Syöpäsäätiön Kello viiden teellä ja yltä päältä oksennuksessa!

Syöpäsäätiön juhlatoimikunta järjesti tällä viikolla perinteisen Kello viiden tee -nimisen hyvätekeväisyystapahtuman. Klara Kivilahti on toimikunnan puuhanaisia ja hän pyysi minua mukaan tapahtumassa nähtyyn muotinäytökseen. Olen jo kahdesti aiemminkin noussut muotinäytöksen lavalle Syöpäsäätiön asialla, joten ”homma” oli tuttua.

14947482_10157744415770319_3372948321792894267_n

Näytöksessä oli sellainen tohina päällä, että unohdin täysin ottaa itsestäni kuvan niissä kahdessa upeassa asussa, jotka olivat päälläni. Minulla oli ylläni yksi asut Feminettistä sekä Janina F:n kokoelmista.

14993500_1478727872143595_3814211337178028425_n

Onneksi Syöpäsäätiö oli ottanut kuvia ja tässä näet Janina F:n oranssissa ilta-asussa Heidi Sohlbergin. Heidi on kyllä rohkea ja upea mimmi! Olen aina tykännyt hänestä, mutta erityisesti nyt ei voi kun hattua nostaa ISOSTI tälle naiselle kun hän jakaa oman taistelunsa meidän kaikkien kanssa.

takahuone

Takahuoneessa oli vauhti päällä. Klara koordinoi tilaisuutta rautaisella kokemuksella. Kaikki me mallit olisimme siis hyvissä käsissä.

bank

Kuvasin Bankin juhlatilaa lavan takaa nurkasta ja joka ikinen paikka oli täynnä! Hienoa, että hyvä asia liikuttaa ihmisiä!

juhla-asu

Upeita asuja nähtiin mallein yllä. Nämä asut ovat Kaarina K:sta. Lupaan yrittää etsiä muotinäytöksestä parempia kuvia. Itsestänikin olisi kiva nähdä joku otos ja katsoa miltä näytin:)

 

kortti

Tänään juhlittiin lasteni isää. Minun isääni juhlittiin jo viikko sitten. Olen hyvin onnekas, että lapsillani on niin hyvä ja osallistuva isä. Jaamme oikeastaan kaikki hommat tasan. Mieheni viettää hyvin paljon aikaa lasten kanssa ja heidän välisensä suhde on hyvin tiivis. Minun isäni oli myös hyvin osallistuva ja tasa-arvoinen ja siitä olen kiitollinen. Tämä päivä ei kuitenkaan ollut pelkkää juhlaa. Mies lähti aamun korttien ja kakkujen jälkeen Benin kanssa Hyvinkäälle isänsä luo julimaan ja minä lähdin tyttöjen kanssa heidän jalkapallotreeneihinsä. No, unohdin kotiavaimen kotiin. Menomatkalla Liv oksensi ja takaisin tullessa Liv oksensi. Tietysti olin myös unohtanut muovipussit ja rätit kotiin – tyttö kun oksentaa melkein aina:( Onneksi lasten pikuserkku toi meille vara-avaimen, että pääsin oksennuksessa yltäpäältä olevan Livin ja Main kanssa kotiin suihkuun ja syömään.

mai-halaa

Koko tämä viikko on ollut tunkkainen. Pplveni vihoittelee, koska sen lumpiosta on on irronnut pieni pala ja lisäksi minulle nousi kuume. Minulta hajosi myös kahdet talvikengät ja suosikkipusero. Yksi työkuvio junnaa paikallaan ja en ole jaksanut lukea opiskelujuttuja kuten olisi pitänyt. Lisäksi olen ärsyyntynyt ns. ystäviin, jotka soittavat vain jos he tarvitsevat jotain. Olen nukkunut huonosti. Poika on ollut jo toista viikkoa kipeä ja puhelinkin hajosi. Ja ai niin, Trumpista tuli presidentti. The only way is up! Välillä ei kyllä yhtään jaksaisi olla reipas, ei yhtään:(

Onneksi on lapset, mies ja Bowie eli tämä meidän oma porukka. Heistä saan voimaa. Ensi viikosta tulee hyvä viikko. Päätin juuri niin!

Hahaa: Some toimii! Sain juuri linkin kun olin jo postannut tämän blogini:

http://m.iltalehti.fi/viihde/20161108200024294_vi.shtml?orig_ref=http%3A%2F%2Flite.ampparit.com%2Fhaku%3Fq%3DSanna%2Bkiiski

Tuolla on kuvani:):)

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *