Hanna Sumari
Hanna Sumari

Harmaa on kaunista – mutta ei ilahduta kaikkia

Kaupallinen yhteistyö: L’Oréal Paris

Kukapa sitä uskoisi, mutta sekä minulta että John Lennonilta on leikattu talteen hiuskiehkura samana vuonna. Eikö olekin tärkeä ja kiinnostava tieto! John Lennonin kiehkuran nappasi talteen saksalainen parturi vuonna 1966, kun hänen piti siistiä Beatles-tähden hiuksia How I Won the War –elokuvan kuvauksia varten. Minun kiehkurani talletti oma äitini, jonka saksien jäljiltä otsatukkani oli yleensä lempeästi vino. John Lennon oli tuolloin 26-vuotias maailmantähti ja minä 8-vuotias tytön tyllerö.

Eikö ole hauska tuo kirjekuori? Isälle on tainnut tulla siinä lentoliput jonnekin!
Eikö ole hauska tuo kirjekuori? Isälle on tainnut tulla siinä lentoliput jonnekin!

Minun hiukseni olivat lapsena aivan vaaleat, olin oikea pellavapää. Pikku hiljaa ne tummuivat maantienvärisiksi, eli kauniimmin sanottuna tummanvaaleiksi.

Hiuksiani on värjätty aina. Ensin oli punainen kausi, sitten musta ja sen jälkeen hiukseni ovatkin olleet sellaiset kuin nyt. Noin suurin piirtein.

Ihan lyhyet mustat hiukset mun päässä – oli kyllä helppohoitoinen kampaus

Musta kausi oli aika villi. Siihen kuului myös asteittainen hiusten lyheneminen pitkistä puolipitkien kautta aivan lyhyiksi.

Nykyinen väri ja malli onkin sitten viihtynyt päässäni viimeiset viisitoista vuotta. Muutama vuosi sitten hihkaisin riemuissani, kun hiusrajasta löytyi kaunis harmaa suortuva. Se oli jotenkin jännittävää. Sekunnin verran. Sitten ajattelin miltä näyttäisin harmaahiuksisena. Ei ole mun juttu. Joillekin se sopii kyllä todella upeasti. Esimerkiksi omalle äidilleni jolla on mustien hiuksien seassa tasaisesti harmaita ja lisäksi ohimoilla kaksi leveää harmaata raitaa. Minun ihon väriini ei harmaa sovi ollenkaan, eikä harmaita ole vielä tarpeeksi että se näyttäisi jotenkin coolilta. Joten jatkan hiusteni värjäämistä 🙂 Yleensä sen tekee kampaaja, mutta nyt L’Oréal Paris on tuonut meille plus 55 ikäisille ihan omat Age Perfect by Excellence -tuotteet jotka on tarkoitettu juuri meidän hiuksillemme. Hiukset ikääntyvät ihan kuten ihokin. Ikääntyneet hiukset tarvitsevat siis omat tuotteensa voidakseen mahdollisimman hyvin.

Tässä hukseni käsiteltyinä Age Perfect by Excellence värillä nro 6.03
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tässä kuvassa, jossa aurinko paistaa hiusten läpi, näkee kuinka tukkani häviää valossa! Siksi käytän tummaa väriä juurissa.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hyvin onnistunut väriväri ja lopputulos

Hiusvärien käyttö on helppoa. L’Oréal Paris Age Perfect by Excellence –pakkauksessa on kaikki mitä hyvään lopputulokseen ja helppoon värjäykseen tarvitaan: Värivoide, kehite, hansikkaat, värin tasaisessa ja helpossa levityksessä auttava levitysharja ja hoitoaine. Homma hoituu siististi. Ensin hanskat käteen, sitten värivoide puristetaan kehitepulloon ja aineet ravistellaan sekaisin. Pullon terävällä kärjellä tehdään hiuksiin jakauksia joihin levitetään väriä. Lopuksi väri harjataan levitysharjalla alas hiusten latvoihin saakka. Värin annetaan vaikuttaa puoli tuntia ja sitten vain pesu ja lopuksi hoitoaine. Hoitoainetta riittää vielä muutamaan pesuun värjäyksen jälkeenkin. (Hoitoaine on muuten aivan mielettömän hyvä – ystäväni ostaa välillä väripakkauksia, vain hoitoaineen tähden!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
L’Oréal Paris Age Perfect by Excellence värivalikoima on laaja. Jos epäröit kahden värin välillä, valitse vaaleampi
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pakkaukseen kuuluu värivoide, kehite, hoitoaine, levitysharja ja hansikkaat.
Värin levitystä helpottava harja on mainio juttu! Sillä saa värin hyvin ohimoille ja latvoihin.

Minun tyvikasvuni peittyi hyvin ja väri on kestänyt hiuksissani nyt kolme viikkoa. Eli erittäin hyvin! Sävy jota käytin oli numero 6.03 ja toimi kiharoissani just nappiin! Tukassani on raitoja ja kiharani heiluvat tuolla jossain ilmassa. Jos hiusten tyvi on vaalea, näytän siltä kuin minulla ei olisi tukkaa ollenkaan. Siksi värjään tyven aina vähän tummemmaksi kuin mitä latvat ovat. Latvat taas vaalenevat auringossa itsestään. Pian alkaa taas kesätyöni, eli Suomen kauneimpien kotien metsästys ja kaikki kesän ja kevään juhlat. Hiukset tarvitsevat väriä ja hoitoa.

Age Perfect Excellence on ensimmäinen kaunistava väri ikääntyneille, harmaille hiuksille. Ainutlaatuinen kerrostettu vivahdeteknologia mukautuu ikääntyneiden hiusten sävyihin, ja luo värin, joka on täynnä harmonisia kontrasteja.
Se on voidehiusväri, joka on suunniteltu ikääntyville, hauraille harmaille hiuksille. Uudenlainen teknologia peittää harmaat kerroksittain, eikä jätä näkyvää juurikasvua. Tuloksena kaunistava väri ja täyteläiset, paksumman näköiset hiukset.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
harmaa on kaunista – mutta ei sovi ja viehätä kaikkia

Jos värjäys kiinnostaa niin tiedossa on kaksi hyvää asiaa: Sokoksissa on ensi viikolla (23.5. – 29.5.) nyt hyvä tarjous, jonka voi hyödyntää vaikka kevään juhlakautta silmällä pitäen: Ostaessasi 2 L’Oréal Paris –hiustuotetta, saat kaupan päälle 15€ arvoisen trendikkään ”takkuharjan” eli siis hiusten selvitykseen tarkoitetun hiusharjan.

Lisäksi minun blogini ihanilla lukijoilla, eli sinulla, on mahdollisuus voittaa L’Oréal Paris -hiustenhoitopaketti jonka arvo on yhteensä 50,67€. Paketti sisältää:

Elvital 400ml Color-Vive shampoo värjätyille hiuksille
Elvital 400ml Color-Vive hoitoaine värjätyille hiuksille
Elvital 200ml Color Vive hoitoainesuihke
Elvital 300ml Color-Vive hiusnaamio värjätyille hiuksille
Elvital 100ml Extraordinary Oil hiusöljy kaikille hiustyypeille
Elnett 75ml Satin Precious Oil voimakasta pitoa antava hiuskiinne kuiville ja vaurioituneille hiuksille
Elnett 250ml hajusteeton erittäin voimakas
L’Oréal Age Perfect by Excellence -hiusväri (sävy valintasi mukaan)

Minun hulluin hiustyylini on ollut toispuoleisesti leikattu musta tukka, josta ei (onneksi) ole kuvaa saatavilla. Kerro mikä on sinun hulluin hiuskokeilusi ja mitä nyt toivoisit hiuksiltasi. Kirjoita vastauksesi blogin kommenttikenttään, täytä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään ja olet mukana arvonnassa! Kilpailuaikaa on 25.5. asti.

Joku onnekas maksoi John Lennonin hiuskiehkurasta 25.000 puntaa. Mietin tässä mikä mahtoi olla hiusten kilohinta… Arvaan että kaikki lukijani ovat nyt kilvan huutamassa minun vuonna -66 leikattuja hiuksiani, mutta ilmoitan jo nyt, että säästän niitä vielä – ne ovat vanhuuden varani ja ne huutokaupataan huutokauppakeisarin toimesta, kun jään eläkkeelle. Joten pysykää kuulolla!

Ja lopuksi – viime viikon arvonnassa L’Oréal Age Perfect –ihonhoitopaketin voitti Ulpu! Onnea! Sinuun ollaan yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiin. 

Hanna

Kommentit (25)

 1. chip

  Auts, mulle leikattiin just eilen toispuoleiset lyhyet hiukset 😀 Onhan ne vähän hurjemmat kuin tavallinen luukkini, mutta itse tykkään. Tyttäreni tyrmäsivät täysin 😀

 2. Tea

  Olen aina ollut vähän varovainen hiusteni suhteen. Hulluin tekoni oli niiden aivan lyhyeksi leikkaaminen, joka ei sopinut minulle ollenkaan. Värjäykset ovat jääneet kolmeen kertaan, raitoja on kuitenkin ollut useamman kerran. Hiukseni ovat olleet luonnostaan melko vaaleat, joten harmaantuminen ei paljoakaan erotu. Ne ovat myös tapuisat, mutta eivät kuitenkaan tarpeeksi. Haluaisin pehmeät kiharat, jollaiset mielestäni sopivat kasvojeni muotoon sekä värjäyksellä vähän elävyyttä niihin.

 3. paula kupiainen

  Paula.
  Kirjoittelin aiemmin,lähetän sähköpostiosoitteen varmennuksen,taisi tulla pieni virhe.
  Lämmintä päivää kaikille!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.