Elämäntehtävänä vihaaminen

Vanha nettituttuni Leon Degrelle on perustanut jälleen facebookiin ties kuinka monennen viharyhmän. Tällä kertaa hän on kätevästi niputtanut yhteen äärivasemistoksi suunnilleen kaikki, joista ei pidä. Ja heitä on paljon. Ryhmään Irti äärivasemmiston väkivallasta! on ilmeisen tietämättään liitetty muutama sata ihmistä, joten saatatte itsekin olla siellä mukana.

Ryhmän kuvaus kuuluu (pahimmat kielioppivirheet korjaten) näin:

”Nyt on kysymys ääri-ilmiöiden ylivallasta yhteiskunnassa ja sen leviämisen torjunnasta! Ulkomailta tuettu kansainvälinen terrorijärjestö ANTIFA halutaan normittaa katukuvaamme väkivaltaisine mielenosoituksineen ja riehumisineeen eri tilanteissa. Äärivasemmisto edustaa tällä hetkellä esim. Saksan poliisin mukaan suurinta sisästä turvallisuusuhkaa islamistien jälkeen Liittotasavallassa. Emme taatusti halua tätä samaa tännekin missään muodossa, mutta niin vaan näyttää olevan käymässä; esim. Ruotsissa tästä on saatu paljon kouriintuntuvia surullisia esimerkkejä.

Entä mitä nämä ns. ANTIFAT sitten ovat ja mitä he haluavat? Kyseessä on ryhmä ihmisiä, jotka haluavat marxilais-stalinistisen vallankumouksen ja NL:n hajottua he tarvitsevat jonkun totalitäärisen järjestelmän tilalle. Siksi he kannattavat islamia ja uskovat siihen tukeutumalla saavuttavansa tavotteitansa. Jäsenistö koostuu punavihreistä anarkisteista.  Heissä on paljon myös saatananpalvojia ja ns. ”piripäitä ”.

He haluavat vapauttaa huumeet ja kannattavat niiden vapaata kauppaa. Saadun tiedon mukaan joukossa on myös ns. ”Pride-ryhmä” joka koostuu väkivaltaisista homoseksuaaleista joka hoitaa homomarssien turvajärjestelyt.

Tämä perverssien joukko ajaa myös moniavioisuutta, lajivapaata eläinseksiä ,sukurutsauksen normittamista ja tietysti aitoon islam tyyliin pedofiliaa eli lasten avioitumista alaikäisinä. Salainen järjestö saa tukea ulkomailta esim. Ruotsin EXPO -järjestöltä, joka on antifan ”likaisten temppujen” osasto! Tämän organisaation Suomen johtajaksi epäillään todistetusti helsinkiläistä vasemmistoliiton kaupunginvaltuutettua, joka useissa yhteyksissä poseeraa antifan edustajien parissa.

Tehkää valintanne: halutteko hyväksyä tälläisen ja ajelehtia mukana vai TEHDÄ jotain ilmiön pysäyttämiseksi isänmaassamme.”

Yo-lehdessä 9/2011 tutkimusprofessori Hannu Lauerma Psykiatrisesta vankisairaalasta kertoo ääriajattelijoista näin:

”Outoihin ääriajattelun muotoihin päätyvillä on usein lapsenomainen, mustavalkoinen tapa ajatella. Tunne-elämän kehitys on jäänyt lapsen tasolle – älykkyyteen se ei liity mitenkään. Muita ääriajattelevaan persoonallisuuteen liittyviä piirteitä ovat paranoidisuus ja tarve nähdä vihollisia ja syyllisiä joka puolella.

Kun mennään aivan äärimmäisyyksiin, päädytään psykopatologiaan. Psykopaateille tavallinen elämä on tuskastuttavan ikävystyttävää. Jos he eivät itse järjestä joukkosurmaa tai kioskitappelua, heidän pitää viihdyttää itseään vihaamalla.

Jos elämän sisällöksi jää pelkkä vihaaminen, joka korvaa normaaleja ihmissuhteita, työtä ja harrastuksia, se alkaa olla jo patologista. Nettikirjoittelijoissa on paljon tällaisia henkilöitä. Netissä mille tahansa näkökannalle saa vahvistusta.

On helppo nähdä vihollisia, olivatpa he sitten natseja, kommunisteja tai ulkomaalaisia. Henkilökohtaisen kontaktin puute jättää tilaa fantasioille.” (Tämä teksti löytyi erään äärioikeistoa kritisoivan ryhmän kommenteista.)

Ei minulla muuta tällä kertaa. Elämän täytyy olla hirveää silloin, kun jokainen päivä on aloitettava vihaamalla.

Kommentit
 1. 2

  Risto Lahnalampi sanoo

  Vihakirjoitukset on tarkotettu kiinnittämään arvaamattomien huomio oikeasta ongelmasta. Fiksujen ois syytä ohjata tuo energia todellisten kansainvälisten pankkien omistajien paljastamiseen

 2. 3

  Osku sanoo

  On paljon ihmisiä, jotka kaipaavat 1930-lukua ja Lapuanliikkeen aikoja. Aikaa, jolloin ”kansa” eli sen nimissä toimivat, saivat pahoinpidellä ja kyyditä itselleen vastenmielisiä ihmisiä aivan vapaasti. Poliisi katsoi asioita ymmärtäen eikä rangaistuksesta ollut pelkoa.
  Vielä enemmän on niitä, jotka hyväksyvät tällaisen. ”Saahan niitä äärivasemmistolaisia, homoja, mamuja vähän kurittaa, kun ne rupeavat silmille hyppimään”. Monet haluavat vahvan johtajan, joka sanoisi mitä tehdään.
  Vielä 40 vuotta sitten, kun kommunistit edustivat oppositiota hallitseville, he sanoivat: ”Me kommunistit toimimme poistaaksemme eriarvoisuuden”. Ja yrittivät sitä koko jäsenistönsä voimin.
  Tänään persujen kannattaja sanoo: ”Timo Soini (tai Jussi Halla-aho) poistaa eriarvoisuuden”. Kunhan itse ei tarvitse tehdä muuta, kuin nimitellä erilaisia ja eri näköisiä ihmisiä.
  Tämän päivän keskustelussa argumentointi liikkuu tasolla: ”Tommoset pitäis ampua!”

 3. 4

  Antti sanoo

  Ai, Leonko tuon ryhmän muka perusti?
  Toivoisin pientä asiaan perehtymistä ennenkuin kirjoitetaan ihan mitä sattuu.

 4. 5

  sanoo

  Tästä puhuin jo aikaisemmin erään toverini kanssa, mutta toistetaan kun tarvetta näemmä on: Näyttäkää minulle julistuksessa toistettu väkivaltainen homojengi. Kuva tai videokin riittää, koska en ole sellaisia nähnyt missään. Vaikka koko paasaus tuntuu tulevan aurinkokuntamme ulkopuolelta niin tämän tautologisen väkivaltaisen homoryhmittymän olemassaolon haluaisin itsekin todeta.

 5. 6

  sakutimonen sanoo

  Antti eli sähköpostiosoitteen mukaan Mika Virta on ihan oikeassa. Ryhmän tosiaan perusti joku Sami Virta, mutta ryhmän kuvaus on ylläpitäjä ”Leon Degrellen” kirjoittama. Minä en jaksa leikkiä teidän kanssanne näitä nimileikkejä.

  Sami Virta – tai kuka hän sitten lieneekään – voisi myös perehtyä tosiasioihin ennen kuin kirjoittaa ryhmään tällaista:

  ”Äärivasemmiston äänitorven eräs vilkkaimmista aktiiveista on päättänyt taasen levittää blogissaan valheita! Kuka vain voi tältä sivulta katsoa ettei Leon ole tätä sivua luonut mistä timonen häntä syyttää! Timonen on kova puuttumaan siihen sun tähän ja tuomitsemaan mitä milloinkin, tosin koskaan hän ei tuomitse vasemmiston väkivaltatempauksia, joka siis kertoo varsin paljon. Timonen on myös valittu Juuan kunnanvaltuustoon, näin äärivasemmisto kiipeää demokraattisen Suomen valtarakenteisiin, ja olisikin ensi vaalien tiimoilla järkevää perustaa koko kansaa palveleva sivusto joka kertoo näistä äärivasemmistolais ehdokkaista!”

  En kuulu mihinkään ”äärivasemmistoon”, vaan minut valittiin Juuan kunnanvaltuustoon sosialidemokraattien ehdokkaana.

  Perusta kaikin mokomin milaisia sivustoja haluat, mutta olepa tarkkana mitä sinne kirjoittelet. Et halua tavata minua oikeudessa.

 6. 7

  Antti sanoo

  Demarien LISTOILTA kyllä sitä oikein painotit jossain kirjoituksessasi. Sekun ei sitten tarkoita juuri mitään ja varsinkin kun oikein painoitit että listoilta. Jos olisit ollut rehellinen ja kommunistisesta puolueesta tai vasemmistosta yrittänyt voi olla että läpi pääsy olisi jäänyt haaveeksi. Ihan oivaa taktikointia siis.
  Jatkuvasti olet äänessä tuolla äärivasemmiston äänitorvessa facebookissa ja omien sääntöjenne mukaan sitä silloin olet myös itse mihin kirjoitat.
  Aijaijaijai ja taas väärin itseasiassa näkisin sinut oikein mielelläni oikeudessa riippuu täysin asetelmista.

 7. 8

  Antti sanoo

  Olisiko mahdollisesti silloin kannattanut kirjoittaa vaan ihan totta eikä omia keksintöjäsi?
  Ryhmässä voi adminina toimia kuka vaan siihen nimitetty kuten tehdä kuvauksiakin, tekstissäsi lukee aivan muuta siis valhetta
  Demarien LISTOILTA kyllä sitä oikein painotit jossain kirjoituksessasi. Sekun ei sitten tarkoita juuri mitään ja varsinkin kun oikein painoitit että listoilta. Jos olisit ollut rehellinen ja kommunistisesta puolueesta tai vasemmistosta yrittänyt voi olla että läpi pääsy olisi jäänyt haaveeksi. Ihan oivaa taktikointia siis.
  Jatkuvasti olet äänessä tuolla äärivasemmiston äänitorvessa facebookissa ja omien sääntöjenne mukaan sitä silloin olet myös itse mihin kirjoitat.
  Aijaijaijai ja taas väärin itseasiassa näkisin sinut oikein mielelläni oikeudessa riippuu täysin asetelmista.

 8. 9

  Niin vai näin? sanoo

  Saku. Kirjoitat edella, että sinut valittiin Juuan valtuustoon sosiaalidemokraattien ehdokkaana. Vaaleissa olit sosiaalidemokraattien listalla, mutta ymmärtääkseni sitoutumattomana. Itse tietenkin päätät, mikä on tarkkaan ottaen oikea puoluekantasi, mutta sitä voi tulkita em perustein kahdella eri tavalla. Haluatko tarkentaa kuntalaisillekin nyt kun olet tullut valituksi myös kunnanhallituksen jäseneksi, kumpi on kohdallasi todellinen tilanne ja oikea tulkinta. Olipa kumpi tahansa, se ei miestä muuksi muuta eikä pahenna. Mutta olisihan se avoimessa polittisessa kulttuurissa, jonka puolesta olet paljon kirjoittanut, kiva tietää. Kun nyt olet ottanut suuren vastuun kuntasi tulevaisuudesta ja olet luvannut palauttaa sen hallinnon koettua paremmalle mallille, sinulle on aihetta toivottaa onnistumista ottamissasi haasteissa. Tekemistä teillä riittää. Koeta kestää.

 9. 10

  sakutimonen sanoo

  ”Antti” eli Mika Virta on innokas ottamaan kunnian ryhmän perustamisesta. Sanotaan siis vielä kerran, että ryhmän perusti Sami Virta. En tiedä onko hän sama henkilö kuin Mika Virta. Joka tapauksessa ryhmän kuvaus on ylläpitäjä ”Leon Degrellen” laatima.

  Jos minä saisin päähäni perustaa noin typerän ryhmän, niin en takuulla haluaisi nimeäni näkyviin sen yhteydessä.

  On tosiaan reilua selventää puoluekantaani. Minut valittiin valtuustoon SDP:n listalta sitoutumattomana ehdokkaana. 1.1.2013 alkaen olen kuitenkin ollut Juuan Työväenyhdistys ry:n ja siten myös SDP:n jäsen. Katsoin selvemmäksi liittyä uudelleen puolueeseen, jonka jäsen olin jo kaukaisella 1970-luvulla toimiessani lukion kouluneuvostossa ja jonka ehdokkaana olin kunnallisvaaleissa jo vuonna 1980. Näiden vaalien aikainen sitoutumattomuuteni tuskin vaikutti millään tavalla äänimäärääni, koska taustani on pienessä kunnassa yleisessä tiedossa.

 10. 12

  Antti sanoo

  En mitäänn kunniaa kaipaa tarpeeton harhauttaminen ja valehtelu vaan otti taas silmiin, Ja äärivasemmisto sivulla valhe on hyvin uponnut taas.
  Tuo ei puoluekantaasi tai ajattelutapaasi mitenkään demaristiseksi vakuuttanut eikä se ollu tarkoituksesikaan.
  Mutta kuten itse leimaat ihmiset äärioikeistoon kun he tykkäävätä jostain sivusta tai sinne kommentoivat olet juuri sen perusteella itse äärivasemmistolainen koska niiden kanssa touhuat ja olet ko. sivulla erittäin aktiivinen.
  Kannatan että seuraaviin vaaleihin tehdään kansalaisten hyödyksi sivusto jossa käsitellään äärivasemmisto ehdokkaat ja varsinkin äärivasemmistolaiset jotka eivät vasemmisto väkivaltaa tuomitse.

 11. 13

  sakutimonen sanoo

  Mistäs ”Antti” on saanut sellaisen käsityksen, että en tuomitsisi ihan kaikkea väkivaltaa? Vaikka en kaikista asioista kirjoitakaan, niin se ei tarkoita sitä, että hyväksyisin minkäänlaista väkivaltaa tai sillä uhkailua.