Tervehdys sinne jonnekin tytöltä keltaisessa Choose Life- paidassa.

David Bowie, Leonard Cohen , Prince ja moni muu….Siinä listaa tänä vuonna menehtyneistä musiikin suurmiehistä, idoloeista, joiden kaikkien musiikia rakastin. Tänään heräsin uutiseen George Michaelin menehtymisestä, joka järkytti minua suuresti. Eihän se voi olla mahdollista? Ei myös George Michael, nuoruuteni suuri idoli! Eikö tämä kamala vuosi ikinä lopu!

gm_2

Geogge Michael oli minulle varhaisen teini-ikäni kaukorakkaus ja Whamin kaksikosta se, josta tykkäsin enemmän. Sain jopa äitini ostamaan minulle Choose Life -paidan -samanlaisen, joka oli Whamin videolla. Vasta myöhemmin ymmärsin, että kyseisestä lausetta käytettiin myös abortin vastaisessa kampanjassa, mutta minulle se oli Wham -paita. Paita on minulla tallessa yhä Kotkassa. Se oli ihana ja varmasti kallein vaate mikä minulla nuoruudessani oli.

George Michaelin sooloura myös kolahti minuun. Rakkauteni häneen ja hänen musiikkiinsa ei sammunut koskaan, vaikka jossain kohtaa minulle kävikin selväksi, että teinitytön haaveeni minusta rouva George Michaelina  ei tulisi koskaan toteutumaan:) Miehen julkisuuteen nousseet skandaalit eivät myöskään olleet minusta olleellsia sen rinnalla kuinka nerokasta musiikkia George teki.

http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-38435578

Tässä George Michale osallistui BBC:n Nenäpäivään autokaraoke-sketsin myötä.

http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-38435954

Ja tässä miehen musiikkia vuosien varrelta.

http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-38435571

‘Cause I gotta have faith
I gotta have faith
‘Cause I gotta have faith, faith
‘Cause I gotta have faith, faith, faith”

Lepää rauhassa.

 

 

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *