Hanna Sumari
Hanna Sumari

Varastettu päivä

Eilinen oli kuin silkkiä vaan! Ihania ihmisiä, hyviä uutisia ja herkkuja koko päivä.

Saunapilates ja Bistro Le Marché

Aamulla ensimmäiseksi menin Tiina Vainion uuden kirjan, Saunapilates, julkkareihin. Tilaisuus järjestettiin Hietalahden kauppahallissa jonne Stiina Kuisma on avannut Le Marché nimisen bistron. Olen kirjoittanut joskus ruokaan liittyvän jutun Stiinasta ja syönyt hänen tekemäänsä ruokaa. Voin sanoa, että se on vertaansa vailla! Ja niin oli kirjajuhlan aamiainenkin. Ihana ja raikas, kevyt ja terveellinen hyvän mielen aamupala.

IMG_7831

Tarjolla oli myös mustikkamuffinseja ja kaura-porkkanakeksejä, jotka kirjailijatar oli itse leiponut omilla resepteillään, jotka löytyvät kirjasta. Tiinalla on keliakia ja ohjeet ovat gluteenittomia.

IMG_7838_2

Olen käynyt pilatestunnilla vain kerran elämässäni, mutta kirjaa selatessani se kiinnostaa kyllä. Tiina Vainion edellinen kirja Saunayoga on ollut ahkerassa käytössä. Saunan lämmössä ja rennossa tunnelmassa on jotain hyvin erityistä. Sauna on lähes jokaisella suomalaisella, kuinka hauskaa hyödyntää sitä myös näin.

IMG_7829_2

Minun päiväni jatkui niin, että Stiina kehotti maistamaan croissanttia. Kieltäydyin, koska en syö niitä. Liikaa kaloreita yksinkertaisesti. Hän sanoi, että kannattaa. Uskoin. En pettynyt! Voi taivas millaisia croissareita! Täydellisiä! No siis suosittelen molempia – kirjaa ja bistroa. Bravo molemmille uutukaisille – tulette kulumaan käytössäni.

Ystävä ja herkkulounas

Seuraavaksi ajelin Espoon perukoille tapaamaan kahta ihanaa ystävääni. Juhlat jatkuivat…. Sain lounasta joka suli suussa. Mia teki toasteja, joiden välissä oli kylmäsavulohta, mozzarellaa ja avocadoa. Hän paistoi leivät molemmin puolin. Seurana oli salaattia jossa oli bire–juustoa, sitruunamarinoituja taateleita ja vesikrassia. Oi oi oli tolkuttoman hyvää. Lopuksi keikuin Eero Aarnoin suunnittelemassa Kuplatuolissa, jossa jokainen haluaa tulla kuvatuksi. (Ja jonka haluaisin myös omistaa…)

IMG_7856_2

IMG_7858

IMG_7867

Facebookista näin…

…että Meryl Streepillä on ollut yllään Samujin jakku. Samu-Jussi Koski oli onnellinen ja muotoili asian näin hienosti: Im always really happy to see someone wearing Samuji, but today I was specially happy – because of her!

10982143_819364614812802_6849158710020031106_n

Kuva Reuters

Tuntuu niin hienolta ja vähän jännittävältä. Olisipa hauskaa tietää kuinka hän on ostanut tuon ihanan jakun.

Juhlat

Vielä menin hotelli Indigon avajaisiin, jossa tapasin monta ihanaa ihmistä. Akseli Herlevi kehui keittokirjaani Pienet suuret reseptit ja tulin siitä ihan älyttömän iloiseksi. Kun lähdin pois, paikalle pyyhälsi Minna Tervamäki fillarilla ja kun hän heitti jalkansa pyörän yli niin ooooh!! sen kaaren saa aikaiseksi vain todellinen ballerina!

Ihanissa tunnelmissa menin kotiin ja mietin miten huikea päivä ja vähän hävetti. Ei töitä lainkaan. Varastettu päivä. Ja samalla muistin, että olen tehnyt töitä 22 päivää yhtä kyytiä – vapaapäivä sallittakoon!

Huomenna on vappuaatto – olkoon se lystikäs päivä!

Hanna

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.