Lepäämisen sietämätön keveys!

Olen seurannut kuinka kaverit ovat olleet joko Hangon Regatassa, Ruisrockissa tai kuka missäkin. Minä olen ollut perheen kanssa kotona ihan vain lepäillen. Päätin jo viime viikolla, että me ei tehdä mitään sen ihmeellisempää kuin  mitä sää sallii ja mikä hyvältä tuntuu. Perusarjessa on meillä kesälläkin niin paljon aikatauluttamista, että pelkkä oleilu on joskus sitä parasta.

ipi

Viikonloppu alkoi itselläni käynnillä Kallion Ipi Kulmakuppilaan, joka on Helsingin paras kahvila. Kahvilan tuotteet on ylivertaisia ja kaiken muun lisäksi kahvila työlistää kehitysvammaisia nuoria.

paraspuusti

Pussissa oli tämä: Suomen persoonallisin puusti, joka maistuu siltä kun taivas laskeutuisi kielen päälle. Ostin puusteja seitsämän. Söin itse kaksi salaa muilta autossa Agatha Christien Lomahotellin murhat -kirjaa lukien ja muut nautitiin yhdessä perheen kanssa pillimehuja ryystäen.

muovailuvahaa

Ennenkuin viikonlopun vietot pääsi kunnolla alkamaan niin kävin ostamassa taiteilija Ben Peledille eli esikoiselleni kaksi ämpäriä muovailuvahaa. Hän tekee veistoksia, hahmoja, seinäasetelmia, ihan kaikkea aamusta iltaan nyt kun hän ei ole päiväkodissa. Muovailuvahaa kuluu kilottain. Hän muovaili tässä yhtenä iltana tähtitaivaan ja planeetat lasiparvekkeemme lasipinnoille. Lopputulos oli hieno, mutta hieman työlästä oli pestä laseja puhtaaksi:(

benintorkut

Kun tekee taidetta aamusta iltaan niin sitten uni voi yllättää milloin vain. Benkin kunnostautui tänä viikonloppuna ottamalla ylimääräisiä torkkuja.

bowienukkuu

Bowie oli hengessä mukana ja torkkui sylissäni parvekkeella kun jatkoi Agatha Christien kirjan lukemista. Kesätraditioni on lukea Christien kirjoja, vaikka olen lukenut ne kaikki jo monta kertaa. Haaveilen joskus pääseväni Englantiin sellaiseen murhaviikonloppuun, joita järjestetään Christien hengessä. Myös Hiirenloukku-näytelmä Lontoossa kiinostaisi.

torkut

Ja sitten me nukuttiin kirjan luvun jälkeen yhdessä sylikkäin. Bowie on mitä parasta uniseuraa. Bowie ei nuku öisin sängyssä vaan omassa sohvassaan työhuoneessa. Päivisin se saattaa torkkua kanssani, mutta silloin se aina nukkuu päälläni joko olohuoneen sohvalla tai meidän sängyssämme.

piirakka

Olin sen verran myös hereillä, että leivoin tänään pakasteessa vielä olleista marjoita piirakan. Se hävisi jälkiruokana hetkessä vaniljakastikkeen kera. Nyt on syöty ja levätty olan takaa ja ensi viikon koitoksiin on varattuna kosolti energiaa. Ainakin nyt tuntuu siltä.

13285775_10154232916032863_1051594986_n

ps. Muistatteko Fionan? Fiona sai oman, loppuelämän kodin tänä viikonloppuna. Torstaina menen vastaan Penny-koiraa, jolle löytyi koti kun etsimme tässäkin blogissa kotia Hermekselle, joka yritettiin tapaa Espanjassa. Hermeksestä kiinnostui kymmenet ihmiset ja perhe, johon Penny nyt menee on yksi niistä.

 

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *