Kuumimmat tärpit Helsinki Horse Show’hun

Kuva: Satu Pirinen

Syksyn kohokohta on taas tulollansa. Ne, jotka valittavat Horse Shown hinnoista, voivat aivan sujuvasti pistää vastaavan kisan itse pystyyn ja katsoa mitä se maksaa. Tai vaihtoehtoisesti ostaa liput Celine Dionin konserttiin, liput alk. 129 euroa. Keikka kestää varmasti max 2 tuntia. Silloin saattaisin puhua kalliista, vaan en puhu. Kun asiasta on innostunut, sen hinnalla ei ole väliä. Ja se on fakta, että kukaan ei Suomessa hevoshommilla rikastu.

Mitä ensi viikon meiningeissä on sitten tarjolla? Ilolla havaitsen, että pitkään jankkaamamme suomenhevosluokka on vihdoin saavuttanut johtoryhmän siunauksen. Tunnetustihan suokkijengi on mitä parhainta, ja jos sen sakin saa liikkeelle, ei bileet voi olla kuin hyvät. Milloinkas tämä on? Perjantain iltanäytöksessä, eli klo 14-23, mutta ennemmin illalla kuin päivällä.

Ja kappas vaan, Kavioliiton viimeinen lipputarjoushan kohdentuukin juuri sinne! Eli tästä linkistä kuulkaa rouva hyvä kaksi yhden hinnalla Horse Show’hun irrottelemaan! Jätä auto kotiin! Tämä tarjous on voimassa hamaan tappiin asti!

Jaahas, mitäs muuta? No ehdottomasti kiinnostavat toki kaikki kansainväliset luokat, joissa tänä vuonna tosi kovia nimiä: Martin Fuchs (Anna-Julia Kontion exä, mutta myös Euroopan mestari), Peder Fredricson, Steve Guerdat ja Michael Whitaker. Juulia Jyläs toki myös! Ja jos kenttäratsastuksen puolelle horjahdetaan, niin mahtava indoor eventing on taas mukana kuviossa, ja sen myötä myös Michael Jung, joka arvioi kaikki kenttätykit tuoreeltaan lauantaina. Samaiseen iltaan on laitettu myös kiinnostava KOULURATSASTAJAT VASTAAN ESTERATSASTAJAT, joka saattaa muodostua jännittäväksikin.

Kouluratsastusta tiedän haluavani nähdä ainakin Henri Ruosteen takia! (etenkin nyt kun Stella Hagelstam on pois pelistä.)

Ja muistakaa: jos ja kun olette ostaneet liparinne Kavioliiton koodilla, olette mukana arvonnassa, jossa voittona on pääsy aitioon muiden kavioliittolaisten kanssa (yht. 14 hlöä) pe tai la! Aitioon voi jättää turkkinsa tai tuulitakkinsa ja istuskella ja rentoutua, tilata jopa ruokaa, jos keksii tehdä sen 2 pvää ennen. Jos siis kuulut onnekkaiden piiriin, kerro siitä heti tänne Kavioliiton konttorille. Keksitään kaikkea kivaa ja tilataan eväät! Aijoo, ja Horsexplore uhkasi arpoa yhdelle lahjakortin ratsastusreissuun! Ja DeNiro Bootseja tullaan esittelemään ihan nenän eteen! Sekä BackOnTrack-tuotteita! Ja Equestrian Stockholmia!

Täs viel huipputähti Pullukka Horse Show’ssa 2017 Lapsen kisatykkinä. Kiitos kuvasta Essi Pasanen <3
Kommentit (9)
  1. Ostettu! ❤️ Tuleeko ilmoitus mahdollisesta voitosta sähköpostiin myöhemmin vai olisiko se näkynyt jo oston yhteydessä? Eli sama suomeksi: koitan kysyä arvotaanko voittajat ostojen yhteydessä vai myöhemmin? Olisi paras syy luistaa töistä ajoissa, kun voisi sanoa, että pääsee aitioon katsomaan dressagea 😉

    1. tulee myöhemmin!

  2. No kun nyt otit asian puheeksi, niin Belgiassa pistävät kisat pystyyn. World Cup päivänä koko päivän lippu (eka luokka klo 9.15, vika alkaa 21.45, ohjelmaa kahdella areenalla) maksaa normaalihintaisena aikuiselta 60 €. Helsingissä World Cup päivän koko lippu (klo 9 – 18, ohjelmaa käsittääkseni yhdellä areenalla) normaalihintaisena aikuiselta näyttäisi olevan 124,5 €.

    Verotuksen taso on Belgiassa yhtä kireä kuin Suomessakin, ja varmaan saman liigan eri osakilpailuissa pitää olla about yhtä laadukkaat puitteet ja palkkiot. Hinta on silti Helsingissä 2 x Mechelen.

    Eikä siinä, HIHS toki pitää niitä hintoja, mitä haluaa, mutta ihmetyttää tämä markkinointistrategia, jossa vuodesta toiseen jaksetaan mäkättää asiakkaille, että ”eipäs ole kallista, uskokaa nyt”. Teistä Horse Show’n porukoista HIHS ei ole kallis, minusta on. Ei se siitä miksikään muutu, vaikka miten jankkaisitte, että ”eihän tämä nyt ole hinta eikä mikään, whatabout…ööö…Celine Dion! Et vaan ole riittävän kiinnostunut lajistasi!”

    1. Hyvä! Satutko tietämään mitä he maksavat tilasta? Entä sen ympäristöstä? Ja onko World Cup viiden tähden? Vaikuttavat kokonaishintaan aika paljon. Esimerkiksi Göteborgissa halli osallistuu itse tapahtumaan, joten kuluista tippuu parhaillaan satoja tonneja pois. Myöskin expo on ulkoistettu, mikä halventaa huomattavasti. On se melkonen kuvio, näin kun olen läheltä nähnyt 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.