Pelko iski, mutta silti ei voi jäädä tuleen makaamaan!

Minun piti jo eilen kirjoittaa, mutta menin ihan tolaltani Nizzan terrori-iskusta. Kuva pienen lapsen ruumispussista, jonka vieressä oli vaaleanpunainen nukke oli liikaa. Hanna Sumari kirjoitti aiheesta myös omassa blogissaan. Pahan ei saisi antaa voittaa eikä pelolle saisi antaa sijaa, mutta kyllä tämä kaikki pistää miettimään. Millaiseen maailmaan omat lapseni ovatkaan syntyneet? Turkin tilanne illalla ei parantanut oloani. Onko sitä enää missään turvassa?

13709791_10157078449260231_855990297046039405_n

Kiitos muuten Markooliolle eli Marko Lehtosalolle tästä hienosta kuvasta, jonka bongaisn hänen sivuiltaan. Siellä hän pohti tätä samaa asiaa: Millaisen maailman jätämme lapsillemme?

Pakko silti uskoa siihen, että tekemällä asioiden eteen voi saada aikaan muutoksen.Ja pakko uskoa, että hyvä voittaa lopulta, vaikka tämä ajatus ei varmasti lohduta yhtään niitä perheitä, jotka menettivät eilen omaisensa Nizzassa. Mikä tuska erityisesti on niillä vanhemmilla, joiden lapset menehtyivät:(

13705126_1041599625960675_931198293_n

Pelosta ja voimattomuudesta huolimatta elämän on jatkuttava on jatkettava työtä itselleen tärkein asioiden puolesta, jotta tämä maailma tulisi edes yksi ihminen ja eläin kerrallaan paremmaksi paikaksi elää.

flower-17897_960_720

Huomenna voi olla vaikuttamassa siihen, että Etelä-Korea kieltäisi koirien ja kissojen kiduttamisen ja niiden syömisen.

Etelä-Korean Suurlähetystön edustalla (Erottajankatu 7 A, 00130 HELSINKI.) järjestetään huomenna sunnuntaina 17.7. klo 12.00-14.00 mielenosoitus koirien ja kissujen kiduttamista vastaan.

Etelä-Koreassa keskikesän juhlissa (BokNal) tapetaan ja tarjotaan nälkäiselle festivaaliyleisölle 1.6 miljoonaa koiraa ja kissaa.
Mukana on kolmen kuukauden ikäisistä koiranpennuista yhtä nuoriin kissanpentuihin, koska niiden liha maistuu erilaisemmalta.
Useasti nämä koirat ja kissat on muilta perheiltä varastettuja lemmikkejä. Koiranlihabisnes on hyvin organisoitua ja ulottaa lonkeronsa
koirafarmeista, koiranlihateurastamoista aina koiranliharavintoloihin asti.
Eläinsuojelulait ovat minimaalisia koko maassa sekä tuotanto tapahtuu harmaalla alueella, jolloin hallitus voi yksinkertaisesti vain
ummistaa tältä toiminnalta silmänsä.
Mitä tapahtuu niinkutsutuilla festivaaleilla? Täydessä päivänvalossa, keskellä katuvilinää, usein toisten koirien näköpiirissä, koirat saavat sähköiskuja,
niitä hakataan, hirtetään, keitetään sekä poltetaan elävältä.
Eteläkorealaisen uskomuksen mukaan kidutetun koiran liha on maukkaampaa ja mureampaa, sekä nostattaa mieskuntoa.
Kissoja keitetään elövältä terveysjuomien valmistuksen yhteydessä. Koiranlihaa syödään eniten kesän kuumimpien kuukausien aikana.
ONKO KYSE KULTTUURIEROSTA VAI LAITTOMASTA JA SADISTISESTA TOIMINNASTA, päätä itse
KIDUTUS EI OLE KULTTUURIA.

map_etela_korea

En laita tähän mitään kauhukuvia, joita minulla kyllä olisi. Kukaan teistä ei halua nähdä sellaisia. Mikäli olet koirien ja kissojen kiduttamista ja niiden lihan syömistä vastaan niin lähde mukaan mielenosoitukseen tai laita mailia suoraan osoitteeseen korembfi@mofa.go.kr. Kerro mitä mieltä olet tästä heidän ”tavastaan”. Mm. Ruotsissa ja Yhdysvalloissa on protestoitu Korean festivaaleja vastaan ja monet julkkiset ovat allekirjoittaneet vetoomuksen aiheesta. Myös Facebookista löytyy ryhmä: Sanomme EI koiranlihalle. Liity siihen mikäli haluat tietää lisää.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *