Hyvän mielen lounas yksinäisyyttä vastaan!

Tänään haluan antaa puheenvuoron blogissani ystävälleni ja kollegalleni Maija Ilmoniemelle, jonka blogi MaiLife on suosikkejani. Maija on nainen, joka tarttuu asioihin ja tekee enemmän kuin puhuu. Välillä hän tarttuu hommiin sellaisella innolla, että siinä saattaa raajat pamahdella, kuten kävi hänen lähdettyään Brother Christmasin joukoissa keräämään rahaa hyväntekeväisyyteen Tough Viking -kisassa. Maijalla meni polvi kirjaimellisesti säpäleiksi, mutta se ei stä häntä kuitenkaan jatkamasta toimintaansa yhteisen hyvän eteen.

Lukekaa seuraava ja tulkaa mukaan auttamaan jos olette 2.11. Helsingissä ja aihe koskettaa. Näin Maija kirjoittaa:

”Kun kyseessä on iso ihmisyyttä koskettava aihe, sitä voi olla vaikea kohdata. Siksi tarvitaan itsensä alttiiksi pistäviä ja toiminnan vauhtiin sysääviä ihmisiä. Me päätimme Emilia Åbergin kanssa uskaltaa olla sellaisia rohkeasti, sillä meillä ei oikeastaan ole vaihtoehtoja. Yksin viimeisten päivien aikana mediassa on kirjoitettu valtava määrä yksinäisyydestä.Päätimme yhdistää voimamme ja tuoda yhteen hyväntekeväisyystempaustemme kohderyhmät: järjestämme 2.11. Hyvän Mielen lounaan yhdessä HelsinkiMission kanssa Helsingissä. Koska pienestä on aloitettava, lähdemme liikkeelle läheltä meitä, mutta tuomme tapahtuman mielellämme myös muille paikkakunnille. Ota meihin yhteyttä ja kerro, missä apua tarvitaan!”

hml_kutsu_final

Kutsun ilmoittautumisajankohta on mennyt umpeen, mutta mukaan mahtuu vielä. Nähdään siellä!

ps. Lisäksi haluan vinkata kahdesta Avun loistavasta blogista eli Hannan ja Raksun tuoreista kirjoituksista. Olen itsekin ihan lippaani myöten täynnä sitä, että vaate- ja kenkäkaupoissa on jotain isojen tyttöjen ja isojen poikien osastoja ja markkinointia. Mitä ihmettä: Eikö voi vain olla vaatteita ja kenkiä meille kaikille. Meitähän on eri kokoisia ja – näköisiä. Mikä on ns. normi? Ärsyttävä koko sana.

http://blogit.apu.fi/hannasumari/isot-tytot-vaatekaupassa-ja-mediassa/

http://blogit.apu.fi/raakellignell/kuka-suostuu-myymaan-pullukalle/

 

 

 

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *