Vapaustaistelija

Sosiaalinen media on tuonut keskuuteemme tragikoomisen ihmistyypin, jota hyvin voi luonnehtia vapaustaistelijaksi. Omasta mielestään hän on loogisen viileä ajattelija, joka halveksii asioihin tunteella suhtautuvia älyllisesti kehittymättömiä ihmisiä. Samalla vapaustaistelija itse on omien tunteidensa vietävänä ja hänen logiikkansa pettää lähes päivittäin.

Erityisen kärkäs tämä vapaustaistelija on puolustamaan sananvapautta. Hän on valmis taistelemaan vaikka vankilaan asti ehdottoman sananvapauden puolesta. Hänen mielestään jokaisella pitää olla oikeus avoimesti solvata ketä tahansa ja erityisesti maahanmuuttajia. Joitain tiettyjä ihmisryhmiä pitää saada vapaasti sanoa varkaiksi ja raiskaajiksi. Sehän on vain mielipide ja siitä kuulusteltavaksi joutuminen on mielipidevainoa, jota viherpunikit ovat päässeet harjoittamaan kauan jatkuneen mädätyksen seurauksena.

Kun somalitaustainen kirjoittaa blogiinsa olevansa ylpeä omista juuristaan ja haluaa Suomen olevan muutakin kuin Elovenaa, niin silloin vapaustaistelijan mieli muuttuu ja hän pillastuu täysin. Hänen mielestään tämä röyhkeä maahanmuuttaja syyllistyy kiihottamiseen kansanryhmää vastaan ja niinpä vapaustaistelija marssii poliisilaitokselle tekemään esitutkintapyynnön. Meidän tontillemme ei kukaan somali tule sanomaan miten on elettävä.

Poliisia vapaustaistelija rakastaa niin paljon, että naapurimaan mellakoiden aikana hän vaatii poliisille oikeutta ampua kyselemättä pahimpia mellakoitsijoita. Loput poliisin on saatava sulkea stadionille kidutettavaksi. Kun joku lataa YouTubeen nauhan, jossa poliisimies uhkailee autoilijaa, nin vapaustaistelijan mieli muuttuu taas. Tämähän on selvä merkki poliisivaltiosta, jossa salaliitossa kansaa vastaan toimiva virkavalta asettautuu lain yläpuolelle. Poliisin on ehdottomasti noudatettava lakia ja sisäministerikin on erotettava välittömästi.

Vapaustaistelija on kansanjohtaja. Häntä ei häiritse yhtään se tosiasia, että hänen kansansa koostuu kourallisesta samanlaisia vapaustaistelijoita, joista jokaisella on oma missionsa. Heille on yhteistä vankkumaton usko salaliittoihin ja siksi he tukevat toistensa salaliittoteorioita, vaikka ne olisivat keskenään ristiriidassa. Vapaustaistelijan kansaan kuuluu myös muutamia ympärillä pyöriviä myötäiljöitä, jotka kärkkyvät johtajansa suosiota. He ovat kauan onnellisia yhdestä ainoasta vapaustaistelijan hyväksyvästä kommentista, varsinkin jos siihen on lisätty hymiö.

Vapaustaistelija inhoaa syvästi oikeuslaitosta, jonka tuomarikunta koostuu demlalaisista mädättäjistä. Tämän jutun luettuaan hän luultavasti harkitsee turvautumista oikeuslaitokseen, koska hänen pyhää kunniaansa on verisesti loukattu.

Kommentit
 1. 1

  Mäynö sanoo

  Hyvin kirjoitettu jälleen kerran. Kaikkihan me tiedämme kuka tämä vapaustaistelija on.

 2. 2

  Kysymyksiä sanoo

  Hyvä kirjoitus, mutta yksipuolinen. Miksi ei Suomalainen saa olla ylpeä kulttuuristaan, miksi vain maahanmuuttajalla oikeus olla ylpeä juuristaan, ihonväristään jne? Miksi Suomalaista kulttuuria tulisi muuttaa? Mitä jos Somaliaan mentäisiin muuttamaan heidän kulttuuriaan, millainen on bantujen ja valkoisten asema siellä? Miksi Muslimit saavat arvostella raamattua, mutta Koraania ei saa arvostella? Miksi Suomessa saa julkisissa laitoksissa olla Suomalaisilta kiellettyjä alueita, only for immicrants? Miksi vasemmiston edustajat saavat uhkailla oikeiston edustajien lapsia? Miksi esim tässä kirjoituksessa osoiteltiin yhtä henkilöä vahvasti, mutta erinäistä kaasuhyökkäyksen kohdetta pitäisi kohdella silkkihansikkain? Miksi hyväksytään vihreiden jatkuvat toistuvat uhkailut ja solvaukset oikeistoon, mikä tekee ne yhtään sen oikeutetuimmiksi.

  Tämä kaikki on myös väärin, rasismia ja erilaisia loukkauksia jne. Minun mielestäni kenelläkään ei ole oikeutta osoitella, solvata tai loukata toisen henkiön aatetta, jokaisella oikeus uskoa oikeaksi katsomiinsa asioihin joutumatta vainon kohteeksi. Itse olen kokenut vainoa vaikken ole eläissäni loukanut ketään vaan keskustellut maahanmuuttopolitiikasta.

 3. 3

  sakutimonen sanoo

  Omasta kulttuuristaan voi olla ylpeä sortumatta muitten kulttuurin halveksimiseen. Muuten kysyjän kysymykset ovatkin sitten sitä tavallista juttua, jota olen muutaman vuoden aikana lukenut kilometritolkulla. Vastaan siis samalla mitalla. Mikä on suomalaista kulttuuria, joka ei saisi koskaan muuttua? Ovatko somalit tuleet Suomeen varta vasten muuttamaan suomalaista kulttuuria? Koraania voi arvostella asiallisesti, mutta onko aina ihan pakko hyökätä sitä vastaan kuin ristiretkeläinen? Missä Suomessa on sellainen alue, jonne vain ulkomaalaisilla on pääsy? Vasemmiston edustajat eivät saa uhkailla ketään sen enempää kuin oikeistonkaan. En maininnut kenenkään henkilön nimeä, mutta miksi pitäisi arvostella kaasuhyökkäyksen eli rikoksen uhria? Jos haluaa sen tehdä, niin siitä vain. Ei sitä laki kiellä. Missäs niitä vihreiden jatkuvia toistuvia uhkailuja oikein on nähtävillä? Kiinnostaisi lukea, koska ne eivät ole yhtään sen hyväksytympiä kuin muutkaan uhkailut. Ja niin edelleen ja niin edelleen…

 4. 4

  sakutimonen sanoo

  Minulla on jotain teknisiä ongelmia kommenttien hyväksymisessä. En siis ole sensuroinut yhtään kommenttia, mutta blogipohja näyttää niitä nielevän mustaan aukkoon. Toivotaan, että tukifoorun korjaa asian.

 5. 5

  Kukkahattutäti sanoo

  Jos kirjoittajan pitää kysyä, mikä on sitä suomalaista kulttuuria, joka ei saisi muuttua, ei kirjoittajalla taida olla suomalaisuudesta paljoakaan tietoa. Osa somaleista tulee tänne pelkureina karkuun oman maansa tilannetta, eivätkä hoida ongelmiaan siellä vaan tuovat niitä tullessaan tänne. Koska meitä kukkahattutätejä ja suvakkeja on täällä rakkaassa kotimaassa riittävästi, niin tänne on kiva tulla pakoon omia ongelmia. Ja koska täällä on niin kivaa, niin tokihan on kivempaa, kun voi laatia vielä omat, varsinkin naisia alistavia sharia-lain mukaisia lakeja, jos siihen vain annetaan tilaisuus. Miten coraania voisi arvostella asiallisesti, jos se on osittain täynnä sheissea, ja vielä tänä päivänä Suomessakin osa koranisteistä on sellaisia aivopestyjä simoja, joiden mielestä coraanin mukaiset lapsiavioliitot, vaimon hakkaamiset ja naisten huputtaminen jätesäkkeihin on ihan jees meininkiä…? Eiköhän olisi aika ihmisten sivistyä, ja lakata uskomasta kaikenmaailman 1001 yön tarinoihin coraniin ja raamattuun. Jos ei ilman niitä erota oikeaa väärästä, niin kannattaa osallistua siihen Mars-planeetan asuttamisprojektiin, pääsee samalla kerralla lähemmäs herraansa.

 6. 6

  sakutimonen sanoo

  Kirjoittaja on syntyperäinen suomalainen, jonka suomalaiset sukujuuret on selvitetty 1700-luvulle asti, joten enköhän minä jotain suomalaisudesta tienne. Vaan miksi kukaan ei kerro minulle omaa mielipidettään siitä suomalaisesta kulttuurista, jota ei saa muuttaa piiruakaan? Onko se kansantanhua, joka on peräisin säätyläisten tanssimista kansainvälisistä muotitansseista? Onko se ruotsinkielsten Sibeliuksen musiikki ja Gallen-Kallelan taide? Ruotsinkielisen Topeliuksen Maamme kirja?

  Koraania voi arvostella ihan samalla tavalla asiallisesti kuin sitä hyvin lähellä olevaa Vanhaa Testamenttia. Suomen lainsäädäntö puolestaan ei salli mihinkään uskontoon tai muuhun tapaoikeuteen perustuvaa rinnakkaislainsäädäntöä, vaan Suomessa noudatetaan vain Suomen lakia ja niitä kansainvälisiä sopimuksia, joihin Suomi on sitoutunut. Yksi niistä on pakolaissopimus, jonka nojalla sotapakolaisia otetaan maahan. Kuten otetaan kaikkiin niihin maihin, jotka ovat sopimuksen ratifioineet. Kaikki puheet sharia-lain uhkasta ovat pötypuhetta, koska shariaa ei voida ottaa Suomessa rinnakkaiseksi oikeusnormiksi.

 7. 7

  sakutimonen sanoo

  Nimimerkeille ”Kysymyksiä” ja ”Kukkahattutäti” sitten tiedoksi, että tiedän teidän olevan trolleja. Arvoisat PP ja JK, tulkaa reilusti esille omilla nimillänne (jotka siis tiedän) tai opetelkaa ainakin suojaamaan IP-osoitteenne.

 8. 8

  Puskasta huutelija sanoo

  Kyseinen taistelijahan on yksi suomalaisen nettimaailman tunnetuimpia trolleja. Vielä pari vuotta sitten hän oli vihreä muslimi, sitten kuulimme että hän pyörittää useita erotiikka-alan yrityksiä ja nykyisin hän ihailee natseja ja haluaisi perustaa Valkoisen Liiton. Siinä ohessa hän opiskelee ennätysvauhtia historiaa koska on erityislahjakas ja oppii minkä tahansa uuden kielen muutamassa viikossa. Seuraavassa vaiheessa hän voi taas olla ihan mitä tahansa. En antaisi hänelle yhtään enempää julkisuutta näillä blogikirjoituksilla kuin mitä hän on jo saanut

 9. 9

  kirsti era sanoo

  mitä tulee Somalian kulttuurin puhtauteen ja varjelemiseen, ei maan asiat olis niin sekasin ilman A-ryhmän eurooppalaisten siirtomaaisäntien vetämiä luonnottomia rajoja, parisataavuotista valtaa ja senkin päätyttyä jatkuvaa häärimistä mm Somalian rannikon rikkaiden kalavarojen kimpussa. Ennakoiden vastaväitteitä: kyllä, ne merirosvot on kansainvälisten monopolien työttömiksi tekemiä ex-kalastajia.