Varoitus Fb-kavereilleni

Minua vuosikaudet vainonnut henkilö on nyt näköjään menettänyt viimeisimmätkin pidäkkeensä ja käyttäytyy täysin holtittomasti. Uusimpana temppunaan hän on ruvennut ilmiantamaan kavereideni valokuvia tekijänoikeusloukkauksina ja käyttää ilmiannoissa sähköpostiosoitetta sakutimoinen@gmail.com ja sakari.timoinen@gmail.com.

Tänään aamupäivällä blogini omalla Fb-sivulla kaksi henkilöä kertoi kuviensa ilmiannosta. Heistä toinen ei ole edes henkilökohtainen Fb-kaverini, vaan ainoastaan blogisivun satunnainen kommentoija. Tälle vainoajalle riitti syyksi se, että nämä kaksi ovat kommentoineet eilistä juttuani Fb:ssä.

feikki

Lisäksi yksi blogin Fb-sivun tykkääjistä on ilmiantojen takia näköjään menettänyt koko Fb-profiilinsa. Sivulleni tuli tällainen yksityisviesti:

feikki 23.7

Kuten näkyy, niin tuo nettihäirikkö ihan tarkoituksellisesti yrittää suunnata epäilykset minuun, mutta tuo yksi ylimääräinen i-kirjain paljastaa sp-tilin tekaistuksi. Se paljastaa armotta myös häirikön henkilöllisyyden.

Hän on vuosikausia käyttänyt minusta pilkallista nimeä ”Timoinen” ja lisäksi puhunut mm. siitä, että anarkistivasurit hakkaavat mielenosoituksissa hevoisia. Ylimääräinen i-kirjain lienee hänen käsityksensä huumorista.

Minulla on viesti tälle häirikölle:  Nyt olisi korkea aika lopettaa, kun vielä ennätät. Kerron jokaiselle kysyjälle oikean nimesi ja mistä sinut tavoittaa juridisia toimenpiteitä varten. Kun sinusta tehdään riittävän monta rikosilmoitusta, niin luoksesi tehdään kotietsintä ja tuskin itsekään haluat poliisin näkevän mitä kaikkea sinun koneeltasi ja pilvipalvelimistasi löytyy. Sieltähän löytyy ainakin kaikki minun Facebookiin kirjoittamani usean vuoden ajalta ja ties keitä kaikkia muita sinä seuraat ja vainoat.

Tulet huomaamaan, että laki koskee sinuakin.

200w

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Heh, parasta tässä on se, että yleensä tämä surkea pilipalityyppi joutuu ennen pitkää hakauksiin niidenkin kanssa, jotka kuvittelevat olevansa hänen kanssaan ystävällisissä väleissä. Ja sitten se paska vasta roiskuukin.

  Näitähän on jo nähty.

 2. 2

  Hannaleena Tauro sanoo

  Voihan isorumasana. Niin paljon on näistä siun kirjoituksista ollut apua- miulle ja muille.

 3. 3

  Vääpeli Matala sanoo

  Jos tämän pahasti häiriintyneen ihmispolon henkilöllisyys on selvillä, niin miksi enää häntä hyysätä? Erittäin todennäköisesti tällä persulla on muitakin uhreja jotka voivat tyystin yksin paskatulvan kohteena.

  • 3.1

   Saku Timonen sanoo

   Omankädenoikeus ei ole minun juttuni, vaan suosin laillista prosessia.

   • 3.1.1

    Vääpeli Matala sanoo

    Joo en toki omankäden oikeutta tarkoittanut.

    • 3.1.1.1

     sama sanoo

     en siis halua syödä sinua, vaan nälkä tuli kun luin sun vastauksia. Minä syön jonkin verran. Olet hyvä ajattelija. Syön siis rippeitä mitä sulta jää, en kuitenkaan ole rotta enkä hiiri. Ehkä orava.
     Minä vaadin vähintään 10€/h palkkaa.

 4. 4

  Pete sanoo

  Jep, lakimiehen pakeille ja siitä poliisille heti. Taannoinhan vainoaminen kriminalisoitiin,ja mun mielestä tuo täyttää tuntomerkit.

 5. 5

  kukkurukuu sanoo

  Mitähän se häirikköreppana koittaa aikaan saada, tuhlaa energiaansa nyt kovasti väärään paikkaan. Älä Saku lannistu, hyvä että jaksat näitä asioita tuoda julkisuuteen. Häirikkö voi työntää päänä paikkaan missä aurinko ei paista.

 6. 6

  sauhuttelija sanoo

  Hoitoonhan tuommoinen reppana kuuluisi.

  Mutta koska ei ole sinne vielä päässyt, niin tuskin muutamalla rikosilmoituksella pääsee. Mahdolliset sakot häntä tuskin kiinnostavat tippaakaan.

  Liian suuri paha mieli on vain osoitus siitä, että mielenterveyspalvelut on tosiaankin ajettu pohjille. Suureksi käy sääliksi ihmistä jolla ei ole muuta elämää kuin feikatut nimimerkit netissä.

 7. 7

  Elina sanoo

  Huh. Vitunhulluja riittää, mutta onneksi on myös niitä älykkäitä ja empaattisia. Älä Saku anna idioottien vaikuttaa siihen mitä teet. Juuri sinun kaltaisiasi ihmisiä tarvitaan, jonkun on pidettävä niiden puolta jotka eivät itse siihen pysty!

  Kiitos hienosta blogista ja siitä että pidät meteliä!

 8. 8

  LL sanoo

  Kiitos varoituksesta, Saku. Tämäntyyppinen kiusanteko, verkkohäiriköinti, on nin naamalassa kuin sen ulkopuolellakin todella rasittavaa. Näiden, joiden sormet on kasvaneet näppikseen kiinni, sairaudentila on ihan ilmeinen, mutta en ole varma voiko heitä edes nykypsykiatria auttaa. Vakavissa ja vaikeissa mielenterveysongelmissa ihminen useimmiten menettää toimintakykynsä ja vitaliteettinsä eikä tee tämänkaltaisia tekoja.

  Luonnevikaisuudesta ei voi parantua, joten hoitoonohjaus harvemmin kai kannattaa. Netistä on kieltämättä tullut vaikeasti persoonallisuushäiriöisten stage. He yleensä myös häiriköivät ja varsinkin sellaisilla sivustoilla tai blogeissa joissa voivat kiusata mahdollisimman paljon niitä ihmisiä jotka haluavat tuhota tai joita haluavat pelotella.

  Toivotaan, että tätä tyyppiä viranomainen vähän ojentaisi.

  • 9.1

   sama sanoo

   siis en syö sinua vaan olen vihainen monille mulkuille.

   • 9.1.1

    sama sanoo

    puolustan sinua salaa.. ujompi olen ja köyhäkin.. jotenkinkin tässä on etsittävä joku liittolainen..?

 9. 10

  Jari Kähkönen sanoo

  Johan tuota kuukausia sitten tuli jaettua Sakarin bloggariprofiilin seinällä valokuva, joka ”napitettiin” väitetyn väkivaltaan yllyttämisen takia. Potaskaa. En suostunut poistoon ja protestoin, joten kuvakin palasi näkyviin. En ajatellut asiasta alunperin sanoa julkisesti sanaakaan, mutta tulkoon nyt mainituksi, kun kerran itse ilmiö on tullut puheeksi muuta tietä. En saata olla oikeudetta mukailematta hieman Linnan Tuntemattoman Rokan repliikkiä:”Luulet sie hito näppäimistösoturi, jotta mie alan siu eessäis hyppäämää teinilöihe viisiin? Sie erehyt. Tuonku sanot kerrannii päin naamaa niin veän kenttälapiolla kalloos.” Repliikki on ymmärrettävä pelkästään havainnollistamistarkoituksessa tehdyksi kaunokirjallisen tyylittelyn kokeiluksi, jossa ei kuitenkaan uhata väkivallalla ketään todellista henkilöä. 🙂

 10. 11

  Tarkka sanoo

  Sakari kiusaa itse ihmisiä ja haukkuu tuntemattomia paskahousuiksi jne. Sitten kun saa itse löylyä niin itkee täällä ja uhriutuu. Voi kyynel.
  Säälittävä pelkuri.

  • 11.2

   Janne Niskanen sanoo

   ”Kiusaaminen” tarkoittaa sinulle varmaan jotain ihan muuta kuin meille tavallisille ihmisille.