Sweet Saara!!!!!!!!

Saara Aallon ääni löi meikäläisen ällikällä jo vuosia sitten jolloin sain haastatella häntä Huomenta Suomi -ohjelmaan. On ollut ihanaa seurata kuinka hänen uransa on ottanut nyt giganttisen loikan eteenpäin matkalla maailmanluokan tähdeksi.

Reilut neljä vuotta sitten pyysin Saaraa mukaan Ihanat kuppikakut -kirjaan, jolla kerättiin rahaa Hope ry:lle. Saara oli heti valmis haasteesen kuin partiolainen, sillä hän on aina ollut ahkerasti mukana erilaisissa hyvämntekeväisyysprojekteissa. Kirjassa tunnetut suomalaiset pääsivät verioimaan kuppikakkuja. Lee Ehnqvist taikoi julkkisten toiveet reseptimuotoon. Saaran makuyhdistelmä oli vadelma ja valkosuklaa. Kirjan ilmestymisen aikoihin Saara oli juuri päässyt duetoimaan Jose Carreraksen kanssa ja nyt hän siis kilpailee Britannian X Factoryn voitosta. Go Saara go!!!

ihanat-kuppikakut

Kirjan on julkaissut Paasilinna ja ainkin Booky.fi:n sivuilta voit käydä tilaamassa kirjan itsellesi tai vaikka ystävällesi joululahjaksi. Saaran lisäksi mukana on mm. Sami Garam, Sanna Mämmi, Kirsi Salo, Lauri Karhuvaara ja Tuomas Enbuske versioimassa omia kuppikakkujaan. Kirjan tuotto siis lahjoitetaan hyvään tarkoitukseen eli vähävaraisten suomalaisen lapsiperheiden tukemiseen.

https://www.booky.fi//tuote/sanna_kiiski/ihanat_kuppikakut/9789525856712?gclid=CMG-je_t7NACFUbgGAodV2wK5g

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *