Aatteen paloa

Kukaan ei puhu tarkoitusperästä, kaikki huutavat vain fasisteiksi ja natseiksi… En jaksa provosoitua tuollaisesta, koska sitä samaa vanhaa paskaa tulee koko ajan… Näissä lapsissako maamme tulevaisuus? 007

Näin surkeasti valitteli Finnish Defence Leaguen agentti 007 eräässä kommentissaan FDL:n fb-sivulla. Tällainen sorretun huokaus pistää tietenkin miettimään, että mikä sitten mahtaa olla se FDL:n aate ja tarkoitusperä, josta pitäisi puhua. Onneksi sitä ei tarvitse kauan etsiä, koska eräs aktiivijäsen näkyi selittävän sen ihan kuvalla:

crusade

Eipä tätä ideologiaa voi enää selvemmin sanoa. Kun sivun nimettömät ylläpitäjät yrittävät koukeroisen ivallisella kielen raiskaamisella hämärtää perimmäistä tarkoitusta, niin rivimiehet kertovat totuuden. Ei tarvinne erityisemmin selittää kenen norjalaisen maailmakuvaa tällainen ristiretkiaate edustaa.

Tuosta FDL:n kielenkäytöstä muuten eräs fb-kaverini kirjoitti joskus näin:

Nuo FDL:n 007-muppetin jutut ovat niin itseään toistavia, että niiden kanssa voisi pelata vanhaa kunnon hevonpaskabingoa. Siis kirjoitetaan seuraavat sanat 4X4 ruudukkoon ja kun tulee pysty- tai vaakarivi täyteen, niin BINGO! 1. rabulisti 2. pisuaarimedia 3. suvaitsevaisuusfasismi 4. verbaalinen ripuli 5. pseudointellektuelli 6. kulttuurimarxisti 7. henkselien paukuttelu 8. post-taistolainen krapula 9. mediasuojatyöpaikkavirkamies 10. viherpiiperö 11. islamofilia 12. musulmaani 13. somalialoinen 14. erkkonatsit 15. etnopopulistinen.

Tämä FDL:n klovnilauma tekee blogien kirjoittamisesta liian helppoa, joten jätän heidät toistaiseksi pyörittelemään ”aatettaan”.

Kommentit
 1. 1

  Mäynö sanoo

  Hyvin kirjoitettu jälleen. Sen verran pitää kuitenkin oikaista että tuohon ”FDL-hevonpaskabingoon” kuuluu sana ”musulumaani” eikä ”musulmaani”. Ihmehän se olisikin jos 007 osaisi tuonkin sanan kirjoittaa oikein. ’

  (Ja kohta siellä FDL:n sivulla jälleen kommentoidaan että ”aina ne tarttuvat oikein kirjoitukseen ja äidin kieleen”…)

 2. 2

  Risto Lahnalampi sanoo

  On muinainen täysin voimissaan oleva Sumerilais Babylonialainen uskonto, jonka rituaali merkit ovat samoja kuin Hitlerin ajan saksalaiset. Näissä rituaaleissa käytetään vielälkin ihmisuhreja. Mieluisin on alle puperteetti-ikäinen poika. Hautakivien kaatajat ja FDL on puxsotaa. Jopa Breiviikin kamala hirmuteko kalpenee sen rinnalla mitä todellista valtaa maailmassa pitäneet ovat touhuilleet. Vatvotaan me vain näitä hyppyhampurilaisasioita