Tanssii allien kanssa

Sunnuntain tanssit ovat takana ja cha cha cha on edessä. Sunnuntai-illasta lähtien meidän tanssista on tulvinut kaunista ja koskettavaa palautetta kaikkia reittejä pitkin niin paljon, etten voi edes uskoa sitä todeksi. Kiitos, kiitos kiitos!

Osa palautteesta on koskenut tanssipukuani. Sitä on sekä kiitetty, että moitittu. Itselläni ei ole mitään käsitystä siitä, millainen puku on tanssille eduksi, enkä ota kantaa asiaan koska se on aivan turhaa. Sunnuntai meni jo.  Mutta naisten ulkonäkösekoiluun sen sijaan otan kantaa.

Pukupalautteessa on myös joko suoraan tai vihjailevasti huomauteltu ’alleista’ eli olkavarren veltosta ojentajasta, joka liehuu tanssiin tiimellyksessä käsien ollessa ojennettuina sivuille.

Kuva: Kaisa Virtanen/ Naiselo45+
Kuva: Kaisa Virtanen/ Naiselo45+

Ensinnäkin vihaan koko alli-keskustelua ja myös sanaa allit. Se nyt vaan on niin, että kun iho iän myötä menettää kimmoisuuttaan, niin ojentajan täytyisi olla varsin epänaisellisissa mitoissa, ollakseen pinkeä, kun kädet ovat ojennettuina sivuille. Voin sanoa, etten välitä siitä paskaakaan! Heilukoot! Että pukeutuisin loppuelämäni pitkähihaisiin vaatteisiin, vaan siksi etten ole enää nuori. No way! Jos jännitän käsivarteni, ei siellä mikään heilu. Se olisikin aika hienon näköistä tanssiessa! Jäykästi rentoako? Olen kärsinyt jos jonkin sortin ulkonäkötuskista koko elämäni ajan, mutta että vielä alkaisin itkeä jotain hilluvia ojentajia, niin no thank you. Sille tielle jos lähtee, ei mene aikaakaan, kun jo joutuu verhoamaan itsensä telttaan ja käyttämään naamiota. Joku kohta on yhtenään paljastamassa, että parasta ennen -päivä meni jo!

Kuva: Kaisa Virtanen/Naiselo45+
Kuva: Kaisa Virtanen/Naiselo45+

Myös kainaloni ja puvun olkaimien väliin jäi kuulemma kauhea pehmeä löllerö. Se on muuten aivan totta, paitsi että se on ihana pehmeä löllerö, joka tulee ihmiselle, mutta ei mallinukelle. Olen ihminen. Mussa on kaikenlaisia kohtia. Ihmisissä on.

En pahoittanut siis mieltäni näistä kommenteista ollenkaan, mutta hei, kannattaa nauttia elämästä ja välittää oikeista jutuista. Asioista joilla on merkitystä.

Arvatkaa muuten onko mun cha cha cha –puvussa hihat?!

Suukkoja babet!

 

 

Kommentit (98)
 1. Eija Rantanen
  21.2.2017, 21:05

  Juurikin näin. Tapasin viime kesänä 70 v ystävättäreni joka oli kääriytynyt helteellä huiviin ja pitkiin hihoihin. Ihmettelin että oletko tulossa kipeäksi vai mikä on kun helteellä on noin paljon päällä? Hän vastasi että ” oota vaan kun olet mun ikäinen..mitään paikkaa ei voi näyttää julkisesti kun kaikki on niin rypyssä ja roikkuu!” Ajattelin että voi herttileijaa….jättäähän elämä jäljet! Ylpeänä kannan vahvoja käsivarsiani jotka suoriutuvat tehtävistä mutta roikkuvat tanssiessa tai halatessa. Anna palaa ylpeänä….

  1. Aikuinen nainen Tiina
   22.2.2017, 10:26

   Hienoa Hanna. Olet Aikuinen Nainen täydessä merkityksessä. Olet aidosti tyylikäs. Nautit elämästä ja saamistasi uusista kokemuksista. Meitä on monia, jotka voimme vain ottaa sinusta mallia, vaikka itse olenkin nuorempi. Ei voi kuin olla ylpeä sinusta. Näytät meille hyvää tietä, elämästä nauttimisesta. Kukaan ei ole ikuisesti nuori. Kaikki ei mitenkään, vaikka miten yrittäisi edes yllä lähellekään sinun tasoasi ulkonaisilta ominaisuuksiltaan. Aurinkoista kevättä sinulle.

 2. Päivi oksanen
  21.2.2017, 21:13

  Hyvä Hanna☺ja ei muuta ku eteenpäinihanaa viiniä Sinulle. ….

  1. Pirjo Lyytinen
   23.2.2017, 01:44

   Hyvä Hanna , hyvältä näytit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *