Hyvää palvelua potenssiin kymmenen!

Viikonloppuna juhlimme perhepiirissä synttäreitä ja halusimme tehdä jotain kivaa. Minulla oli käyttämätön lahjakortti ja päätimme käyttää sen nyt hotelliyöpymiseen. Lapset olivat jo etukäteen ihan innoissaan. Monet marmattavat siitä, että erityisesti S-Ryhmän hotellit on tasoltaan kehnoja ja yhtä massaa, mutta me ainakin saimme kokea ihan huippuyöpymisen.

Soitin varauspalveluun alkuviikosta ja kerroin, että minulla on lahjakortti, meitä 5 + koira ja tarvittaisiin viikonloppuna iso huone. Löytyi hyvä vaihtoehto Sokos Hotelli Vaakunasta, jonka sain kun pistin vielä vähän rahaa lahjakortin lisäksi.

koiranruoka

Olin jo myyty asiakaspalvelusta kun pääsimme hotellin vastaantottoon. Lapset saivat omat puuhapussinsa ja myös meidän David Bowieta muistettiin: Pussissa oli luita ja kakkapusseja. Ihan mieletöntä! Kiitos!

theview

No, näköalassa ei todellakaan ollut valittamista. Hotelli on meidän oman kodin lähellä, mutta silti tuntui kun olisi päässyt minilomalle ihan johonkin vieraaseen kaupunkiin kun sai katsella Helsinkiä toisesta vinkkelistä.

hotla

Meillä nuorisi ja Bowie ottivat huoneen heti haltuun. Kaikki viihtyivät hyvin ja tilaa riitti.

makkari

Minä rakastan hotelleissa yöpymistä. Ennen lapsia teimme miehen kanssa paljon minilomia ihan vaan Helsingissä hotelleissa yöpyen. Jos minusta tulisi joskus rikas niin varmaan muuttaisin hotelliin:)

img_6915-jpg

Jos kehuin hotellin palvelua sisäänkirjautumisen yhteydessä niin homma senkuin parani vaan. Menin käymään kaupassa niin meille tuli henkilökunnalta synttäriyllätys. Mies luuli, että olin tilannut sen, mutta en ollut. Olin yhtä yllättynyt ja iloinen kuin hänkin.

kiitoskortti

Pieni panostus hotellilta, mutta meillä tästä puhutaan kauan. Lapset olivat ihan, että wau!!!

kyply

Tytöt ovat tulleet äitiinsä eli he voisivat asua kylvyssä. En tykkää saunomisesta, mutta kylpyammeessa lilluisin ikuisesti. Joskus vielä hankin meille kotiin kylpyammeen. Sauna on meillä ihan turha. Ollaan mietitty siitä luopumista ja sen remotoimista kodinhoitohuoneeksi. Tai voisihan siitä tehdä kylvyllisen spa-huoneenkin?

aamiainen6

Aamupala maistui hyvin nukutun yön jälkeen. Ruokaa oli riittävästi ja sitä meni, koska meidän piti lähteä melko varhain jo tyttöjen jalkapallotreeneihin.

magneettikuva

Treenien jälkeen muut menivät kotiin ja minä jatkoin Meilahteen polven magneettikuvaan. Loukkasin polveni treeneissä reilu kuukausi sitten ja olen ravannut päivystyksessä ja lääkärissä ja tänään polvi kuvattiin. Lopullinen tuomio sen osalta tulee kahden viikon päästä. Polvi pettää alta ja sattuu erilaisissa liikkeissä niin paljon, että kipulääkettä kuluu. Lääkäri epäilee kierukkavammaa. Katsotaan mitä kuvat sanoo. Mutta tässäkin pitää kiittää: Päivystyksessä tuli hyvä hoito. Lähete jatkohoitoon tuli nopeasti ja tänään SUNNUNTAINA oli magneettikuvaus- rekassa:) Luulin ensin, että hoitaja puhui jotain sairaalaslangia kun ohjasi minut rekkaan, mutta se oli todella rekka missä kuvaus tapahtui.

 

 

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *