Go Leijonaemot go!!!

Pakko hehkuttaa täällä blogissakin seuraavalla jihuu-fiiliksiä nostattavalla  uutisella:

Erityislasten vanhempien yhdistys Leijonaemot saa kunnian kantaa olympiasoihtua!!!!!!!!!!

Erityislapsiperheiden vertaistukiyhdistys Leijonaemot saa kunnian edustaa Suomea ja kantaa olympiasoihtua tulevissa talviolympialaisten soihtukulkuessa Etelä-Koreassa.
Samsung järjesti olympiasoihdunkantajien nimeämisprosessin. Soihdunkantajat valittiin organisaatioista, jotka ovat omistautuneet yhteiskunnan parantamiseen. Leijonaemot ry on saanut kunniatehtävän olla yksi neljästä suomalaisesta olympiasoihtuviestin kantajasta.
Tammikuussa yhdistyksen edustaja, toiminnanjohtaja ja erityislapsen äiti Janet Grundström nousee Korean-koneeseen ja valmistautuu kantamaan soihtua sovitun matkan.
– Olympiasoihtukulkueeseen pääseminen symboloi meille ajatusta, että jokaisessa erityislapsessa palavan valon tulisi saada loistaa kirkkaasti. Meille on tärkeää, että kaikkien erityislasten perheet saavat näkyä olympiasoihtukulkueen liekissä silloin, kun kannamme soihtua, Grundström sanoo.
– Omalla vuorollani edustan kaikkia suomalaisia erityislapsia, heidän sisaruksiaan sekä perheitään ja samalla toivon, että soihdun valo voi tuoda toivoa paremmasta huomisesta jokaiselle.

LET EVERYONE SHINE! ERITYISEN LOISTAVA!

Leijonaemot työskentelee aktiivisesti erityislasten ja heidän perheidensä hyväksi eri tavoilla. Yhdistys tarjoaa valtakunnallisesti laadukasta vertaistukea ja perhetoimintaa erityislapsiperheille yli lasten diagnoosirajojen sekä tukee erityislasten vanhempien ja koko perheen hyvinvointia.
Yhdistys vaikuttaa myös yhteiskunnallisesti erityislapsiperheiden aseman parantamiseksi. Erityisesti lasten omaishoidon asema yhteiskunnassa puhututtaa yhdistyksessä kovasti. Toiminnan tavoitteena on vaikuttaa päättäjiin ja viranomaisiin toimimalla heikossa asemassa olevien äänenä.
– Toivomme, että mukaan pääsy olympiasoihtukulkueeseen nostaa esiin erityislapset ilman diagnoosirajoja. Kuka kantaisi soihtua heidän puolestaan, ellemme me, leijonaemot ja -isät, Janet Grundström pohtii.
Muut Suomen edustajat ovat Pekka Hyysalo, Fight Back, Ari Koponen, Brother Christmas ja Kaj Kunnas, Yksi Elämä

tassu_juliste_hyvc3a4elc3a4mc3a4
Lisätietoa soihtuviestistä: https://www.olympic.org/olympic-torch-relay
Lisätietoja Leijonaemoista www.leijonaemot.fi

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *