Pienen potilaan rinnalla- lahjoita hetken huojennus huolesta uupuneille!

Mummoni aina sanoi, että mitä vanhemmaksi tulee niin sitä nopeammin aika rientää. Ajattelin aiemmin, että höpöhöpö, mutta niin se vaan on. En tajua mihin on hävinnyt taas yksi viikko?! Muistan kun juuri oli viime lauantai ja nyt on taas. Viikon aikana olen ehtinyt käydä Ruotsissa etsimässä Mumin Kaffelle liiketilaa Tukholmasta, avaamassa siellä pankkitiliä, solmimassa leipomosopimusta, tapaamassa alihankkijoita….ja säätänyt samalla kodin sairastupaa. Ben on ollut taas kovin kipeä: kuumetta, kurkkukipua, lihassärkyä. Eilinen ilta meni päivystyksessä ja diagnosiksi tuli streptokokki. Kun mieskin vielä sairastui ja oli tuo työmatka (laitan siitä kuvia myöhemmin) niin kevätjuhlaliikkeitä on taas tehty, että paletti on saatu pyörimään. Meidän lähipiiristä ei varmaan löydy sellaista henkilöä, jota en viikon aikana olisi kysynyt auttamaan lastenhoidossa:(  Ihanaa kun apua saatiin ja viikosta selvittiin.

https://www.syopasaatio.fi/tarinat/pienen-potilaan-rinnalla/

Ben ja perheemme on mukana Syöpäsäätiön joulukeräyksessä ”Lahjoita hetken huojennus huolesta uupuneille” , jossa kerätään varoja perheidelle, joiden lapsi on sairastunut syöpään sekä syöpäpotilaille, jotka ovat sairauden takia joutuneet vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen. Ajat ovat vaikeat monella ja oma tai lapsen sairastuminen saattaa horjuttaa perheen taloudellista tilannetta todella pahasti. Meillä on tästä itsellämme kokemusta ja lisäksi olen läheltä seurannut monta tarinaa siitä miten vaikeasta tilanteesta voi tulla vielä vaikeampi kun rahat on tiukilla.

bennauraa

Tämä pieni taistelija täyttää ensi keskiviikona jo 6 vuotta. Tässäkin kohtaa voi todeta, että miten ihmeessä aika menee NIIN nopeasti.

21122010390

Talvipäivänseisauksena vuonna 2010 elämä muuttui kun Benchukkilainen syntyi…

02012011450

Herra ja hidalgo:) Toivottavasti seuraavat 6 vuotta menisivät vähän hitaammin…

 

 

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *