Pomo piilossa vampyyrihoidossa!

Lupasin kertoa kokemuksestani ns. vampyyrihoidosta, johon ystäväni Susanna sai minut houkuteltua. Maailmalla mm. Angelina Jolie, Brad Pitt ja Kim Kardashian vannovat tämän hoidon nimeen. Kaikenlaista olen kokeillut ja suhtaudun mielelläni maailmaan kuin Jim Carreyn Yes Man elokuvan päähenkilö eli ei kun kokeilemaan!  Ja tässä iässä ja näillä kiireillä tarvitsen todella kaiken avun, että naama ei valu polviin:)

aloitusjpg

Säntäsin perjantaina Muumi-paita hiestä märkänä Itsemurhan ehkäisy-seminaarista Estetia-klinikalle Susannan hellään hoivaan. Tai ei hoito mitään hellimistä ollut. Ensin otettiin meikit pois ja mietittiin mille alueelle hoito tehtäisiin. Päätimme, että emme laita puudutetta nyt ensimmäisellä kerralla kun käsittelemme vain kasvon sivuja.

verenottod

Hoidon alussa kädestä otettiin verta putkeen. Sen jälkeen putket laitettiin sentrifugiin viideksi minuutiksi. Tämä toimenpide erotti punaiset verisolut ja hoidossa halutun PRP-plasman toisistaan. Tämä plasma sitten ruiskutettiin takaisin minun kasvoihini.

hoitokeskella%cc%88

Nyt siis käsiteltiin vain osa kasvoista, molemmilta puolilta sivut ja suun pielet. Kertoja on jäljellä vielä kolme. Pistely sattui vähän, mutta puristelin kädessäni pikkuista palloa ja kipu unohtui heti. Ja Susanna on niin taitava, että hänen kanssaan rupatellessa kipu unohtuu.

pomopiilossa

Ote Suomen Pomo piilossa -ohjelmasta? Ei sentään. Tällaisen rauhoittavan naamion sain kasvoilleni kun hoito loppui.

vampyyrijalk

Tämän verran oli ihossa punoitusta kun naamio otettiin pois. Punoitus hävisi tosin hyvin nopeasti. Tavallisessa kasvohoidossa voi tulla ihan saman verran punoitusta. Susanna sanoi, että seuraavalla kerralla punoitusta olisi tosin enemmän, koska käsittelemme isomman alueen. Kuten siis kerroin niin vielä hoito toistetaan vielä kolme kertaa.

avaa

Lauantaina kävimme katsomassa Mumin Kaffen -kahvilan rakennustöitä ja hyvältä näyttää. Ensimmäinen kahvila avaa ovensa ensi kuun alussa Liisankatu 21:ssä Helsingissä. Jihuu! Yksi unelma muuttuu todeksi. Päivittelen tänne sivuille kuvia kahvilan sisustuksesta pian.

Huomenna menen Marja Hintikka Liveen vieraaksi puhumaan erityislapsen vanhemmuudesta. Toisena vieraana on toimittaja Peltsi Peltola:

http://yle.fi/aihe/artikkeli/2016/11/17/kolmen-lapsen-aiti-sanna-kiiski-lapsen-erityisyys-tuli-yllatyksena-syovan

 

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *