Kaksi inhokkia on mun kaksi suosikkia!

IMG_8261

Kahta asiaa on haukuttu ylen määrin somessa. Trikoita housuina ja ripsien pidennyksiä. Minä tykkään molemmista.

Trikoot on ihanat, mukavat, hyvän näköiset ja litistävät iloisesti löysää kudosta piukkaan hölskymättömään olomuotoon. Nahkalegginsit on parhaat. Kesällä, kun kuvataan Suomen kaunein koti –ohjelmaa aion loikkia leoparditrikoissa, nahkatrikoissa ja farkkutrikoissa – vähintään.

Sitten ne ripsien pidennykset! Paras meikkivinkki ikinä! Menet hoitolaan pötkötät pedillä tunnin tai puolitoista, parhaassa tapauksessa syvässä unessa, ja kun heräät sinulla on kauniit, tuuheat, kaarevat ja pitkät ripset. Sen jälkeen heräät niin jokaisen aamuna 2-4 viikkoa! Voiko olla parempaa? Aamulla ei tarvitse tehdä muuta kuin pestä kasvot ja laittaa huulipunaa.

Ripsetkin ovat merkkituotteita. Xtreme lashes on maailman tunnetuin ripsimerkki. Aika hauskaa, että ripset voivat olla merkkituotteita kuten laukut – vaikka logo ei silmäkulmassa vilkukkaan. Ja oikeastaan parasta hyvissä ripsissä on se, että ne näyttävät omilta pitkiltä ripsiltä. Jokainen karva on ohut ja kevyt ja ne liimataan yksitellen omiin ripsiin kiinni. Mitään liimakökkäreitä ei saa tuntua saatikka näkyä. Ripset täytyy myös kiinnittää niin, ette ne sojottele minne sattuu ja vaikka niitä alkaa putoilla (koska omia ripsiä putoaa ja niissähän ne ovat kiinni) niin rivistön täytyy näyttää kivalta. Loppuvaiheessa voi käyttää ripsiväriä paikkaamassa tilannetta. Ripsien tekijän on syytä olla kauneudenhoitoalan ammattilainen, ettei satu mitään vahinkoja, silmä on kuitenkin aika tärkeä elin.

IMG_6637

Yhtäkaikki trikoot ja ripset on mahtava juttu. En luovu kummistakaan. Pointti lienee siinä kuinka kumpiakin käytetään.

Seuraavat trikoot jotka laitan jalkaani ovat kuitenkin treenitrikoot. Aamulla varhain menen joogaan!

Rips räps

Hanna

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *