Rinnakkaistodellisuus

Sosiaalisessa mediassa aika monet näyttävät elävän jossain rinnakkaistodellisuudessa. Edelliseen juttuuni on tullut useita kommentteja eräältä mieheltä, joka tietää tasan tarkkaan syyn kaikkiin maamme ongelmiin.

Se on ruotsinkielinen yläluokka, joka hallitsee rahojen lisäksi tietysti myös mediaa, lainsäädäntöä, tuomioistuinlaitosta ja virkamiehistöä. Tämä pahansuopa porukka tekee ihan vain ilkeyttään ja orjuuttamisen halusta suomenkielisten elämän tässä maassa hankalaksi.

Hommafoorumin Punaniska ei millään suostu uskomaan, että huomattava määrä kansalaisia olisi spontaanisti yhdessä vuorokaudessa allekirjoittanut tasa-arvoista avioliitolakia ajavan kansalaisaloitteen. Ei sellainen ole mitenkään mahdollista ilman homojen ja ”heitä lähellä olevien tahojen” salaliiton pitkäaikaista ja ennakoivaa myyräntyötä. homma-203131 Niinpä niin, onhan niitä syyllisiä. Joidenkin mielestä syyllisiä ovat illuminaatit, vihervasemmistolainen eliitti, Demla, muslimit, seksuaaliset vähemmistöt tai avaruusoliot. Kaikkein makeinta tietysti on, jos syyllisiä ovat kaikki nämä pitkäaikaisen ja pirullisen salaliiton punoneet juonittelijat yhdessä. He ovat ottaneet elämäntehtäväkseen laatia uuden maailmajärjestyksen, jonka tarkoitus on tehdä tavallisesta ihmisestä jos ei nyt ihan jauhelihaa, niin tahdottomia orjia kuitenkin.

Kaikki salaliittoteoreetikot ovat uskossaan horjumattomia. Jos heille yrittää puhua järkeä, niin yritys on taas vain uusi todiste salaliiton olemassaolosta. Järjen puhuja on joko itse täysillä mukana salaliitossa tai hän on harhaanjohdettu hölmö, jonka silmät eivät ole avautuneet.

Salaliittoteoreetikko kertoo mielellään asioiden todellisen laidan. Hän käyttää siihen aivan uskomattoman määrän aikaa ja energiaa vahvistaen samalla omaa uskoaan. Muille hän ikävä kyllä onnistuu vahvistamaan vain vaikutelman omasta tärähtäneisyydestään.

Nämä teoreetikot ja uskonsa vahvistajat viettävät ilmeisesti liiaksi aikaa sosiaalisessa mediassa. Siitä on tullut heille elämän korvike eikä mikään siellä kerrottu ole heille liian mielikuvituksellista. Paitsi tietysti terveen järjen käyttö. Ihan tavallisen ihmisen ihan tavallisen järkevät ajatukset maailman menosta ovat heille punainen vaate.Näille taviksille on julistettava oikeaa sanomaa kaikissa mahdollisissa ja ennen kaikkea mahdottomissa paikoissa.

Nyt on kevätpäiväntasaus. Kaikki talven koneen ääressä teoretisoimassa viettäneet käykööt kunnon lenkillä tuulettamassa päänsä ennen kuin kommentoivat minnekään mitään. Minä voin kieltää vain tähän omaan blogiini kommentoimisen, joten tätä kieltoa kannattaa uskoa. En jaksa enää edes nauraa Demlan ja viherpunikkien yhdessä homojen kanssa suunnittelemalle islamisaatiolle, jota suomenruotsalainen yläluokka rahoittaa.

Kommentit
 1. 1

  Aleksi sanoo

  Tuohon homma-kuvaan on pakko todeta, että kyllä, näinhän sitä on ”salakavalasti” valmisteltu ”piilossa” Facebookin avoimella sivulla, joka perustettiin jo helmikuussa 😛

 2. 2

  Heikki Karhu sanoo

  Sakari kommentoin nyt kuitenkin. Täytyy nyt kai kuitenkin tunnustaa, että suomenruotalaisilla on merkittävästi valtaa suomalaisessa yhteiskunnassa. Ehkäpä yli sen mitä esim normaalisti väestömäärä edellyttäisi. Niin kuin kai on todettava sekin, että merkittävä eriarvoisuus on pakkoruotsikin. Yhtälailla perusteltua olisi pakkosaame tai jossain päin jo pakkovenäjäkin. Kyllä nämä historialliset syyt ja mieltymykset, omaisuudet yms on taannut suomenruotsalaisille merkittävästi valtaa ja erioikeuksia. Kun manifestin voimin Suomea pakkovenäläistettiin poru oli melkoinen. Pakkoruotsintaminen ei ole ihan yhtä paljon porua aiheuttanut. Ihan ilman mitään salaliittoteorioita!

 3. 3

  Viisastelija sanoo

  Pakkoviisastelua: pakkoruotsintaminen (= Suomen valloitus) silloin joskus vuoden 1000 jälkeen aiheutti varmasti aika paljon porua (enemmän kuin yhden kuvernöörin murhan verran).

 4. 4

  mummo sanoo

  Vastarinnan onnistumisen vuoksi vihollisen kieli kannattaa osata. Sanoi vanha faijani, joka kävi koulunsa sortovuosien aikaan ja opiskeli pakkovenäjää 7 viikkotuntia 8 vuotta. Sillä mielellä kannattaa sitä ruotsiakin pakosti opiskella, jotta voi lätkämatseissa huutaa, jotta ”gå hem, svenskjävel”.

  Valta tässä maassa on pankeilla, joista kaksi suurta on ulkomaisessa omistuksessa, ja Etelärannan herroilla, joiden ruotsin kielen taito on jokseenkin surkea.

  Ja Strömsö on tietysi suomenruotsalaisten häikäilemättömin salaliitto.

 5. 5

  Markku sanoo

  Anteeksi Sakari ja muutkin jos olen ylittänyt ärsytyskynnyksenne. ( Ymmärrän että myös yksilön identiteetti voi olla herkkä paikka eikä sitä passaisi kovin tölviä ).

  Näitä asiantuntevia juttujasi on ollut mukavaa seurata eikä aina millään malttaisi olla kommentoimasta juttujanne.

  Olen pannut merkille että tällä sinun mainiolla blokisivustolla ollaan toisinaan niin kovin hartaasti voiivooteltu kaikkea sitä epäreilua ja ihan älyttömän tuntuista byrokraattista temppuilua jolla mm.työttömiä kiusataan.. Liekkö kukaan koskaan vaivautunut pohtimaan mistä semmonen johtuu ja ilmeneekö vastaavaa kiusantekoa muissa EU-maissakin ?

  Tokihan kaikki terveet tajuaa että suomessa on kaikki mallillaan eikä suomi todellakaan ole ruotsalainen. YLE halusi vain ärsyttää ja siinä se tietenkin onnistuikin. Sovitaan kuitenkin että Suomessa ei ole ruotsinkielistä, suomalaisia ilokseen simputtavaa hallintoa. Ei ole ikinä ollutkaan.

  Tarkoitukseni oli vain auttaa näkemään vallitsevan kalliin suomalaisia syrjivän kaksikielisen menon hulluus. Hulluus joka uhkaa lopulta myös hallintoa itseään.

  http://hubahuba.fi/item/photos/31/3R7D4O4USKUA/

  Siinä kaikki tästä hullusta kaksikielisestä ”rinnakkaistodellisuudesta” jossa elämme.

  Mukavaa luettavaahan sen vaan luulisi olevan kun kaikenmaailman vainoharhaiset hullut tämmöisiä älyttömiä juttuja kirjoittelee.
  Toisaalta osaan myös olla jatkossa hiljaa joten täältä tähän.

 6. 6

  sanoo

  joo kyllä niitä salaliittoihin uskovia on. eräskin tyyppi sanoi mulle, alan uskoa salaliittoon kun olin puolisen tuntia tuopin ääressä jaaritellut kuinka politikot asettivat EKP:lle vain yhden tavoitteen, inflaation pitämisen kurissa (USA FED:illä on myös tyllisyystavoite, sen täytyy estää työttömyyttä) ja tekivät EKP:stä politikoista riippumattoman niin ettei vaaleilla ole mitään vaikutusta työttömyyden tasoon.
  Mistä tietysti seuraa työttömyyden kohoaminen ja verotulojen romahdus.
  Sen jälkeen samat poliitikot ovat vaatineet terveyskeskusten ja koulujen sulkemista koska raha ei riitä.

  Siis tuo henkilö oletti noiden politkkojen olevan niin älykkäitä että ymmärsivät tekojensa seuraukset. Mikä tietysti on toiveajattelua. Fiksu oikeistolainen ja joulupukki ovat taruolentoja.

 7. 7

  Kimmo sanoo

  Kyllä minä ainakin pidän typeryytenä lehtien yksipuolisen uutisoinnin uskomista. Kolikolla on aina kaksi puolta. On kyseessä sitten vaikka matti nykäsen toilailut tahi jotku WTC tornien romahdukset. Tai sitten vaikka joku edellisten olympialaisten zionviittaukset ydinpommeineen. jota ei sitten tapahtunutkaan, koska joku aktiivinen silmänaukoja paljasti ilkeän suunnitelman 😀