Rescue-päivä lähestyy ja Kiss Bang Love Suomi alkaa!

Olen blogissani kertonut monen kodittoman koiran tarinan ja monelle on tätä kautta myös löytynyt koti. Mikäli sinua kiinnostaa rescue-koirat ja rescue-toiminta yleensä niin tule ihmeessä piipahtamaan 8.10 Helsingissä Kattilahallissa, josa järjestetään Rescue-päivä. Paikalla on monia adoptoituja koiria sekä järjestöjä, jotka auttavat etsimään heille uusia kotia. Olen itsekin paikalla Animals Sin Suerte- järjesötn ja Lenita Lehtosen kanssa.

Tässä päivän ohjelma:
Klo 12 Tapahtuma alkaa
Klo 13 Rescue-koirien muotinäytös by Yappy Fashion
Klo 14 Hanna Pakarinen esiintyy
Klo 15 Eva & Manu esiintyy
Klo 16 Rescue-koirien muotinäytös by Hurtta
Klo 16.30 Ivana Helsinki ”Animal rights” -muotinäytös
Klo 17.30 Prima Pet Premium on stage
Klo 18 Tapahtuma päättyy

Ohjelmanumeroiden välissä on hyvää aikaa kierrellä tsekkaamassa järjestöjen ja yhteistyökumppaneidemme pisteitä sekä nauttia hyvästä ruuasta ja tunnelmasta.

Tässä muutama esittelyvideo tapahtumasta. Toista niistä tähdittää meidän David Bowie.

https://www.youtube.com/watch?v=qJ_jwZr37WQ

https://www.youtube.com/watch?v=oNZJAMposBg

Rescue-päivässä voitte kysellä vaikka Hopesta. Ihanasta koirasta, joka etsii loppuelämän kotia.

14237602_10154549985052863_3102545746224351609_n

Hope on steriloitu noin 1.1.2014 syntynyt pittimixnarttu. Kuvien joukossa on myös videoita.
Eräs pariskunta löysi Hopen heinäkuussa 2015 ja se oli todella huonossa kunnossa. Se oli pahasti aliravittu ja sen kolme jalkaa oli huonossa kunnossa. Hope ei ole löytöhetkestä lähtien koskaan näyttänyt minkäänlaista agressivisuutta, ei vaikka se oli niin pahassa kunnossa. Kun Hope otettiin turvaan, se asui pitkään eläinlääkäriasemalla, koko pitkän ja kalliin kuntoutumisen ajan. Hope oli tuolloin vielä pentu ja se oli varmasti ensi kertaa turvassa ja siitä välitettiin. Se olisi vain halunnut leikkiä, mutta ei hoitojen vuoksi voinut liikkua. Se antoi aina tehdä kaikki hoidot ilman mitään ongelmia. Se oli ja on upeasti käyttäytyvä koira, joka rakastaa olla kontaktissa ihmisten kanssa. Kun se saattoi alkaa kävellä avuksi hankittiin koluttaja, joka työskenteli Hopen pelkojen menettämisen puolesta. Hän auttoi Hopea myös oppimaan olemaan muiden koirien kanssa. Hope on nyt kotihoidossa. Se on muiden koirien ja kissojen kanssa. Se pitää tosi paljon lapsista. Sillä ei ole koskaan ollut ongelmia myöskään aikuisten ihmisen kanssa. Hope oppii nopeasti ja on tottelevainen. Se leikkii aika railakkasti koirien kanssa,kuten monet nuoret koirat, se rakastaa leikkiä. Hopelle tehtiin useita operaatioita jalkoihin ja se on täysin toipunut. Se on saanut lihaksia ja painoa. Hope painaa vajaat 20 kiloa. Nyt se on kaunis ja terve.
Mitä vielä? Hope rakastaa palloleikkejä. Jos sinulla on pallo, se tuijottaa sinua herkeämättä. Hopea voi pitää vapaana, koska se on niin tottelevainen. Sen suusta voi ottaa ruuan ongelmitta. Se on sisällä rauhallinen, mutta tarvitsee liikuntaa ja tosiaan sitä palloleikkiä ei voita mikään.

14264894_10154548262847863_2396452311169276164_n

Hopella on rokotukset, siru ja passi. Siltä testataan ennen adoptiopäätöstä ns. välilmerentaudit. Se on madotettu ja madotetaan sääntöjen mukaisesti jälleen juuri ennen matkaa. Se on siis vielä Espanjassa, mutta lennätämme sen Helsinkiin kun adoptiokoti tai kotihoitopaikka löytyy. Adoptioprosessiin liittyy aina lomakkeemme täyttö sekä kotikäynti. Hopesta saa lisäinfoa 8.10 tai jo aiemmin maililla osoitteesta lenita.lehtonen@gmail.com.

ps. Torstaina alkaa klo 22 Neloselta tv-sarja, jonka parissa on ahkeroinut kesästä saakka. Se on Kiss Bang Love Suomi. Sarjassa sinkut kohtaavat 10 itselleen mahdollisesti sopivaa kandidaattia silmät sidottuna suudellen. Ensisuudelman perusteella viisi onnellista pääsee jatkoon, siitä kaksi treffeille ja lopulta yksi matkalle pääosasinkun kanssa. Sarja on jotain sellaista mitä ei olla koskaan vielä Suomen tv:ssä nähty. Se on rakkauskoe, joka ainakin kuvausten perusteella toimii. Ensimmäisessä jaksossa rakkautta etsii suudelleen komea, entinen korkeushyppääjä Niko.

stock-vector-lipstick-kiss-on-white-background-96628552

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *