Viikkoni Muumilaaksossa tai ainakin Nipsuna!

Tällä viikolla on taas olo ollut kuin Nipsulla Muumilaaksossa: Vauhti ympärillä on niin kovaa, että ei meinaa perässä pysyä. Kun jatkoimme maanantaina Eeron kanssa täällä blogissa Eeron tarinan kertomista niin siitä alkoi jälleen huikea somevilinä. Someguru Sampo Kaulanen lähti mukaan haasteeseen ja nyt katsotaan koska joku ministeri tai kansanedustaja tarttuisi täkyyn. Jos ei muuta niin minä ja Sampo menemme tutustumaan vaikeavammaisen ihmisen arkeen vuorokauden ajaksi.

Viikkon mahtui myös juontohommia Radio Nostalgiassa ja jälkituotantoa Kiss Bang Loven tiimoilta, mutta isoin työasia oli 6.9. julkistettu Mumin Kaffe. Kyseessä on minun ideaani perustuva lastenkahvilakonsepti, johon sain mukaan ravintoloitsija Mehdi Younesin. Hän jalkautti ideani kahvilamuotoon ja sen jälkeen siitä innostui Moomin Characters. Nyt olemme yhdessä rakentamassa siitä Euroopan laajuista ketjua, jonka toivomme tarjoavan töitä erityisesti + 50-vuotiaille, kaikenikäisille äideille sekä maahanmuuttajille. Odotan innolla mitä tuleman pitää. Ensimmäinen Mumin Kaffe avataan Helsinkiin ensi kuun lopussa.

mumin-kaffe-logo-31

8.10. vietään Suomess rescuekoirien päivää ja silloin on asialle omistettu tapahtuma täällä Helsingissä. Meidän David Bowieta käytiin kuvaamassa tuohon tapahtumaan ja minulta pyydettiin samalla kuvia Bowien pelastuksen ajoilta Espanjasta. Minulla oli jotain, mutta ne olivat vasta ajalta kuukausia pelastuksen jälkeen. Nyt sain sitten sieltä kuvan, joka on otettu samana iltana kun Bowie vapautettiin hullulta omistajaltaan, joka yritti tappaa poloisen nälkään, janoon ja hakkaamiseen. Bowie on kuvassa pelastajansa Fernandon sylissä. Fernando on sankarini ja olen hänelle ikuisessa kiitollisuuden velassa, että hän näki vaivaa kuukausien ajan, jotta hän sai Bowien turvaan.

unnamed

Vaikeavammaisen Eeron tarina on poikinut minulle lukuisia yhteydenottoja vaikeiden asioiden kanssa kamppailevilta ihmisiltä. Kirjoitan huomenna teille muutamasta heistä. Sydäntä särkee kun tietää, että ei pysty yksin heidän ongelmiaan ratkaisemaan. Ehkä me yhdeessä täällä blogissa keksimme keinoja, joilla heidän tukaliin tilanteisiinsa löytyisi kuitenkin edes vähän valoa.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *