Natsi marssii nätisti

Ei Suomessa ole natseja! 

Entä vasemmistoanarkistien marssit, kirjoita niistä. Vai hyväksytkö vasemmiston väkivallan?

Ja niin edelleen, loputtomiin. Tällaisia kommentteja tuli taas eiliseen juttuuni läjäpäin, kuten aina näistä aiheista kirjoittaessani. Näin kommentoivat osoittavat selkeästi, että ensinnäkään he eivät näytä lukevan juttujani ja toiseksi he kulkevat muutenkin silmät kiinni ja puuroa korvissa.

Keitä sitten olivat ne Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen järjestämälle marssille osallistujat, jotka vaativat Suomen itsenäisyyden lakkauttamista ja pohjoismaisen natsivaltion perustamista? Partiopoikiako, koska he osaavat marssia hyvin ja häiriötä aiheuttamatta?

Natsit ovat aina osanneet marssia hyvin ja komeasti. Marssimisen jälkeen alkaa sitten erilainen komento. Tästä meillä on esimerkkinä törkeästä pahoinpitelystä ja törkeästä kuolemantuottamuksesta epäilty Jesse Torniainen, joka eilen näytti rupattelevan leppoisasti poliisien kanssa.

jesse-ja-poliisi

Yksi kiiinniotettu vastamielenosoittaja ilmeisesti hyökkäsi kiinniotetun natsin kimppuun poliisiautossa. En totisesti ymmärrä miten heidät yleensä on onnistuttu survomaan samaan poliisiautoon, kun autoja kuitenkin oli paikalla kymmenittäin. En minä tuotakaan väkivallantekoa hyväksy sen enempää kuin mitään muutakaan väkivaltaa, mutta ainakin tämä mies yritti vastustaa natseja.

Niin eivät tehneet ne yli 2 000 ihmistä, jotka osallistuivat yhdessä natsien kanssa yhteiseen 612-soihtukulkueeseen. He ovat myötäilijöitä, joista hyvin helposti tulisi natsiaatteen kannattajia. He sanovat kirkkain silmin marssineensa isänmaan ja sankarivainajien puolesta, mutta tosiasiassa he tulivat kannattaneeksi natsiaatetta. Kerro minulle millaisia ystäväsi ovat, niin minä kerron millainen sinä olet.

Siellä marssivat sulassa sovussa yhteispohjoismaisten natsien kanssa Perussuomalaiset, Suomen Sisu, Rajat kiinni -liike, Suomi Ensin -liike ja Linnake Suomi. Lisäksi mukana oli paljon hiljaisia kannattajia. Perussuomalaisia edusti ainakin nuorisojärjestön puheenjohtaja Sebastian Tynkkynen, joka näin tunustaa väriä.

Suurin osa kansasta katseli televisiota ja paheksui tissivakoja ja nännejä. He häiriintyvät suunnattomasti siitä, että minä otan taas esille natsit. Heitähän ei ole ja jos onkin, niin heitä ei haluta nähdä. Isänmaan ja itsenäisyyden puolesta on natsillakin oikeus marssia, varsinkin kun natsi marssiikin niin nätisti. Viis siitä, että natsi haluaa lakkauttaa sekä isänmaan että itsenäisyyden.

Onneksi paikalla oli moninkertainen määrä rauhallisia vastamielernosoittajia. Heidän lukumääränsä kertoo selkeää kieltään siitä, että natseilla ei ole tässä maassa tulevaisuutta. Ei sittenkään, vaikka hiljaisia myötäilijöitä löytyy aina.

***
Kommentointi vain omalla nimellä, jos kanssani ei ole muuta sovittu.

 

Kommentit (63)
  1. Natsi marssii nätisti | Suomi Tykkää
    7.12.2016, 10:34

    […] Ei Suomessa ole natseja! Entä vasemmistoanarkistien marssit, kirjoita niistä. Vai hyväksytkö vasemmiston väkivallan? Ja niin edelleen, loputtomiin. Tällaisia kommentteja tuli taas eiliseen juttuun… …read more […]

  2. Tarkastelin edesmenneen isäni sotilaspassia. Mäntsälän kapinan aikaisesta (kun lomautetut kutsuttiin takaisin palvelukseen) ei mainintaa ole, mutta on paljon muuta… eli olivat pojat silloin jo miehiä. Nyt ihan miehen näköiset ovat ymmärtääkseni vain ”poikia”
    Tekikö ukko viiden vuoden hukkareissun jotta hakaristiporukka saisi ”sananvapautensa”.
    (Lainaus: Hukkareissu – tulipa tehtyä). Ei sentään, muutoin olisi monen marssin suunta Siperiaan ja pakkoruotsikysymyskin olisi ratkaistu.

    Meinaan jotta ainahan tuo aikuistuminen on ollut ja on vaikeaa. Pitää uhoilla ja yrittää olla erilainen. Jos vaikka sitten vaikka saisi…

Kommentointi suljettu.