KISS BANG LOVE!

Lupasin kirjoitta tästä aiheesta vielä kun voin paljastaa ohjelmasta enemmän eli tässä lisäinfoa. Tämä on se sinkkuohjelma mistä aiemmin kirjoitin ja johon haku on vielä käynnissä aina ensi viikon loppuun saakka.

Nelosella syyskuussa alkava tyylikäs ja romanttinen Kiss Bang Love Suomi -uutuussarja on Ensitreffit alttarilla -ohjelman tekijöiden uusin menestysformaatti! Sarjassa etsitään kumppania täysin aistien varassa! Tanskalaiseen alkuperäisformaattiin perustuva ohjelma kerää maailmalla valtavia katsojalukuja. Ohjelman juontaa Sara Sieppi.

Nyt hylätään sinkkujen mahdottomiksi kasvaneet ”tällainen unelmieni kumppanin pitää olla” -listat! Kiss Bang Love Suomi on varsinainen tieteellinen rakkauskokeilu: aistien varaan perustuvassa roimanttisessa ja tyylikkäässä sarjassa hypätään kaikkien kiusallisten treffien yli suoraan suutelutilanteeseen – silmät sidottuina!

Voiko ensisuudelmalla rakastua? Jokaisessa jakossa yksi sinkku etsii itselleen kumppania. Ensikohtaaminen kumppanikandidaattien kanssa tapahtuu antautumalla huumaavaan suudelmaan kaikkien aistien – paitsi näköaistin – varassa.

”Tutkimuksen mukaan keskivertosinkku suutelee kahtatoista henkilöä – ja harrastaa vähintään kaksi yhden illan juttua ennen kuin löytää sen oikean. Kiss Bang Love -sarjassa annetaankin nyt feromonien puhua eli päästään alkukantaisten aistien kanssa tekemisiin!”

Kiss Bang Love on ollut maailmalla huikea menestys. Sarjaa on tuotettu Tanskan lisäksi muun muassa Saksassa, Australiassa, Italiassa, Ranskassa, Espanjassa, Belgiassa ja Alankomaissa.

”On ollut kiehtovaa huomata, miten vaikeaa ihmisten on laskea irti ennakkokäsityksistään ja toiveistaan siitä kuka on SE OIKEA.  Joskus on hyvä vaan antaa aistien, suudelman, kosketuksen puhua  omaa kieltään!”

huulet

Vielä muutama mahtuu mukaan! Jos olet 20-45-vuotias mies tai nainen, sekä sosiaalinen, heittäytyvä, positiivinen ja uusille kokemuksille avoin sinkku, hae rohkeasti mukaan: casting@banijay.fi

Kiss Bang Love Suomi -sarja torstaisin 29.9. alkaen kello 22 Nelosella.

Eli mikäli olet itse vapaa tai tunnet jonkun vapaan, upean tyypin niin ei muuta kun hakemusta tulemaan:)

 

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *