Hanna Sumari
Hanna Sumari

Ikääntynyt ihoni

Kaupallinen yhteistyö: L'Oréal Paris

L'Oréal Age Perfect & Age Perfect Golden Age -ihonhoitosarjan tuotteissa on pionia ja iristä
L’Oréal Age Perfect & Age Perfect Golden Age -ihonhoitosarjan tuotteissa on pioni- ja iirisuutetta. Rakastan pioneja ja iiriksiä!

Olen miettinyt paljon ryppyasioita. Omat rypyt eivät ilahduta, mutta toisten rypyt ovat kauniita. Olen päätellyt tämän johtuvan siitä, että omia ryppyjä näkee harvakseltaan, koska sitähän katsoo itsestään ulos eikä itseään. Ja kaikki tiedämme ne ahdistavat hetket, kun näkee oman kuvajaisensa vahingossa ja yllättäen jostain peilistä tai muusta heijastavasta pinnasta! Uuuh! Miten se voikaan olla niin hullun kamalaa! Monesti on kyllä niin, että se keskittynyt ilme kiinnittää enemmän huomiota, kuin mikään ryppy. Ja tämä taas johtuu peili-ilmeestä. Kun katson itseäni peilistä nostan aina hiukan kulmiani ja suupieliä. Pikainen kasvojen kohotus siis.

Kuitenkin ryppyjä tulee. Ihan kaikille. Ja jos ei niitä viisi-kuusikymppisellä näy, niin henkilö näyttää kyllä oudolta.

Minusta ikäiseni (täytin juuri maanantaina 58 vuotta) ihmisen ihon kauneuteen ei vaikuta niinkään rypyttömyys, vaan heleys, terveys ja joustavuus. Että saa pidettyä ihon raikkaan värisenä ja notkeana ja tietysti ilman mitään ihosairauksia ja ihottumia (joita minulle tulee helposti talvella suupieliin) on se juttu. Iho tarvitsee siihen paljon kosteutta, vitamiineja ja terveellisiä elämäntapoja. Ihoa on vahvistettava ja hoidettava säännöllisesti. Vuosi vuodelta tarvitsen voiteiltani enemmän, etten tunne kiristävää tunnetta iholla. Monet ennen hyväksi havaitut voiteet eivät enää riitä.

L'Oréal Paris Age Perfect
L’Oréal Paris Age Perfect

Ilahduin kun sain testattavakseni L’Oréalin Age Perfect Golden Age –tuotteita, jotka on suunnattu ”erittäin ikääntyneelle iholle” – ihonihan on juuri sitä! Erittäin ikääntynyt. Ja toivottavasti ikääntyy vielä pitkään. Elämä muuttuu vaan kokoajan hauskemmaksi, vaikka en voikaan liittyä siihen suureen joukkoon viisaita naisia, jotka hyväksyvät itsensä nyt iäkkäämpinä sellaisina kuin ovat.

Aamu alkaa hyvin, kun naamanahkaa ei kiristä muu kuin hymy ja nauru!
Aamu alkaa hyvin, kun naamanahkaa ei kiristä muu kuin hymy ja nauru!

Toki olen välillä armollisempi itselleni, mutta tehtävää oman pään kanssa on vielä. Katsoin juuri netistä Teemu ja supertähdet –ohjelmaa. Jakson isäntänä oli Mika Häkkinen. Miten ihana tyyppi! Ja kuinka viisaita hän puhui siitä kaikesta mikä elämässä on oikeasti ja todella tärkeää. Meikäläinen se lipsahtelee vähän väliä suremaan jonninjoutavia asioita. Äitienpäivänä kyllä katsoin kuvaa kolmesta tyttärestäni ja ajattelin, että voi Luoja kuinka onnekas olenkaan. Kolme ihanaa, tervettä lasta, joihin on hyvät välit. Niin suuri onni että melkein hävettää. Se mikä iän myötä minussa on muuttunut on kasvanut pinna. En enää hermostu ja kimmastu kuten ennen. Ja jaksan odottaa asioita, tapahtumia, ratkaisuja.

Epäilen etten koskaan jää eläkkeelle, mutta jos olen niin onnekas, tiedän mitä tekisin: Menisin maailmanympärimatkalle, kävisin teatterissa joka viikko, juoksisin taidenäyttelyissä, ajaisin autolla kovaa, jossain missä se on luvallista, tutustuisin ihmeellisiin ihmisiin, jotka kertoisivat minulle ihmeellisiä asioita. Hoitaisin meidän puutarhaa ja kasvattaisin herkkuja omassa keittiöpuutarhassa. Kävisin neljä kertaa vuodessa joogaamassa jossain lämpimässä maassa rannalla…voi vitsi! No tähän taisikin tulla ”jos voittaisin Lotossa” -lista eikä ”mitä tekisin eläkkeellä” -lista!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joka tapauksessa elän nyt parasta ikääni. Moni nuorempi voi ajatella että hui hai – kunhan puhut, vanha ihminen. Mutta kyllä se niin on, että kaikki muuttuu vaan paremmaksi koko ajan. Ja hyvä niin, sillä minulla voi olla vielä 30 vuotta edessä! Ajatelkaa mitä kaikkea voinkaan vielä kokea!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Parasta siis pitää itsensä ja ihonsa hyvässä kunnossa. Päivävoide, yövoide ja seerumi ovat ihonhoidon perustuotteet.

L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age Day on vahvistava päivävoide. Sen luonnolliset roosat väipigmentit kaunistavat ihoa ja tekevät siitä heleän värisen. Voide kostetuttaa tehokkaasti, niin ettei sitä kiristä.

L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age Night -yövoide sisältää neo-kalsium-ainesosaa ja auttaa ihon suojamuuria vahvistumaan yön aikana. Aamulla iho on levänneen tuntuinen ja kosteutettu. Arvostan sitä, että purkin etiketissä lukee NIGHT mustalla pohjalla niin, että sen erottaa ilman silmälaseja.

Sekä yö- että päivävoiteen alle laitan seerumia, jossa on kauniita roosan värisiä hippusia eli mikrohelmiä. Mikrohelmet yhdistyvät emulsioseerumissa kalsiumin vahvistaviin ominaisuuksiin ja tuloksena on ihanasti kosteuttava seerumi L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age Day Fluid lotion. Seerumia on todella miellyttävää levittää ja se imeytyy hyvin, eikä jätä iholle minkäänlaista kalvoa.

Seerumin koostumus on miellyttävä ja se imeytyy hyvin jättämättä kasvoille minkäänlaista kalvoa
Seerumin koostumus on miellyttävä ja se imeytyy hyvin jättämättä kasvoille minkäänlaista kalvoa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voin lämpimästi suositella näitä kolmea tuotetta, niiden hyvien ominaisuuksien takia. Pidän myös tuotteiden pakkauksista, purkit on kauniit ja kestävät ja ne laittaa mielellään kylpyhuoneen hyllylle. Tuotteissa on myös miellyttävä mieto tuoksu ja ne ovat edullisia.

Nyt yhdellä teistä, ihanat lukijani, on mahdollisuus voittaa itsellenne L’Oréal Age Perfect –ihonhoitopaketti, jonka arvo yhteensä 50,85 €. Paketti sisältää kolme tuotetta:

Age Perfect 50ml Golden Age Day vahvistava ja kaunistava päivävoide
Age Perfect 50ml Golden Age Night vahvistava ja kaunistava yövoide
Age Perfect 125ml Golden Age Day Fluid lotion kosteuttava emulsioseerumi

Kirjoita blogini kommenttikenttään (ei siis Facebookiin, vaan tähän blogin alle) mikä ikääntymisessä sinusta on parasta sekä mitä tekisit jos aikaa ja rahaa olisi rajattomasti käytössä?  Kilpailuaikaa on 18.5. asti eli viikko ja arvon palkinnon kaikkien vastaajien kesken.

P.S. Näiden tuotteiden mainoskasvona on muuten Jane Fonda. Ihailen häntä suuresti hänen rehellisyytensä ja avoimuutensa takia. Hänen elämänkertansa on todella kiinnostava ja siis hänen elämänsä on ollut huikea. Olen saanut omaan kappaleeseeni hänen signeerauksensa, kun hän kävi Suomessa markkinoimassa kirjaansa. Hän oli uskomattoman kaunis ja karismaattinen. Kiinnitin huomioni hänen käsiinsä, jotka ovat aivan kuin hänen isänsä Henry Fondan kädet. Kun pyysin signeerausta, olisin halunnut sanoa vaikka mitä, mutta kaikki kaatui häkellyttvään ujouden puuskaan! oh dear, miten hölmöä!

Ihanaa kevätpäivää sinulle! Muista osallistua kilpailuun!

Hanna

Kommentit (25)

 1. Coziness

  Hei. Ikääntymisessä parasta on seurata lasten elämää, onnellisena jo lapsenlapsistakin. Olen juuri täyttänyt 50vuotta ja tunnen olevani sama epävarma etsijä kuin parikymppisenäkin, ehkä jotenkin vain osaan hallita tilanteet paremmin nyt iäkkäämpänä niin saattaa tulla vaikutelma varmasta ja viisaasta viiskymppisestä kuten tässä iässä kaiketi kuuluisikin olla:)
  Jos oli rahaa ja aikaa rajattomasti niin luultavasti antaisin lapsille ja perheelle niin paljon kuin vain voisin, kumpaakin. Mies kaiketi ja onneksi, voisi hieman pidätellä jotta voisi itseäänkin hemmotella ja nauttia vaan. Juurikin tulin kolmannesta kasvohoidosta, ikinä, ja näitäkin käyntejä pitänee lisätä.
  Kiitos blogistasi, uskon siihen kun kirjoitit ettet valehtele näistä tuotetestauksista.

 2. Anneli

  Hei! Ikääntymisessä parasta on sinuiksi tuleminen itsensä kanssa ja sitä kautta armollisempi suhtautuminen sekä itseen että muihin. Kauneutta voi ihailla tuntematta kateutta, ja voi että esteetikkona janoankin kaikkea kaunista! Jos rahaa olisi rajattomasti käytössä, muuttaisin ainakin talviksi lempeämpään ilmanalaan, koko kroppani janoaa lämpöä ja aurinkoa! Hoidattaisin itseäni säännöllisesti erilaisilla hoidoilla ja hieronnoilla. Ah että tuleekin ikävä Goan-matkoja… Kiitos ihanasta postauksesta, olen jo pitkään aikonut kokeilla noita Age Perfect -tuotteita, ja nyt kun seerumini ja voiteeni alkavat vedellä viimeisiään, aion se tehdä! Lämpenevää kevättä ja ihanaa kesää!

 3. hanna sumari

  Hei Anneli!
  kiitos palautteestasi – tuli kivaan hetkeen, koska juuri nyt mä en ole yhtään armollinen itselleni. Muille kyllä. On muuten totta että on hauskaa ihailla nuoria kauniita ihmisiä. Ne hupsut kun ei ymmärrä ollenkaan kuinka upeita ovat. Ja vanhoja myös.
  Suukkoja
  Hanna

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.