Hyvää pääsiäistä

“Jos isäsi, äitisi, poikasi, tyttäresi, veljesi, siskosi, poikaystäväsi, tyttöystäväsi, puolisosi, työkaverisi, kuka tahansa tuntemasi ihminen kirjoittaisi näin, ottaisitko yhteyttä ja kertoisit puhelimitse tai päin naamaa, miten alhaisia ja oksettavia hänen puheensa ovat? Ilmeisesti et. Ilmeisesti kukaan ei, koska tätä tapahtuu kaiken aikaa, avoimesti omilla nimillä ja naamoilla. Satavuotias Suomi on pimeä maa.”

Näillä saatesanoilla julkaisi Facebook-sivu Creat tämän kuvan, jossa taas kerran iloitaan ihmisten kuolemasta.

creat

Sama uutinen aiheutti Facebook-ryhmässä Rajat kiinnit  raivoa. Ei siksi, että sata ihmistä kuoli, vaan siksi, että kolme tuhatta pelastettiin. Heidät olisi pitänyt lähettää takaisin merelle tai tappaa siihen paikkaan. Ihmishenkien pelastajat on asetettava syytteeseen.

rk

Milloin tästä on tällaista tullut?

Monet teistä eivät ole huomanneet tätä hitaan kehityksen tuloksena tapahtunutta radikalisoitumista. Nämä rajoja kiinni vaativat eivät enää millään tavalla poikkea ajatusmaailmaltaan terroristeista. Heidän ajatuksiaan hallitsee viha ja halu päästä hekumoimaan kuolemalla, he viettävät jopa pääsiäispyhät iloitsemalla ihmisten kuolemasta ja toivomalla mahdollisimman paljon lisää kuolemaa.

Kaikki te, jotka vaaditte dialogia maahanmuuttokriittisten kanssa: Nyt on teidän tilaisuutenne. Menkää noille sivulle ja sanokaa mielipiteenne.

Ei kuulu teille, niinhän te sanotte. Sehän on vain pienen porukan harmitonta nettimölinää. Pitäähän ihmisillä olla varaventtiili, jotta he eivät oikeasti toteuta sairaita ajatuksiaan. Entäpä jos tämä toimiikin täsmälleen päinvastoin? Entä jos nämä kiihkoilijat onnistuvat vahvistamaan ja yllyttämään toisiaan niin paljon, että alkavat toteuttaa fantasioitaan?

Nyt voitte sitten jatkaa pääsiäisen viettoa mämmiä syöden, jos oksennusrefleksiltänne kykenette. Samalla voitte sitten paheksua sitä toista ääripäätä, joka julkeaa häiritä teidän rauhaanne julkaisemalla tällaisia kuvia.

Kommentit (50)
  1. Natsien kanssa ei voi neuvotella.

  2. Minna Ylitalo
    16.4.2017, 19:41

    Itse asiassa bongasin kerran noista blogin kuvista ennestään tutun facebook-profiilin, jonka olen jo aikoja sitten poistanut kavereistani. Moni pitää näitä trolleina, joskus itsekin sitä mietin, mutta kyllä näistä useimmat nykyisin ovat ihan naapureita, työkavereita ja entisiä koulukavereita. Ihmisiä, joilla on kotona pikkulapsia ja lemmikkieläimiä. Nämä ovat suomalaisia, jotka viettävät vapaa-aikansa toivomalla ventovieraitten ihmisten kuolemaa naapurista tuhansien kilometrien säteelle.

Kommentointi suljettu.