin sen välittömästi, joten hänen ei olisi tarvinnut ainakaan sen takia jättää tänään salaperäiseltä kuulostavaa kommenttia ”Mikä eka päivä?” profiilissani käytyyn keskusteluun. Ehkä kommentti liittyy jotenkin keskusteluun tai sitten ei.

Keskustelusta tuli kuitenkin antoisa erityisesti sen takia, että tämä jutussa mainitsemani 18-vuotias lukiolainen tuli reilusti omalla nimellään mukaan. Alkuhankaluuksien jälkeen tulimme hyvin juttuun ja sovimme asian tulleen käsitellyksi. Toivotan vilpittömästi onnea ja menestystä hänen asiallisissa tulevaisuudensuunnitelmissaan.

Mitähän Leon mahtaa kuvitella saavansa tilaamalla päivitykseni? Ehkä hän haluaa laadukasta lukemista omien ja kavereidensa suoltaman törkykirjoittelun vastapainoksi. Hänen kielenkäyttönsä koostuu lähinnä ala- ja peräpään ilmaisuista, joten ei uskoisi kysessä olevan yli 60-vuotian miehen.

Vielä kummallisempaa hänen tyylinsä on sen takia, että hän osaa halutessaan kirjoittaa ihan kunnolla. Siitä todistavat hänen kirjoittamansa kirjat, joita en maailmakirjallisuuden helmiksi sanoisi, mutta jotka kuitenkin ovat ihan luettavia. Ammattitaitoinen kustannustoimittaja olisi saattanut saada niistä aikaan kelpo kirjallisuutta.

On minulla muutakin tekemistä kuin miettiä kenenkään motiiveja tilata päivityksiäni. Leonille vain tiedoksi, että et sinä niin tärkeä ja kiinnostava ole, että jaksaisin jatkuvasti sinun kanssasi leikkiä. Jos käyttäydyt asiallisesti, niin pysy vain tilaajana. Jos edes kuvittelen sinun esittävän jonkinlaisia uhkauksia, niin seurauksia voit itse arvailla. Minua on ihan turha pelotella. Ja siivoa suusi, vanha mies. Ihmisten haukkuminen homopunikkimädättäjiksi on sinulle ihan arkipäivää, mutta annat sillä itsestäsi moukkamaisen kuvan.

Kommentit
 1. 1

  Mikko sanoo

  Homopunikkimädättäjä ei sentään ole mikään vaimonhakkaaja.

 2. 2

  Pertti Karvonen sanoo

  Ansioitunut sota kirjailia kieltämättä…. Millainen mies hakkaa vaimoaan?

 3. 3

  sakutimonen sanoo

  Justiina: Kun luet uusimman juttuni niin ehkä ymmärrät, että sinun roskakommenttisi menevät suoraan roskakoriin, jonne ne kuuluvatkin.

 4. 4

  Erkki-Petteri sanoo

  Sillälailla, sanoi Tarvajärvi. Näille Leoneille pitää uskaltaa sanoa vastaan.

  Tiedoksesi, että aliasnimi eli salanimi on kyllä Leon Degrelle. Siis Elovaara ja Degrelle vaihtavat paikkaa ylläolevassa tekstissä. Lisää asiasta:
  http://fi.wikipedia.org/wiki/Salanimi