Kavioliitossa 30v
Kavioliitossa 30v

Jumala antaa ja jumala ottaa

Eilen oli paskin päivä pitkään aikaan. Koira jouduttiin lopettamaan onnettomuuden myötä. Ei siitä sen enempää kuin että kyllä te tiedätte miten hirveää se on. Myönteiset puolet 1: oli jo vanha, ei lähtenyt kesken raikkaimman nuoruuden. Myönteistä 2: toinen koira elää.

Vasen on taivaassa, oikea kotona, joka sekin voidaan paikoitellen mieltää taivaaksi.
Vasen on taivaassa, oikea kotona, joka sekin voidaan paikoitellen mieltää taivaaksi.

No sitten otettiin tänään vähän erilainen lähestyminen koko elämään. Oltiin päivä ihan muissa hommissa (ihmis-) ja mentiin vasta yövuoroon tallille. Oltiin jo kaavailtu, että annetaan Pullukan hölkätä vapaana maneesissa. Tai siis laukata. Mutta sitten saimmekin idean, että OTETAANPA SE LAPSIHEVONEN MUKAAN! Ja sekös ilahdutti, jos nyt voi joku ilahduttaa.

Tässä kuvasatoa, compliments by Anna H.

IMG_0763
Hevoskuiskari ja hänen hevosensa, molemmat kai päissään, kun näin rakeinen kuva.
IMG_0753
Kuiskaajan lapsi, remmissä Hilpura ja perässä Pullukka.
IMG_0813
Tän selvempiä hölkkäkuvia ei saatu, sorit siitä.
IMG_0780
Äiti, mihin päin?

Summa summarum: Hilpan ravi on PALJON hienompi kuin äitinsä, laukkakin saattaa olla. Huomionoarvoista oli myös se, että tytöt ovat HYVIN samannäköisiä (pulleita). Jos Hilppa on nyt 2-vuotiaana melkein äitinsä kokoinen, kyllä siitä isompi tulee, näin kuvittelemme.

Summa summarum 2: Voi saakeli miten kiitollinen sitä saa ja tajuaakin olla, kun nuo molemmat ovat terveitä ja äkkiä katsottuna vissiin aika onnellisiakin. Niin paljon rikkinäisiä heppoja on ystäväpiirissä, että kyllä tämä on melko hieno tilanne! Ja nykyään nämä meidän hyväkkäät tarhaavat kimpassa ja hoitavat toisiaan <3

Summa summarum 3: Saattaa se jumalakin jotain ottaa ja antaa, mutta kyllä se on ensisijaisesti verottaja ja eläinlääkäri ja hevoset, joihin mun rahat menee. Niin että terveiset.

Etualalla äiti ja tytär, taka-alalla sen sijaan äiti ja tytär.
Etualalla äiti ja tytär, taka-alalla sen sijaan äiti ja tytär.

Kommentit (4)

 1. Kinkku

  Koiran kuolema on aina maailman hirveintä, mutta onneksi teillä riittää nelijalkaisia lohduttamaan meillä myös kymmenien vuosien varrella monta koiraa mennyt milloin vanhuuteen milloin yllättäen, ja kyllä silloin auttaa ne muut lemmikit niin paljon etten osaisi kuvitellakaan kuinka rikki sitten olisi jos ainoa lemmikki menehtyisi.

  • Kinkku

   Tulipas karmean kuuloinen kommentti kun jäi sydän tuolta välistä, ei näköjään tykkää sonyn emojeista tämä kommenttikenttä. Tarkoitus ei ollut kuulostaa elämämkoululaiselta.

 2. Miannn

  Kauhulla ootan että oma koira kuolee, keväällä kuoli HAMSTERI ja melkein kuolin suruun jo sen kohdalla..

 3. alipa

  Olen pahoillani koiran menetyksestä. Voimia suruun.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *