Analoginen Aivokylpy
Analoginen Aivokylpy

Säännöllistä seksiä saa lapsia hankkimalla

Törmäsin jossakin suureen uutiseen, että lapsia saaneilla pariskunnilla on takanaan keskimäärin 78 yritystä tulla raskaaksi. Eli sehän tarkoittaa, että seksittömyyttä valittavassa maassa luultavasti paras konsti saada seksiä, on yrittää ”hankkia” lapsia.

Ihan toinen näkökulma-asia ovat syksyn työmarkkinaneuvottelut, joista povataan kiihkeitä. Yleensä mietitään sitä, kuinka työntekijät malttavat pysyä lestissään omien vaatimustensa suhteen. Asiahan ei ole näin yksinkertaista.

Parasta olisi valita etujärjestöjohtajien jyrkimmät lausuntoautomaatit yhteiselle kaukolomalle jonnekin, missä tietoliikenneyhteydet eivät toimi ja palvelu pelaa täydellisesti. Se takaisi sen, että julkisuudessa ei suotta kärjistettäisi asioita kesken asiapitoisen keskustelun. Suurimmat ongelmat kun ovat viime vuosina syntyneet pikemminkin johtajien kuin duunareiden tölväyksistä.

Tässä tällä viikolla harmiteltiin myös sitä, kuinka USA jää pois Pariisin ilmastosopimuksesta. Olihan se nyt ihan luonnollinen juttu. Ei Pariisi ole USA:n osavaltio, joten ei USA:n ole mikään pakko tukea Pariisia. On paljon parempi, että vastahakoinen kumppani menee omille teilleen ja me eurooppalaiset ja kiinalaiset löydämme toisemme tässäkin asiassa. Uudet maailman navat kasvavat näin luonnollisella tavalla.

Elämä ja maailman tapahtumat ovat usein enemmän näkökulmakysymyksiä kuin ennalta määriteltyjä Pitää vain osata nähdä se mahdollisuus, mikä kaikkiin tilanteisiin liittyy.

Kommentit (1)

  1. Joku Toinen

    Johan on kumma, minulla on kolmen naisen kanssa onnistunut ensimmäisellä kerralla (tosin #2 johti aborttiin ja suhteiden katkeamiseen). Molemmat poikani voivat erittäin hyvin, minulla on jo kaksi pojanpoikaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *