Vapaustaistelija

Sosiaalinen media on tuonut keskuuteemme tragikoomisen ihmistyypin, jota hyvin voi luonnehtia vapaustaistelijaksi. Omasta mielestään hän on loogisen viileä ajattelija, joka halveksii asioihin tunteella suhtautuvia älyllisesti kehittymättömiä ihmisiä. Samalla vapaustaistelija itse on omien tunteidensa vietävänä ja hänen logiikkansa pettää lähes päivittäin.

Erityisen kärkäs tämä vapaustaistelija on puolustamaan sananvapautta. Hän on valmis taistelemaan vaikka vankilaan asti ehdottoman sananvapauden puolesta. Hänen mielestään jokaisella pitää olla oikeus avoimesti solvata ketä tahansa ja erityisesti maahanmuuttajia. Joitain tiettyjä ihmisryhmiä pitää saada vapaasti sanoa varkaiksi ja raiskaajiksi. Sehän on vain mielipide ja siitä kuulusteltavaksi joutuminen on mielipidevainoa, jota viherpunikit ovat päässeet harjoittamaan kauan jatkuneen mädätyksen seurauksena.

Kun somalitaustainen kirjoittaa blogiinsa olevansa ylpeä omista juuristaan ja haluaa Suomen olevan muutakin kuin Elovenaa, niin silloin vapaustaistelijan mieli muuttuu ja hän pillastuu täysin. Hänen mielestään tämä röyhkeä maahanmuuttaja syyllistyy kiihottamiseen kansanryhmää vastaan ja niinpä vapaustaistelija marssii poliisilaitokselle tekemään esitutkintapyynnön. Meidän tontillemme ei kukaan somali tule sanomaan miten on elettävä.

Poliisia vapaustaistelija rakastaa niin paljon, että naapurimaan mellakoiden aikana hän vaatii poliisille oikeutta ampua kyselemättä pahimpia mellakoitsijoita. Loput poliisin on saatava sulkea stadionille kidutettavaksi. Kun joku lataa YouTubeen nauhan, jossa poliisimies uhkailee autoilijaa, nin vapaustaistelijan mieli muuttuu taas. Tämähän on selvä merkki poliisivaltiosta, jossa salaliitossa kansaa vastaan toimiva virkavalta asettautuu lain yläpuolelle. Poliisin on ehdottomasti noudatettava lakia ja sisäministerikin on erotettava välittömästi.

Vapaustaistelija on kansanjohtaja. Häntä ei häiritse yhtään se tosiasia, että hänen kansansa koostuu kourallisesta samanlaisia vapaustaistelijoita, joista jokaisella on oma missionsa. Heille on yhteistä vankkumaton usko salaliittoihin ja siksi he tukevat toistensa salaliittoteorioita, vaikka ne olisivat keskenään ristiriidassa. Vapaustaistelijan kansaan kuuluu myös muutamia ympärillä pyöriviä myötäiljöitä, jotka kärkkyvät johtajansa suosiota. He ovat kauan onnellisia yhdestä ainoasta vapaustaistelijan hyväksyvästä kommentista, varsinkin jos siihen on lisätty hymiö.

Vapaustaistelija inhoaa syvästi oikeuslaitosta, jonka tuomarikunta koostuu demlalaisista mädättäjistä. Tämän jutun luettuaan hän luultavasti harkitsee turvautumista oikeuslaitokseen, koska hänen pyhää kunniaansa on verisesti loukattu.

Kommentit (9)
  1. Hyvin kirjoitettu jälleen kerran. Kaikkihan me tiedämme kuka tämä vapaustaistelija on.

  2. Kysymyksiä
    4.7.2013, 12:45

    Hyvä kirjoitus, mutta yksipuolinen. Miksi ei Suomalainen saa olla ylpeä kulttuuristaan, miksi vain maahanmuuttajalla oikeus olla ylpeä juuristaan, ihonväristään jne? Miksi Suomalaista kulttuuria tulisi muuttaa? Mitä jos Somaliaan mentäisiin muuttamaan heidän kulttuuriaan, millainen on bantujen ja valkoisten asema siellä? Miksi Muslimit saavat arvostella raamattua, mutta Koraania ei saa arvostella? Miksi Suomessa saa julkisissa laitoksissa olla Suomalaisilta kiellettyjä alueita, only for immicrants? Miksi vasemmiston edustajat saavat uhkailla oikeiston edustajien lapsia? Miksi esim tässä kirjoituksessa osoiteltiin yhtä henkilöä vahvasti, mutta erinäistä kaasuhyökkäyksen kohdetta pitäisi kohdella silkkihansikkain? Miksi hyväksytään vihreiden jatkuvat toistuvat uhkailut ja solvaukset oikeistoon, mikä tekee ne yhtään sen oikeutetuimmiksi.

    Tämä kaikki on myös väärin, rasismia ja erilaisia loukkauksia jne. Minun mielestäni kenelläkään ei ole oikeutta osoitella, solvata tai loukata toisen henkiön aatetta, jokaisella oikeus uskoa oikeaksi katsomiinsa asioihin joutumatta vainon kohteeksi. Itse olen kokenut vainoa vaikken ole eläissäni loukanut ketään vaan keskustellut maahanmuuttopolitiikasta.

Kommentointi suljettu.