Hanna Sumari
Hanna Sumari

Terveisiä kuvausreissulta Yyteristä!

Hei! Terkkuja Yyteristä! En ole koskaan aiemmin nähnyt tätä tolkuttoman ihanaa hiekkarantaa!

IMG_1161

Tulimme tänne myöhään eilen Illalla  ja söimme illallisen hotellissa (nam nam siikaa) Puolilta öin mentiin rantaan. Tuli teiniajat mieleen, sillä mukana oli iso kassi, jossa oli kuohuviiniä. Silloin joskushan Marikassiin pakattiin viinipullot ja villapaita ja lähdettiin…noh jonnekin. Vaikka rantaan vähän juhlimaan. Taivaanranta oli kuin japanilainen akvarellimaalaus. Oli ihan huippuhienoa. Ja olihan mulla syytä pineneen juhlintaan, koska kun maantai vaihtui tiistaiksi niin se vaihtui samalla 19:ksi hääpäiväkseni. Sulho on muualla juuri nyt, mutta kuitenkin sydämessä. Hilluttiin siinä sitten tunti ihanassa valossa mutta kylmähän rannassa oli kuitenkin ja aika pian olin jo unten mailla.

11751138_10152920134517539_1421571528_n

Aamulla aurinko herätti ja tuntui kuin tulisi hieno päivä. Vedin aamutreenin hotelllin kuntosalilla. Siitä tuli superhyvä mieli ja olo tietysti myös.

IMG_1148

Ja sitten oli ihan pakko mennä uimaan, vaikka matalan rannan pitkä kahluumatka kylmässä vedessä hirvitti. Kuinka ihanaa olikaan kävellä paljain jaloin pehmeässä hiekassa! Painaa kantapää syvälle viileään hiekkaan ja veeeenyttää jalkapohjaa ja varpaita jokaisella askeleella. Uinti kannatti, kuten aina. Oli vesi kylmää tai ei.

toi valkoinen piste olen mä.  Milla bongas  ja kuvasi mut hotellin ikkunasta!
toi valkoinen piste olen mä. Milla bongas ja kuvasi mut hotellin ikkunasta!

IMG_1168

Nyt jo vilkutan Yyterille ja edessä häämöttää kolmen ja puolen tunnin ajo johon sisältyy lossimatka. Lossit kuuluvat Suomen kesään kuten mansikat!

Iloa päivään! Mene uimaan!

Hanna

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.