Jokainen joka apua saa sitä joskus tajuu myös antaa!

Minulta on kysytty sitä, että miten voi auttaa kodittomia eläimiä, erityisesti koiria vaikka Espanjassa jos ei pysty ottamaan itselleen koiraa. Tässä yksi tapa:

Voit ostaa ihmisten hylkäämille koirille ruokaa. Yksistään auttamallamme Rondan tarhalla menee 30 kiloa nappulaa joka päivä. Sekä Rondaan että Granadaan on mahdollista tilata ruokaa esimerkiksi Espanjan Zooplus-verkkokaupasta. Jos haluat tehdä niin, autamme mielelläni halutessasi. Laitan tänne myös toimitusosoitteet. ASOCIACION RONDEÑA de PROTECTORA ANIMAL, toimitusosoite: Clínica San Antón, calle setenil num 9, 29400 Ronda. Málaga ja ANIMALES SIN SUERTE, toimitusosoite: Calle becquer 31, 18100 Armilla, Granada.
Españahttp://www.zooplus.es/

Ja sitten ilouutinen: Muistako kadulta pelastetun Lanan, joka pääsi Suomeen kotihoitoon Siirille? Nyt Lana on saanut pysyvän kodin Annen luota. Ihanaa!

14753703_10207584926728700_264286501423519662_o

Kaikissa ei auttamishalu ole syvälle juurrutettuna. Sen huomasin kun olin yhteydessä erääseen Citymarket-kauppiaaseen kun yritin järjestää vähävaraisen perheen pojalle vähän herkkuja pöytään syntymäpäivänä. Tämä kauppiasnainen totesi, että umpeen menneiden tuotteiden joukosta voidaan jotain antaa, mutta muuten ei onnistu. Se ei kuulemma ole tarkoituksenmukaista. No, osallistuin sitten itse, että he saisivat vähän herkkuja pöytään. Ehkä se on jonkun ihmisen mielestä oikein, että vähävarainen ihminen ei tarvitse kuin umpeen menneitä päiväyksiä, minusta ajatus on kamala ja julma. Onneksi kuitenkin aina hyväntahtoisia ihmisiä on enemmän kuin heitä, jotka tuijottavat vain omaan napaansa. Mm. kauppias Sampo Kaulanen (http://www.jouninkauppa.com/) vaimoineen ilmoittautui heti auttamaan jatkossa kun kerroin heille tästä tapauksesta. Sampo taitaisi varmaan antaa vaikka paidan päältään jos sitä pyytäisi:) Pitääkin muuten ruveta järjestämään sitä vammaisten hoitokoti- temapusta mihin Sampon kanssa lupauduimme mukaan. Muistatko: Vaikeavammainen Eero haastoi päättäjät viettämään vuorokauden toisen ihmisen avun varassa palvelutalossa ja odotamaan mm. vessaan pääsyä 2-3 tuntia pahimmillaan. Kukaan poliitikko ei ilmoittautunut, mutta me Sampon kanssa luvattiin tarttua haasteeseen. Sampo , koska mennään? Eero, koska tullaan? Ja hei, kansanedustajat ja ministerit c´mon! Eikö teistä kenelläkään ole tähään kanttia? Pidä huolta…..sillä jokainen joka apua saa sitä joskus tajuu myös antaa…sodi niin, että nuorukaiset ei joudu uusiin sotiin.

 

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *