Yllätyksiä, juhlia ja ”muotikuvaus”!

Kuulun Leijonaemot ry:hyn eli erityislasten vanhempien yhdistykseen. Kaikilla meillä jäsenillä on erityislapsi eli erityisen ihana huollettava kotonamme. Monilla arki on raskasta, mutta Facebook-ryhmässämme vertaistuki pelaa ja huumori kukkii. Olen tutustunut moniin upeisiin naisiin Leijonaemojen kautta. Joistakin on tullut läheisimpiä kuin toisista ja joidenkin lasten elämää seuraa todella tarkasti. Yksi tällainen pikkuinen on Eevi. Olen tutustunut hänen äitiinsä ryhmän kautta ja sain kuulla, että äiti ja Eevi ovat tulossa Helsinkiin leikkaukseen. Leikkaus jännitti tietysti kovin ja mietin, että miten voisin piristää kaksikkoa ennen heidän koitostaan. Lapsen leikkauksen kyseessä ollessa jännitetään usein leikkauspäivään saakka, ettei lapsi vaan sairastu, koska varsinkin nyt pöpöt jyllää. Odottelu on siis jännittävää monin tavoin. Mietin, että millä saisin Eevin ja äidin ajatuksen muualle ennen leikkausta? Päätin koodata tutulleni Omena Hotelliin ja kysyä josko Eevi pääsisi äitinsä kanssa viettämään ”minilomaa” ennen Lastenklinikalle menoa. Tämä järjestyi suureksi ilokseni ja tytöillä oli superhauskaa! Eevi pääsi leikkaukseen ja kaikki meni hyvin. Kovasti terveisiä Eeville ja pikaista toipumista!

Eevi

Mekin olemme koko perheen voimin yöpyneet Omenassa ja se on kivan kompakti ja toimiva kokonaisuus jopa kolmen lapsen perheelle. Meidän lapsilla oli yhtä hauskaa kun Eevillä.

Eevi2

Mikäpä sen mukavampaa kun mennä leikkaukseen hyvin levänneenä:)

Balti2

Muistatko kun meillä oli sijoituksessa mastiffi-pittbull-kaikenmaailmansekoitus Balti. Baltikin on siis Espanjan rescue-koiria ja tuli meille 4 kuukautta vanhana. Nykyisin se elää unelmaelämää Petrin luona ja on kasvanut NÄIN isoksi. Apua! Balti oli mun sylivauva:) Kyllä se vielä minut muisti. Balti on maailman rauhallisin koira. Se on ehkä kooltaan iso, mutta sisältä kovin pieni ja suloinen.

402

Viikonloppuun kuului myös hyvän ystäväni Virpin 40-vuotissynttärit, joita juhlittiin Le Bonkissa. Hienot kemut!

40

Tarjolla juhlissa oli mm. kakkutikkareita! Oletko maistanut? Ne on ihan mun lemppareita eikä vaikeita tehdä kotonakaan.

Livmai

En osaa sanoa keneen tyttäreni ovat tulleet, mutta he halusivat järjestää muotikuvaukset tässä yhtenä päivänä. Mai stailasi heidät molemmat. Poseeraukset olivat myös tarkkaan mietittyjä:)

Livmai2

Tämä oli kuvista oma henkilökohtainen suosikkini! Kunpa itsekin olisi vielä täynnä samanlaista rajatonta luottamusta omaan itseensä kun nämä pikkunaiset:)

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *