Hanna Sumari
Hanna Sumari

Ulkonäköpaineita ja ratkaisu

Terveisiä pohjoisesta. Maanantai ja tiistai Oulussa, tänään Rovaniemellä. Oulu oli aivan huippu, koska hotellihuoneessa oli taikapeili. Myös hississä oli taikapeili, mutta erilainen.

IMG_0882

Kuvausvaatteita sovitellessa katsoin peiliin ja – voi tavatonta – olin niin tyytyväinen! Ihan hyvältä näytti. Sitten reipppaasti maskiin edelleen hyvillä fiiliksillä. Sandra laittoi nassun kuntoon, hyvä mieli jatkui. Sitten hotellin hissiin ja PAM! Hissin peilissä oli aivan erinäköinen tyyppi, kuin oman huoneen peilissä. Naama näytti kurttuiselta ja kurjalta, pers leviältä, jalat pätkiltä ja keskivartalo omena-vartalon perusmuotilta. Ärsyttävää. Hyvä fiilis valui hissin lattialle. Kuudennessa kerroksessa hissiin loikkasi pitkäsäärinen hyväntuulinen donna, ykkösessä hissistä pyöri ulos ryppyinen pallero.

Miten typerää. Päätin palauttaa mieleeni hotellihuoneessa näkemäni peilikuvan ja pitää kiinni siitä. Oikein hyvä juttu ja varsin helppoa, sillä ihminenhän ei näe itseään, vaan katselee itsestään ulospäin. (Se se on hyvä suunta muutenkin. Sisäänpäinkin on hyvä katsella aika ajoin kyllä) Samalla ymmärsin, mikä on naisen tärkein hankinta. Hoikentava peili. Ilman muuta. Ja joka päivä sen edessä kekkulointi olkoon naisen jokapäivänen itsetuntojooga.

Kiitän Oulua (joka saattaa olla Suomen kaunein kaupunki) tästä oivalluksesta.

Suukkosia kauniiseen päivään

Hanna

P.S. älkää alkako puhua mistään mikä liittyy pinnallisuuteen, ulkonäön epätärkeyteen tai muuta vastaavaa höpinää. Hoikentava peili on must. Haluan näyttää hyvältä. Sori. Amen.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.