Come on baby light my fire eli valoa pimeään:)

Linnanmäen kausi päättyy perinteiseen Valokarnevaaliin, joka järjestetään tänä vuonna jo yhdettätoista kertaa. Valokarnevaali huipentuu tuttuun tapaan ilotulitukseen, joka järjestetään lauantaina 22.10. Tapahtuman aikana Linnanmäellä on luvassa paljon valoa ja väriä, kun huvipuiston laitteet sekä istutukset loistavat pimeinä iltoina. Meillä lapset olivat bonganneet tapahtuman jostain mainoksesta ja sinne oli päästävä.

neula

Me kävimme Lintisillä tänään. Yritimme mennä sinne jo eilen lauantaina, mutta kierrettyämme yli puoli tuntia parkkipaikan perässä päätimme yrittää uudestaan tänään eli sunnuntaina. Lapset vähän pettyivät, mutta eilen alkoi lisäksi illalla sataa. Tänään ei satanut ja menimme ratikalla, joka olisi ollut järkevää eilenkin, koska meiltä Linnanmäelle on 6 pysäkin väliä.

kopteri

Ben ja Liv edessä, äiti takana, isä ja Mai viereisessä kopterissa. Jos olen rehellinen niin olisin mieluummin tehnyt jotain ihan muuta tänään illalla kuin lähtenyt Linnanmäelle. Lähteminen tuntui tunkkaiselta, mutta sinne päästyämme oli kivaa. Lasten saamisen myötä minusta on tullut elämän suhteen paljon tehokkaampi. Ennen lapsia lähinnä tein töitä, urheilin ja katsoin telkkaria. Olin laiska tekemään mitään ylimääräistä. Nyt aikaa töiden tekoon on entistä vähemmän ja siksi minusta tuntuu, että saan enemmän aikaa lyhemmässä ajassa. Tänäkin viikonloppuna olen ehtinyt ottaa vastaan terapiassa koulutusasiakkaita, osallistua Rescue-päivään, tehdä Mumin Kaffen suunnittelutöitä, käydä koiran kanssa pitkillä lenkeillä, siivota, pestä 9 koneellista pyykkiä (sänkyvaatteidenvaihtoviikko), katsoa NYC:n Täydellisiä naisia tallenteena ja käydä tuolla Lintsillä.  Laiska töitään luettelee, mutta tarkoitan tällä vaan sitä, että minulle sopii tiukka aikataulu. Olen viime tingassa tekijä ja menen tasan siitä mistä aita on matalin. Lapset eivät anna minun olla koko aikaa omalla mukavuusalueellani. Ja toivon, että tätä ei kukaan tulkitse niin, että minusta lapsettomat olisivat laiskoja. Se, että on lapsi ei mittaa ihmistä mitenkään. Puhun vain itsestäni ja siitä, että tarvitsen selvästi koko ajan pienen määrän tulta pyllyn alle saadakseni itsestäni tehoja irti.

hattara

Linnamäellä oli tietysti pakko herkutella hehkuvalla hattaralla. Jännä miten hattara maistuu yhtä hyvin nelikymppiselle ja nelivuotiaalle.

ranskiskset

Tässä on annettava pisteett hienosta tarjoilusta. Lasten annos sai heti ihan uuden ulottuvuuden kun se tarjoiltiin näin. Tällaisen kattaus löytyi siis Lintsin  American Dinerista.

muminhus

Näin yhtenä yönä unta, että olin muuttunut Nuuskamuikkuseksi. Lintsilläkin oli pakko kuvata Muumi-taloa. Muumit on nyt niin isossa elämää Mumin Kaffe -rpjektin takia, että tuntuu kun törmäisiin teemaan kaikkialla. Ajattelin muuten ensi viikolla laittaa vähän videota meidän ensimmäisen kahvilan remppaprojektista:)

 

 

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *