Miten mielikuvat syntyvät? #teamjennifer

Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat eronneet. Stop the press! Hollywoodin tähtipareja rakastava maailma on mennyt tolaltaan. Mikä ihanneparille tapahtui?  Kuoliko rakkaus? Pettikö toinen? Vai oliko tämä kaikki jo nähtävissä ennalta. Siitäs sait Angelina kun vei Jennifer Anistonin miehen: Syöjätär vastaan killtti perhetyttö! Kumpaakaan harva meistä henkilökohtaisesti tuntee ja silti tunnemme voimakkaasti heitä kohtaan. Toinen suuteli veljeään Oscar-gaalassa ja varastoi exänsä verta korussa kaulallaan. Toinen loi kaikkien rakastaman hiustyylin ja oli lumoava Rachel Frendeissä. Huomaatko kuinka lause paljastaa asenteeni näitä naisia kohtaan? Kumman puolella olin kun erokriisi Pittistä oli kuumimmillaan? No, tietenkin olin #teamjennifer. En tiedä miksi. Vaikka Angelina on antanu kodin kolmelle orvolle ja pelastanut hyväntekeväisyystyöllään puoli maailmaa niin koin, että hän oli syypää Jenniferin ja Bradin eroon. Tätä tunnetta ei voi perusteella millään järjellä. Eihän kukaan voi toiselta viedä ketään. Vai voiko?

brad

Mistä ihmeestä minä tiedän, että Jennfer onko luonnossa yhtä lämmin ja hauska kuin hänen roolihamonsa? Hänhän saattoi olla ihan kamala pirttihirmu ja olla itseasiassa se, joka halusi erota Bradista. Mitä jos Jennifer olikin se joka petti? Olen tehnyt vuosia töitä mediassa ja tiedän ihan tasan tarkkaan, että julkinen minä voi olla ihan toista kun se todellinen persoona, mutta silti pysyn kannassani: Olen #teamjennifer ja mietin eilen, että mitähän Jennifer nyt tästä erosta miettii, ja mitä miettii Jenniferin aviomies Justin?! Pelkääkö hän, että Jennifer palaa Bradin käsivarsille. Se jos mikä olisi draamallinen elokuvakäänne.

jennifer

Miksi me ihastumme toisten ihmisten persoonaan tuntematta heitä ja toisia suorastaan inhoamme pelkästään sen kuvan perusteella mikä heistä välittyy julkisuudessa? Toisista olemme valmiita uskomaan heti pahaa ja toiset saavat vaikka ryöstää pankin eikä se muuta käsitystämme heistä suuntaan tai toiseen. Tai sitten emme yksinkertaisesti tahdo hyväksyä heidän tekemäkseen mitään pahaa. Näin kävi kun Johnny Depp ja Amber Heard ilmoittivat erostaan. Olin alun alkaen sitä mieltä, että Amber ei ollut oikea valinta Johnnylle. Jälleen tämä ei perustunut mihinkään paitsi ehkä siihen, että minusta ainoa oikea nainen Johnnylle oli Kate Moss. Olen siis kohta 20 vuotta haaveillut heidän yhteenpaluustaan. Kun Amber kertoi, että Johnny on ollut väkivaltainen häntä kohtaan loukkaannuin. En millään suostunut uskomaan asiaa, koska Johnny ei ole väkivaltainen. LOL! Nauran ääneen itselleni. Vasta Amberin julkisuudessa näyttämät mustelmat saivat minut olemaan avoin sille mahdollisuudelle, että en ehkä ”tunnekaan” Johnnya niin hyvin kun olin ajatellut.

depp

Deppin ja Heardin ero ei ole vielä virallinen ja Pittin ja Jolien eroprosessi on vasta likaisessa alussaan. Jokaisella heistä on omat kannattajansa omissa kehänurkkauksissaan. Suurin osa heistä on kuin minä. Kaikki  mielipiteet perustuvat vahvaan mutu-tuntumaan. Kuten eräs Donald Trumpin kannattaja tiivisti ajatuksensa siitä, että Barack Obama on muslimi ja terroristi: ”Minulla ei ole mitään todisteita, mutta asia on näin. Tämä tunne perustuu minun mielipiteeseeni ja se on oikea” Tätä ajatusta sopii lainata tässäkin. :):)#teamjennifer

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *