Mihin kaksi viikkoa hävisi?!

Olen kuvannut kaksi viikkoa Kiss bang Love -nimistä deittirealityä kuusi päivää viikossa, aamusta iltaan ja kun kuvaukset nyt päättyivät niin hommaa on kasautunut. Lapset erityisesti ovat vaatineet paljon huomiota, koska olen lähetenyt joskus jo ennen heidän heräämistään ja tullut vasta illalla kotiin. Tämä on ihan normaalia, että tv-ohjelman kuvaukset ovat intensiivinen ajanjakso ja sitten taas on aikataulujen suhteen joustavapaa ja vapaan voi pitää vaikka keskellä viikkoa.

studio1

Ihan mieletön ohjelma saatiin kasaan ja välillä parien edesottamukset saivat hengen salpautumaan. 29.9. alkaen Nelosella voit sinäkin sitten ihailla miten rakkaus syntyy silmät sidottuna suudellen:)

studio2

Itse nostan hattua kaikille niille, jotka lähtevät tällaisiin ohjelmiin mukaan ja laittavat itsensä altiiksi ensinäkin julkiselle arvostelulle ja tässä tapauksessa myös rakkaudelle.

Nyt Kiss Bang Loven suhteen on  jäljellä vielä jälkituontantovaihe ja sitten on aika siirtyä jälleen uusien haasteiden pariin. Niistä voin toivottavasti kertoa jo tällä viikolla.

AAEAAQAAAAAAAAbrAAAAJGJkYjQxZWZmLWNkYmEtNGZiYy1hYTMzLTI0ODJjMjliMGZhNQ

Tämä viikonloppu on mennyt erityisesti tyttöjen kanssa oleillessa, sill Ben matkasi isänsä kanssa mökille mummoa katsomaan. Mai halusi kutsua heinäkuisen synttärinsä kunniaksi kaikki kummitätinsä manikyyriin ja ja syömään. Ajankohta oli vasta nyt, koska yksi kummitädeistä asuu Israelissa.

Maikynnent

Tytöt olivat aivan tohkeissaan tästä pienestä hemmottelusta ja Main kummitätien kanssa hengailusta. Mai olisi vielä toivonut ilotulistusta ja tuulikonetta juhliin, mutta sitä ei nyt onnistuttu järjestämään:)

Livinkynnet

Tytöt olivat odottaneet päivää niin kovasti, että he tuskin sanoivat sanaakaan koko juhlien aikana. Välillä hengittäminenkin unohtui kun oli niin kivaa:)

tyttöjenjuhlat

Ja kova sana meidän perheessä on tällä hetkellä on Frozen:) me juhliin osallistuneet aikuiset emme sentään olleet pukeutuneet Frozen-mekkoihin. Se johtui ainakin minun kohdallani vain ja ainostaan siitä, että en mistään löytänyt mekkoa aikuisten koossa:)

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *