Kipeänä pienissä häissä!

Meillä kurja keskikesän flunssa iski koko perheeseen enkä päässyt itse paikalle sunnuntaina osoittamaan mieltäni Etelä-Korean suurlähetystön eteen Boknal-koiranlihafestivaalia vastaan. On todella pöyristyttävää, että Etelä-Koreassa syödään koiranlihaa ja vielä järjestetään festivaaleja, joissa koiria kidutetaan ja teurastetaan. Ei voi olla normaalia! Olisin siis mennyt ehdottomasti paikalle, mutta lopullisen niitin tähän suunnitelman naulasi käynti Main kanssa Lastenklinkan päivystyksessä heti sunnuntaina aamulla. Tytöllä oli korvatulehdus. Lisäksi kurkku oli kipeä ja Mai oli todella flunssainen. Nyt samassa flunssassa on sekä Ben ja Liv että minä itse. Mies on työmatkalla ja tuntuu, että näin puolikuntoisena tämä kipeiden lasten hoitaminen on hetkittäin todella haastavaa. Lisäksi lapsilla on valtava ikävä isää ja minä en osaa tehdä välillä mitään oikein kun isä tekisi kaiken paremmin. Jälleen kerran nostan isosti hattua kaikille yksinhuoltajille, jotka hoitavat tilanteen kuin tilantee, olosuhteissa kuin olosuhteissa yksin lasten kanssa.

terapiakoira

Mai lepäilee puolikuntoisena säkkituolissa ja Bowie on koko ajan hänen rinnallaan. Tuntuu, että koira tietäisi, että hänen paras ystävnsä on kipeänä.

aamiainen2

Benkin tosin yritti välillä hoitaa myös minua tuomalla aamiaisen sänkyyn. Leikkuulauta toimi tarjottimena ja jääkapista oli koottu upea nakki-, riisi- ja spagettiannos äidille.

kaulakoru

Lisäksi Ben teki minulle kaulakorun. Se ei ihan mahdu kaulaani, mutta se on laitettu varmaan talteen ja on mielestäni kaunein kaulakoru, jonka olen koskaan saaut. Ben on todella kova antamaan lahjoja ja tekemään yllätyksiä. Hän kattaa retkiaterioita esim. parvekkeelle ja tuo aamuisin aamiaisia sänkyyn. En tiedä mistä hän on tämän keksinyt. Tosin hän tottui tietysti itse puolen vuoden aikana sairaalassa siihen, että ruoka tarjoillaan sänkyyn tarjottimella.

penny

Unohdin muuten laittaa viime viikolta kuvan kun kävin lentoasemalla vastassa Pennyä. Penny sai uuden kodin Suomesta. Tämä 1,5-vuotias hauveli löysi kodin yhdestä sellaisesta perheestä, joka ilmoitti kiinnostuksensa Hermes-koiraa kohtaan. Hermes oli se upea uros, joka oli yritetty tappaa Espanjassa viiltämällä koiran kaula auki. Penny oli alussa vähän arka lentomatkan jäljiltä, mutta on nyt kuulemma ihan mukaasti sopeutunut uuteen kotiinsa ja siellä jo olleeseen koiraan.

morsian

Sairastamisen ohessa meillä on nyt muutama viikko leikitty häitä. En tiedä mistä tämäkään leikki kumpuaa, mutta naimisiin mennään vähintään kerran päivässä. Sikäli hauskaa, koska minä ja lasten isä emme ole naimisissa:) Mai omii aina itselleen häissä morsiamen roolin. Ben ei suostu sulhaseksi, joten se rooli menee sitten pikkusiskolle.

hat

Liv-parka:) Mai on vaatettanut sulhasen. Kaulassa roikkuva rätti on kuulemma kravatti. Minusta tytöt voisivat yhtä hyvin olla myös jouluevankeliumin esittäjiä:) No, pääasia on, että heillä on hauskaa.

morsian2

Omiin häihinsä Mai kuulemma isona haluaa tuulikoneen ja ilotulituksen. Samoja asioita hän toivoo lähestyville 4-vuotissyntymäpäivilleen. Kun kysyin, että haluaisiko hän sitten aikuisena naisena hankkia lapsia niin Mai vastasi hyvin viisaasti: ”Eihän sitä nyt voi tietää! Äiti, minä olen vielä pieni lapsi.”

 

 

 

 

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *