Me tiedämme kuka on lapsesi!

Miltäpä teistä tuntuisi, jos teille lähetettäisiin jouluaattoaamuna katseltavaksi pari vuotta sitten lapsestanne You Tubeen lataamanne video hirvittävästi muokattuna? Tähän tapaan:

Veikka-Myyrä

Tällaisen joululahjan sai fb-sivun Paljastettu 3 ylläpitäjä.

Sivu liittyy kiinteästi Paljastetun kotisivuun, jonka toiminta-ajatuksena on tuoda kaikkien nähtäväksi suvaitsemattomuutta, äärioikeistolaisen uusimman fasismin dynamiikkaa sekä muukalaisvihaa myös aivan sen raadollisimmissa muodoissa.

Tässäpä sitä raadollisuutta on karmeimmillaan. Äärioikeistolaisten rasistien viha ei kohdistu yksinomaan maahanmuuttajiin, vaan siitä saavat osansa kaikki heidän kanssaan vähänkään eri mieltä olevat. Viesti on harvinaisen selvä:

Me tiedämme kuka olet ja missä asut! Me tiedämme kuka on lapsesi! Meiltä et ole turvassa! Meille ei mikään ole pyhää!

Kovasanaisena tunnettu Panu Höglund on jo kauan kirjoittanut, että nämä breivikistit haluavat tappaa eri mieltä kanssaan olevien lapset ihan esikuvansa mukaisesti. Olen pitänyt Höglundin puheita yliampuvina, mutta tämän videon nähtyäni en enää pidä. Näin käsittämättömän halpamaisen tempun tekijät pystyvät ihan mihin tahansa ja teot ovat enää vain ajan kysymys.

Ei kuulu minulle, niinkö sanotte? Ei kuulukaan, jos olette äärioikeistolaisten kanssa kaikesta samaa mieltä. Ei kosketa teitä, jos haluatte ajaa kaikki ulkomaalaiset pois maasta ja karkottaa samalla myös kaikki viherpunikkihyysärit. Ei kosketa teitä, jos olette valmiit taluttamaan montun syrjälle kaikki vähänkään vasemmalle kallellaan olevat.

Muistutan kuitenkin, että näiden äärioikeistolaisten mielestä kaikki heidän kanssaan vähänkään eri mieltä olevat ovat vasemmalle kallellaan. Heille kokoomuslainen on kommunisti siinä missä lähimmäisenrakkautta korostava kristillinenkin. Tämän videon muokkaajat paljastivat itse todellisen karvansa ja nyt minä paljastan sen teille.

Nyt on aika miettiä pysyttekö hiljaa, jolloin saatte itse olla rauhassa siihen asti, kunnes erehdytte sanomaan yhden ainoan poikittaisen sanan vai sanotteko viimeinkin, että nyt riittää. Tällaiset tyypit ovat astuneet tietyn inhimillisen rajan yli.

PS. Tuota videota ei enää onneksi löydy You Tubesta. Sen valvojat eivät nukkuneet kuten te teette.

Kommentit
 1. 1

  Raija vaarala sanoo

  Eipä näytä hyvältä,tulevaisuus !
  Uskaltaako mitään kuvia enää julkaista,jos tummoista vääristelyä tapahtuu ? !

  • 1.1

   Jouni haimi sanoo

   Reija hyvä kyymys tuo minkä esitit.periaateessa edelleen voi julkaista mutta eri asia on onko se järkevää. kuten tämäkin tapaus osoitaa niinei ehkä ole järkevää antaa aseita ääliöille .mutta toisaalta voi hyvin kysyä antaako sitten periksi jos uhkailun edessä jos nyt sitten lopettaa tuon julkisun.

 2. 2

  Reijo Ahola sanoo

  Karmeaa keskustelua joulun loppujaiseksi. Olen joutunu seuraamaan rasistisia ja muita vihapuheaiheita kun olen lueskellut kannanottojasi. Hyvä, että ET sivuuta aiheita vaikenemalla ja selän kääntämisellä, vaan nostat aiheet pöydälle ja siten havaittavaksi. Jaksa ja jatka. Tarkkailen, enkä vaikene kun asiat vaativat mielipiteeni. Siksi tohdinki toivottaa rauhaisaa ja silti valpasta uutta vuotta sinulle !

 3. 3

  E. Niskanen sanoo

  First they came for the Socialists, and I did not speak out–
  Because I was not a Socialist.

  Then they came for the Trade Unionists, and I did not speak out–
  Because I was not a Trade Unionist.

  Then they came for the Jews, and I did not speak out–
  Because I was not a Jew.

  Then they came for me–and there was no one left to speak for me.

 4. 4

  tarja-mummi sanoo

  Kuka nukkuu? tiesithän rasismin vastaisesta työstä ja kamppanjasta SPR,olemme valppaina:)

 5. 5

  Paula Kopra sanoo

  Muulloin kävisi siis paremmin uhkailukeskustelut?
  Jos minun lapsiani uhkailtaisiin, niin tekisin rikosilmoituksen. Ei nettiuhkailijat ole kovinkaan järjestäytyneitä toistaiseksi. Tuskin osaavat IP-osoitettaan salata.

 6. 6

  sakutimonen sanoo

  Tiedoksi sitten kaikille äärioikeiston sympatisoijille, että tänne on ihan turha yrittää tunkea yhtään tätä temppua puolustelevaa tai edes ymmärtävää kommenttia. Kaikki sellainen menee armotta roskakoriin ja kommentoija saa ikuisen porttikiellon. Levittäkää sontaa omille pelloillenne.

 7. 7

  Jouni haimi sanoo

  Omasta mielestä tässä nyt on menty liian pitkälle. perheet on ehdottomasti jätettävä rauhaan.niin tekojen kuin uhkailujen osalta.tässä ei pitäisi olla mitään epäselvääkenellekkään.

 8. 9

  Aino sanoo

  Miten joku voi olla niin sekaisin, että tekee sairaan ”pilavideon” viattomasta lapsesta, vaientaakseen lapsen vanhemman mielipiteet? Lapsilla ei ole mitään tekemistä aikuisten eri mielisyyksien kanssa.
  Nämä uusnatsit ovat vielä säälittävämpiä kuin esikuvansa. Eivät uskalla suoraan uhata aikuisia, niin uhkaavat heitä lasten kautta. Ja lasten ja nuorten leirillehän se Breivikin hyökkäsi.
  Toivottavasti tästä tehdään rikosilmoitus ja videon tekijä tuomitaan.

 9. 10

  Jouni haimi sanoo

  Aino en nyt vähätelisi noita uusnateja tuolla tavalla.Yksi asia joka on otettava huomoon on tuon videon henkinen vaikutus tuohon perheeseen.vaiikka tekijä saadaan viranomaisten toimesta eesvastuuseen niin silti tuolle perheelee jää kuitenkin jäljelle pelko….että jos jotain sittenkin sattuu.Ja tuo peko jaepävarmuus on ehkäpahinta mitä tuolle perheelle seuraa tästä vieosta

 10. 11

  keke sanoo

  Mautonta varsin mautonta. Olkoot tämä nyt varoituksena teille kaikille jotka tungette niitä videoita ja kuvia lapsistanne nettiin. Oikeasti tapakoulutus olisi paikallaan vanhemmille ja videon tekijöille jonkinmoinen rangaistus

 11. 12

  Jouni haimi sanoo

  saku tietystiuri ei ole syylinen. muttaperiaateesaon niin ettäharkintaa voi käyttäätuoosa asiassamitä julkaisee Itse olen vetänyt tarkkaa rajaa siinä mielessä että netissäolen karrtanutesim perhesuhteiden esilletuomista rouvaon ehä mainittujossain fb väivityksiisäohimenne muttaei sitten ole muuta mainitaa…

 12. 14

  Gegen Natzizmus sanoo

  Näyttää afrikan nälkää näkevältä lapselta. Sellaiselta haluaisi sulkea silmänsä.