Analoginen Aivokylpy
Analoginen Aivokylpy

30 vuotias valkoihoinen mies

Hei sinä 30 -vuotias valkoihoinen mies! Tiedätkö että olet nyt kuuminta hottia? Jos satut olemaan sopivan iän lisäksi hyvän näköinen, olet työelämän imun lisäksi kuumista kuumin treffikumppani.

Käytä tilaisuutesi jo tänään, sillä kymmenen vuoden kuluttua tilallesi on tullut uusi vuosikerta.

Muutama viikko sitten keskustelin pitkän tovin erään rekrytointialan asiantuntijan kanssa. Hän kiteytti tämän hetken toiveen seuraavalla tavalla:

”Kaikki asiakkaat haluavat palkata 30 -vuotiaan miehen.”

Hieno juttu, sillä tässä työllisyystilanteessa sellainen taitaa löytyä melkein kaikkiin vähänkään järkeviin paikkoihin.

On se toisellakin tavalla juhlaa olla 30 -vuotias. Kuten joku aikanaan laittamattomasti sanoi, niin sen ikäisenä kelpaa sekä 20 että 40 -vuotiaille naisille. Eli valinnanvara on paljon laajempi, kuin missään muussa iässä.

Luin juuri viime viikolla, että joku tyyppi oli kokeillut Tinderissä, miten saa treffejä sovituksi, jos pistää komean miehen kuvan oman kuvan tilalle. Kuulemma match oli sen jälkeen 100 % ja treffihalukkuutta oli todella paljon, vaikka keskustelussa käytti todella härskiäkin ja suorasukaista kieltä.

Tässä kun itse olen jo eri kisoissa, niin toivotan lykkyä tykö. Onni suosii rohkeaa ainakin vielä tänään.

Yksi vanhemman neuvo kuitenkin. Älä myy itseäsi halvalla. Kun olet kaikkein kysytyin tuote markkinoilla, kannattaa hinnoitella itsensä sen mukaan.

Me muut katselemme täällä kateellisena vierestä.

Tai ainakin niin voit uskotella itsellesi.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *