Kolme virhettä vaatekaappini sisällössä

 

Yhtenä päivänä pari kuukautta sitten sain vaatekaappiraivarin. En enää kestänyt sitä että vaatteet, joita en koskaan käytä vievät kaapissa tilaa. Kohtuullisen tyhjä vaatekaappi on unelma. Mutta pointtihan on siinä, että sitten kaiken tulisi sopia kivasti yhteen. Muotiblogeissa on tasaisin väliajoin erilaisia ohjeita siitä, mitä jokaisen vaatekaapin pitäisi sisältää ja kuinka sisältöä yhdistellään tyylikkäästi. Voin taata jo heti kättelyssä, etten koskaan ikinä missään olosuhteissa pääse sellaiseen tilanteeseen.

Virhe numero yksi

Kenkien hamstraus

Kengän numeroni on 41,5 En sano että se on iso, koska se ei ole. Se on sopiva. Sen sijaan Suomi on pieni maa ja täältä on vaikeaa löytää kenkiä 41,5 kokoiseen jalkaan. Tai siis kyllä niitä löytyy, mutta joku ajattelee, että 41,5 kokoiseen jalkaan ei haluta laittaa super näyttäviä kenkiä. Väärin. Juuri niitä minä olen halunnut ja myös ostanut jokaisen parin jonka olen löytänyt sekä Suomesta että muualta. En tykkää enää korkokengistä. Ne on jotenkin teennäiset. Tuntuu ihan pimeeltä kävellä joissain kengissä joissa on piikki kantapään alla ja terävä kärki, kun varpaat on oikeasti leveät. Olen korkkareiden sijaan alkanut hamstrata tennareita. Se on ihan yhtä hullua.

Virhe numero kaksi

Juhlapukujen hamstraus

Matkustin yhteen aikaan usein Jenkeissä ja sekosin jotenkin sikäläisissä vaatekaupoissa. Ostelin juhlavaatteita. Hillittömän hienoja mekkoja suuriin juhliin. Ne eivät maksa siellä mitään ja valikoima on huima. Luulin olevani joku Sex and the Cityn Carrie. Eihän siinä mitään mutta kun en koskaan käy juhlissa. Ainakaan iltapukujuhlissa. Juhlapuvuille kyytiä!

Virhe numero kolme

Kauniiden rintsikoiden hamstraus

Aina, kun menen alusvaatekauppaan ostoksille, ostan ihanuuksia. No ei siinä mitään, mutta mitä nainen oikeasti tarvitsee? Mustat, nudet ja valkoiset T-paitaliivit. Ja sporttiliivit. Ihanuuksia myös – huvin vuoksi. Mutta kertokaa se vaate jonka alla voi asustaa huima määrä pitsiä ja koristeita? Niitä on lopulta aika vähän. Sen sijaan harva se päivä on tarvetta tuolle tylsälle kolmikolle. Mutta miksi tulen kaupasta ulos ilman perusjuttuja ja laatikko pursuaa ihanuuksia? (Turhuuksia – that is)

 

Kaapista lähti henkilöautollinen vaatteita ja kenkiä kiertoon. Ulalllaaaa se on ihaaanaa! En silti voi kuvata vaatteitani ja antaa neuvoja mitä siellä pitäisi olla. Välillä kun on pakko olla hulluna värejä ja välillä taas maistuu musta t-paita ja mustat farkut. Klassisuus on mulle vähän liian tylsää, vaikka muilla voin sitä ihaillakin.

Onko sulla kaappi kunnossa ja kierrätätkö vaatteita, vai saatko kaapin pysymään järjestyksessä vaikka se on täynnä?

Love

Hanna

 

Kommentit (4)
 1. Oletko tutustunut Remonte Dorndorff -merkkisiin kenkiin? Joskus ostin yhdet, mulla tosin on pieni jalka, mutta myyjä sanoi että se merkki on keskittynyt tekemään isompiakin kenkiä, ja niinpä mulle kävi heidän koossa 36, mitä jalkani ei kyllä oikeasti ole. 😉 Parhaimmat, kauneimmat ja mukavimmat kiilakoroiset kesäsandaalit mitä mulla on koskaan ollut. <3

  1. hannasumari
   22.5.2016, 09:46

   Kiitos Tiina vinkistä! En ole – otan selvää ja tutstun <3

   Hanna

 2. Koti meidän
  22.5.2016, 10:45

  Tätä lukiessa tuli hyvä mieli. Sinä vaikutat ihmiseltä, jolla energiaa piisaa ja mainioita juttuja! Minä olen tyytynyt juurikin tuohon luottokolmikkoon ja monesti miettinyt, olenko supertylsä. Tennarihulluus minuun iski pari vuotta sitten. Ne on niin ihania. Samoin varvastossut! Aurinkoiset Unelma -terveiset Längelmävedeltä! Kesä Tuija

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *