Mr. Pig ja paluu radioon!

Hanna Sumarin blokirjoitus laittoi minut miettimään mitkä tv-sarjat ovat minuun vaikuttaneet ja miten. Hanna nosti esiin Sinkkuelämää-sarjan ja kuinka ohjelma vaikutti hänen pukeutumiseensa. Olin itse ihan älyttömän suuri Sinkkuelämää-fani. Katsoin kaikki jaksot ja matkustin jopa New Yorkiin imemään Carrien ja kumppaneiden vaikutteita. Olin silloin sarjan käsikirjoittajien ohella vahvasti sitä mieltä, että Mr. Big eli Kiho oli JUURI oikea mies Carrielle. Ajattelin, että kaiken se kestää ja kaiken se kärsii. Rakkaus on rakkautta VAIN jos se sattuu ja on vaikeaa. Uskoin, että Kiho muuttu ja että Carrien ja Kihon rakkaus oli NIIN suurta, että se pyhitti jopa sen, että Carrie petti poikaystäväänsä naimisissa olevan Kihon kanssa.

425929_413130225369237_868218437_n

Nyt kun vuosia on vierinyt sarjan ulostulosta niin näen ohjelman jotenkin ihan eri perspektiivistä. Muoti oli ihanaa ja naisten välinen ystävyys suurta, mutta ne miessuhteet ja -säädöt oli kyllä ihan hanurista. MIten ihmeessä pidin Kihoa puuseppä Aidania parempana vaihtoehtona? Aidan oli kunnollinen, palvova ja rehellinen, mutta se ei kelvannut minulle, ei muille katsojille eikä sarjan käsikirjoittajille. Aidan jätettiin rannalle ruikuttamaan, ja Kiho otettiin takaisin vielä senkin jälkeen kun mies jätti Carrien alttarille. Carrieta pidettiin ja pidetään yhä vahvan ja itsenäisen naisen esikuvana. Nyt kun asiaa oikein miettii niin kuinka itsenäistä se on kun elämästä n. 15 vuotta menee Peter Pan -kompleksista kärsivän miehen pillin mukaan tanssimiseen?

Oli miten oli niin Sinkkuelämää on sarjana ihanaa aikuisten satua. Kun jättää aivot narikkaan niin nauttii varmasti:) Täytyypä huomenna kirjoittaa omista tv-ohjelmasuosikeistani.

ps. Viimeiseen kahteen viikkoon mahtuu mm. paluu takaisin radioon juontohommiin. Minua kuulee nykyisin aina silloin tällöin Radio Nostalgiassa. Ben oli mukanani yhtenä päivänä studiolla ja hän tuntui viihtyvän:)

nostalgia

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *