Nilviäisten sananvapauskäsitys

Syyskuun alkupäivinä kaadettiin ilmiannoilla Facebook-sivu Paljastettu, jossa käsiteltiin äärioikeiston edesottamuksia ja puhuttiin tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden puolesta. Kirjoitin asiasta syyskuun 8. päivänä ja kuten jutustani näkyy, niin samat ilmiantajat jo suunnittelivat täyttä päätä tilalle perustetun Paljastettu 2:n kaatamista samalla tempulla.

Tänään se sitten tapahtui ja Paljastettu 2 katosi Facebookista. Syy näkyy tässä: p2

Tämä Paljastettu 2:ssa julkaistu keskustelu on alunperin käyty Leon Degrellen eli tamperelaisen Klaus Elovaaran seinällä ja siellä se on edelleenkin. Se siis ei alhaisesta tasostaan huolimatta voi olla Facebookin yhteisönormien vastainen, koska yhdessä paikassa se saa olla, mutta toisessa ei.

Onko sitten tuo keskustelun pohjana oleva linkitetty teksti Johannat ja monikulttuurisuus jotenkin vastoin FB:n sääntöjä? Lukekaa se täältä niin huomatte, että siinä ei ole yhtään mitään sääntöjen vastaista. Jos on, niin sitten maailma on muuttunut paskemmaksi paikaksi kuin luulinkaan.

Syynä ovat siis vanhat tutut natsinilviäiset, jotka terrosisoivat Facebookissa kaikkia laillisuutta ja tasavertaista kohtelua kannattavia ihmisiä. Heidän maailmassaan laillisuuden ja ihmisten yhdenvertaisuuden kannattaja on mokuttaja ja viherpunikki, jolla ei ole sananvapautta. Samaan aikaan he parkuvat ympäri sosiaalista mediaa suureen ääneen uhreina, joiden sananvapautta valtakunnansyyttäjä ja Demlan mädättämä lainsäädäntö vainoavat.

Kuvan keskustelijat ovat vanhoja tuttuja ilmiantajia. Leon Degrelle on siis Klaus Elovaara ja niin on käsittääkseni myös Thymon Malin Magnet. Jani Salomaa, tuo ylpeä homokammoinen hetero ja suorastaan stasimainen ilmiantaja on omana itsenään.

Ja se oma itse onkin herkkä kuin ansarikukka. Hän käyttää estoitta tavattoman roisia kieltä kavereiden kesken, mutta haluaa näyttäytyä julkisuudessa vakavasti otettavana ja asiallisena Salon sosiaalilautakunnan jäsenenä ja varavaltuutettuna. Siksi hän ilmiantaa ja värvää muita ilmiantamaan kaikki ne julkaisut, joissa näkee itsensä mainittavan. Hän onkin saanut jo liikanimen ”Hän-jonka-nimeä-ei-saa-mainita”.

Tiedän, että Salomaa tulee lähettelemään minulle yksityisviestejä tämän jutun johdosta. Niin hän on ennenkin tehnyt. Hän on myöntänyt olleensa alkuperäisen Paljastetun ja sitä edeltäneen JHKSS-ryhmän kaatamisen takana. Saa nähdä mitä hän tällä kertaa sanoo.

Ilmoitan etukäteen, että sananvapauden suurena kannattajana tulen julkaisemaan hänen minulle mahdollisesti lähettämänsä viestit.

Tällainen on siis tilanne. Muutamat äärioikeistolaiset natsit terrorisoivat facebookia ja estävät asiallista keskustelua. Heidän maailmassaan eivät demokraattisesti ajattelevat puhu. Puhuvat kuitenkin. Kohta tulee FB-sivu Paljastettu 3 ja tuota alkuperäistä nettisivua ei pysty ilmiannoilla kaatamaan.

Ei pysyty kaatamaan tätäkään minun blogiani. Johan nyt on perkele, jos muutamat nilkit luulevat elävänsä totalitaarivaltiossa, jossa heidän kanssaan eri mieltä olevilla ei ole sananvapautta.

Kommentit
 1. 1

  Terveisiä Acelle sanoo

  Ilmoitan jakaneeni tätä linkkiä FB:ssä alla olevalla saatetekstillä. Saatetekstiä saa halutessaan lainata jakaessaan linkkiä Timosen blogiin.

  ”Tämä on julkinen testipostaus ja tuenosoitus äärioikeistokriittiselle fb-sivulle. Se sisältää linkin juttuun, jossa arvostellaan Jani Salomaa -nimisen perussuomalaisen masinoimaa (ja hänen myös julkisesti kehuskelemaansa) ilmiantotoimintaa äärioikeistokriittisten fb-sivujen kaatamiseksi. Aiheettomilla fb-ilmiannoilla kaadettuja fb-sivuja ovat mm. ”Jussi Halla-ahon kootut sanansa syömiset” sekä ”Paljastettu” ja ”Paljastettu 2″. Tällä postilla lähetän terveiseni äärioikeistolaisille nimimerkeille kuten Leon Degrelle ja Ace Landon.”

 2. 2

  Juha sanoo

  Eikö tuo ole itse asiassa Facebookin ongelma, että uskovat näitä ”ilmiantajia” kerta toisensa jälkeen? Eikö sinne pysty millään reklamoimaan, että ko. nilviäiset käyvät tällaista vainoamiskampanjaa ja että sivuilla ei ole mitään sääntöjenvastaista?

  Sinänsähän tuo on nykyään normitilanne, että maahanmuuttoliitännäisessä nettikeskustelussa kukaan ei hyväksy kenenkään eri mieltä olevan sananvapautta. Siksi en sitä keskustelua jaksa enää seurata, saati että ottaisin siihen millään tavoin osaa.

 3. 3

  Katja sanoo

  Juha, ongelma on se, että facebookissa tuskin on keitään fyysisiä henkilöitä näitä sivunkaatopäätöksiä tekemässä. Liian suuri massa, vaatisi liikaa henkilökuntaa kaikilla mahdollisilla kielillä. Siksi sekä yhteisöjen, että yksityishenkilöiden sivuja saadaan bannattua ihan sisällöstä riippumatta kun vaan kavereiden kanssa jaksaa tarpeeksi klikata ilmiantokuvakkeita. Nämä natsit harrastavat sitä ihan asiakseen. Täytyy olla vähän liian vähän tekemistä, eikö asuinalueillaan riitä erinäköisiä tarpeeksi potkittaviksi, kenties? Olen itsekin joutunut näiden häirinnän kohteeksi, onneksi ei paljoa hetkauta täysikäisten vatipääkakaroiden nettikiusaaminen.

  • 3.1

   Maumau sanoo

   Eikö Facebookista yhtiönä saa kaivettua ketään maavastaavaa henkilöä, joka voisi tuoda tolkkua tämmöiseen aivottomaan poistoautomaatioon?