”Tappavinta on tunne tarpeettomuudesta…”- allekirjoitan tämän täysin.

Pitkät pyhät ovat ihanaa rentoutumisen aikaa vai ovatko? Halusin nostaa esiin pari loistavaa blogikirjoitusta, joissa kerrotaan siitä ahdituksesta mikä voi syntyä erityisesti kun on ns. perhejuhlien aika. Pystyn itsekin samaistumaan tuohon yksinäisyyden tunteeseen. Tai oikeammin siihen tarpeettomuuden tunteeseen: Kukaan ei kaivannut minua, en ollut kenellekään tärkeä. Nykyisin välillä ahdistaa kun lapset tarvitsevat minua koko ajan ja silloin yritänkin palauttaa mieleeni sen tunteen siitä kuinka kaipasin olevani tarvittu ja rakastettu.

https://mailife.fi/2017/04/16/yksinaisyydessa-tappavinta-on-tunne-tarpeettomuudesta/

sini

Olen nähnyt lasten saamisen jälkeen unta siitä, että minun mieheni jättää minut. Lapsia ei unessa meillä ole ja surenkin aina vain sitä siinä unessa enkä sitä, että mieheni lähtee. Olen terapiassa oppinut tunnustamaan sen tosiasian, että olen  vahvasti perhe-en niinkään parisuhdeihminen.

http://blogit.eeva.fi/rakkauttakanadabuutseissa/pitka-perjantai-vai-good-friday/

mia

Lasteni kummitäti Mia Halonen kirjoittaa niistä kriiseistä mitkä hänen elämässään ovat osuneet juuri esim. pääsiäisaikaan. Pitkät pyhät oikein alleviivaavat ja osoittelevat sitä ikävää oloa kun tuntuu, että kaikilla muilla on kivaa. No, kaikilla ei koskaan ole. Ihanaa, että sekä Maija että Mia osaavat noin hienosti eritellä tunteitaan ja puhua niistä avoimesti. Molemmat ovat selvinneet paljosta. Olen heistä ylpeä.

Jos sinä haluat olla ehkäisemässä yksinäisyyttä ja poistamassa sen tunnetta niin ilmoittaudu mukaan 20.4. järjestettävän Hyvän mielen lounaan vapaaehtoiseksi. Linkki ryhmään löytyy Facesta https://www.facebook.com/groups/558549941005869/?fref=ts

14991423_10153840348931809_1214084737033095646_o

Syksyllä tapahtuma keräsi ison joukon vapaaehtoisia avustajia. Itsekin sain olla mukana auttamassa.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *